george35

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About george35

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 • Biciclete
  Hibrid
 • Ocupaţie
  liber profesionist
 1. ok Multumesc mult o sa caut un chain catcher
 2. Revin am reglat in toate felurile si tot mai cade lantul in momentul in care schimb si pedalez imediat adica nu las sa se linisteasca lantul pe foaia mica asta pe teren drept si mai sare cand drumul are putin inclinatie si schimb pentru a urca panta .Spuneti-mi ce sa fac sa shimb oare schimbatorul de foi.Schimbatorul actual este shimano exage de la vechea bicicleta care avea configuratia 3 ori 7 acum este 3 ori 8.
 3. Sau se poate sa fie din reglaje desi eu le-am reglat
 4. Nu nu e asta schimbatorul l-am reglat stiu de reglaj cum este la schimbatorul de pinioane asa este si la schimbatorul de foi adica un surubel este pentru limitarea foii mari si unul pentru foaia mica .Este reglat bine dar nu stiu ce are mai uit sa schimb la timp si cand dau sa urc puti la inceputul unei pente atunci imi cade cel mai mult,si rareori mai cade la drum drept dar cade asta este problema cade mai repede si cand sar de pe foaia mare direct pe foaia mica.Oare trebuie schimbat schimbatorul de foi inainte am avut grupul pe spate cu 7 pinioane si acum sunt opt o conta si asta.
 5. Asi eu o problema imi cade lantul . Sare dincolo de foaia mica ,nu sare tot timpul mai mult cand schimb brusc si joaca lantul mai mult,am schimbat angrenajul cu unul nou ,schimbatorul de pinioane dar nu si pe cel de foi.Bicicleta mea avea inainte de upgrade 7 pinioane si 3 foi singura diferenta este acum ca sunt 8 pinioane si am marit foaia mare cu 2 dinti ,adica aveam un angenaj 46,36,26inainte si acum am 48,36,26.Nu stiu ce sa fac sa schimb si schimbatorul de foi .De lan nu mai spun am incercat si cnhg 71si tot degeaba.
 6. Lantul sare dincolo de foaia mica ,nu sare tot timpul mai mult cand schimb brusc si joaca lantul mai mult,am schimbat angrenajul cu unul nou ,schimbatorul de pinioane dar nu si pe cel de foi.Bicicleta mea avea inainte de upgrade 7 pinioane si 3 foi singura diferenta este acum ca sunt 8 pinioane si am marit foaia mare cu 2 dinti ,adica aveam un angenaj 46,36,26inainte si acum am 48,36,26.Nu stiu ce sa fac sa schimb si schimbatorul de foi .De lan nu mai spun am incercat si cnhg 71si tot degeaba.