Raul22

Membru
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raul22

 1. Raul22

  Sti dc ma bucur ca l-au descalifica ? A castigat SANDY CASAR ! Omul ala merita ! Mr. 2 place , 6 locuri 2 parca are , la ciclism cand esti pe doi in ziua de azi traiesti ca la o extragere lotto cand deschizi tv-ul
 2. Raul22

  e x2 speed sunt sigur am facut si eu un astfel de fake si e identic !
 3. Raul22

  si l-au descalificat
 4. Raul22

  Armstrong e mic copil pe langa Merckx la doping , Merckx cica a fost prin de vro 2 ori cu substante de nu auzise nimeni de ele .
 5. Raul22

  Am citit o lista cu dopati si ma apucat groaza !:eek: Ce castigator de mare tur nu a fost implicat in vreun scandal de dopping ? Astana , T-Mobile si Discovery cred ca au peste 20 de cazuri impreuna , cine ii lasa pe astia de la Astana sa participe la curse sunt mana in mana cu ei .
 6. Raul22

  Ce ca a mai cazut un cap ? Dopati se inmultesc ca si chinezi , ma dezamageste ciclismul aproape la fel de mult ca fotbalul , numai grupuri de interese . Stie cineva dc s-a destramat Discovery ? ( bn Discovery inca exista in Astana ) si unde s-a dus Popovych ?
 7. Raul22

  Dopatilor chiar nu le e rusine . De exemplu in locul un s-a nascut Ricco , toata lumea era inscrisa in fanclubul lui , cand a venit presa a doua zi dupa vestea ca sa dopat niste batranele nu se mai opreau din plans . Apropo Vinokourov se mai intoarce sau s-a lasat ? ( ar fi pacat sa castige Basso tot ) ! Pacat de Ricco , la aia trecuti de 30 de ani mai zici hai ca a imbatranit , dar el avea toata viata in fata sa il bata pe Contador . Nu stiu unde se indreapt ciclismul , ca in rest de Andy Schelck si Robert Gesink nu stiu ce viitori campioni mai exista .
 8. Raul22

  Mas duce eu ca am stofa de comentator , chiar cred ca o s aurmez o cariera , dar nu cred ca ma primesc , Terzian asta e ala de la INFORMATIA
 9. Raul22

  Cand am vazut victoria lui Ricco in tdf 2008 , atunci cand a atacat de i-a macelarit pe toti evadati , imi aduce aminte d sprintul lui Armstrong p Mont Ventoux in 2000 , e aproape indentic . Si apropo : a vazut careva discursul lui Landis ?
 10. Raul22

  Pe piata nu exista asa ceva ! ( in romania vb ) In ciclism este o adevarata mafie si cine are pile pedaleaza pentru echipele pe prima mana ! In ciclism este cam greu sa vi si sa bati tot ce poti asa din senin , este ca in snooker > sa ajungi in top 10 tre sa treaca timpul peste tine ! Mai mult sunt droguri decat medicamente ! In Columbia pe 80 % din populatie i-a droguri pentru a nu fi obosoti dupa 14 ore de munca pe zi ! In ciclism e la fel , pe munte se vede cine e dopat ! E aproape imbosibil ca un rutier de locul 9 in turul precedent sa il faca praf de Di Luca si toata cavaleria Astanei . Ce zicea comentatorul ala Banciu mi se pare si mai clar acum : Astana l-a dopat pe ala sa-l ajute pe Contador si ei nu au fost implicati in niciun scandal , i-au pus in buzunar 1 mil $ si l-au trimis la sah ! Ambele parti fiind multumite ! Voi credeti ca ciclisti se stiu intre iei care e dopat sau nu ? ( eu cred ca da )
 11. Raul22

  Ce conteaza bani , atunci cand medicamentele astea iti distrug corpul ! Astia de se retrag devreme sunt posibili trisori . Eu zic ca Zabel nu s-a dopat : uitati-va la el , saracu a ajuns sa ii fie mila cu Cavendish de el . Sau Sastre : alti de mult erau cu saci in caruta , dar el e inca pe cursiera si ce tur a facut !Cel mai desgustator dopaj pe care l-am vazut a fost la Landis ala sau cum l-o chema . Ala nici nu a stiut sa triseze : A luat un kg de EPO si dai sa mearga la pedale . Iar asta de la Navigare , Sella , a ajuns si el la o varsta si trebuia sa arate ceva . Navigare a luat toate rebuturile de la Sella la Cuapio si ce tur al italiei au facut . Cat despre Armstrong ce sa zic : suspect este fiindca ce numai el se dopeaza in lumea asta ? si toti au fost la picioarele lui . SUA are cei mai multi dopati . Nici 5 % nu se stie ce naiba mai fabrica astia . Intr-o zi o sa le creasca si aripii . Dopingul nu este ceva foarte grav , ce credeti in PowerBar sau RedBull ce pun ; dar cel il face cel mai rau lucru este ca nu toata lumea are bani de drogurile lor . Ciclismul este practicat de multi din placere , iar asta conteaza . Va dau un exemplu de "dopaj" din afara ciclismului . Colegul meu de banca are 14 ani si are 1 m 85 cm si vreo 80 kg !!!!! Restul suntem ca niste furnici pe langa el . Este supra dezvoltat ! > rezultatul a sutelor de vitamine bagate in el ( el ne-a spus ca lua vitamine in exces) ! Abia astept sa il vad pe STARUL lui Liquigass din 2009 (i-am uitat numele > ala de a castigat Giro in 2006 ... ) ! A avut timp sa faca o vizita prin SUA !