Cata M

Membru
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cata M

 1. Cata M

  Vreau sa dau o comanda la R2-bike, daca mai vrea cineva, sa-mi dea un mesaj.
 2. Cata M

  On topic: Vreau sa dau o comanda (am card in EUR) sau sa ma cuplez la una. Nu e graba. Macar 4 sa ne strangem
 3. Cata M

  Am trimis deja comanda astazi
 4. Cata M

  Vreau sa dau o comanda si mai trebuie sa adaug produse in valoare de minim 10 euro ca sa am transportul gratuit. Astept doritori.
 5. Cata M

  Mâine la 11:00 la Mol Giurgiului. Unii dintre noi vom face tura Clasică spre Singureni, nu știu dacă și restul grupului. Eu vreau sa beau o bere și sa mănânc un MBS la tanti Lili.
 6. Cata M

  Prezent, dacă se schimbă ceva sa anunți. Se schimba la mine, ma duc de la ora 12:00 la Rompetrol pt. Galbinasi cu inca 2 prieteni.
 7. Cata M

  Prezent, dacă se schimbă ceva sa anunți.
 8. Cata M

  Am auzit un zvon cum ca s-ar strange ceva lume la Mol Giurgiului la ora 10:00. Eu ma bag cu MTB-u in padure la Cernica.
 9. Cata M

  Ajung dar la 13:15. Mai devreme nu pot. E cam din scurt Sent from my E5823 using Tapatalk
 10. Cata M

  Aș ieși eu, dar la ora 17:30 trebuie sa fiu înapoi în Berceni
 11. Pe la prânz gen ora 14 ar merge careva în Cernica?
 12. Duminica pe 15 ies la o tura pe la munte cu un prieten si ar mai fi 1 loc de o bicicleta + persoana in masina. Traseul inca nu l-am ales, poate Bikexpert Alpine Challenge Pucioasa, poate Baiului, poate Muntele Grohotis, poate altul. Inca nu ne-am hotarat dar, tura va fi undeva la 50-60km cu pana la 2000m dif. de nivel. Daca ne prinde seara, dar eu sper sa nu, avem lanterne si track pe GPS . Daca sunt doritori PM sau telefon (e la profil).
 13. Ajung la ora 16 Sent from my D5803 using Tapatalk
 14. De ce nu faceti la plecare si portiunea cu lacul Colentina? E poteca frumoasa si tehnica pe alocuri. https://www.strava.com/activities/815719337 sau asa https://www.strava.com/activities/819862100 + bucla aia cu mlastina din Padurea Cernica care nu apare la mine. Sa vad ce program am. Poate vin si eu.
 15. Cata M

  Vineri 8 sept o sa merg impreuna cu 2 prieteni sa facem Transalpina. Plecam dimineata la 6 ne intoarcem cand terminam. Daca mai sunt doritori PM. Eventual mai activez inca o masina cu suporti daca suntem mai multi.
 16. Cata M

  Vineri pe 21 iulie vreau sa fac tura asta. Plecare cu trenul din Gara de Nord la ora 5:00. Ne intoarcem cu trenul de ora 18:20 din Brasov. Daca mai sunt doritori, PM sau telefon https://www.strava.com/routes/7920079
 17. Cata M

  Maine, sambata 08 iulie, plec catre mare impreuna cu un prieten. Ruta e Galbinasi - Budesti - Soldanu - Manastirea - Calarasi/bac - Ostrov - Adamclisi - Cobadin - Murfatlar - Constanta si intoarcere cu trenul in aceeasi zi. Plecarea e la ora 6:00 la intrarea in targul Autovit. De la Ostrov pana la Constanta e posibil sa ne alaturam celor de la RR600 daca ne potrivim la mers. Daca sunt doritori PM sau telefon (il gasiti la profil).
 18. Pai ar cam fi momentul sa facem. Cineva interesat de o tura? Ma gandeam sa scot de la naftalina un track de la turele de enduro din zona Breaza-Talea. Banuiesc ca s-ar potrivi si la MTB mai putin in zonele de urcare. Nu ai gaz, dar ai push. Bine, unii dintre noi aveam si gaz, electric :D, dar ma gandeam sa nu merg cu priza dupa mine.
 19. Cata M

  Maine, sambata as vrea sa fac o tura cu un prieten de la Buzau-Sarata Monteoru-Manastirea Ciolanu-Nehoiu-Lacul Siriu-Intorsura Buzaului-Brasov. Plecarea ar fi cu trenul R3001 la ora 5:00 din Gara de Nord spre Buzau. Distanta 180km, elevatie 2500m, timp estimativ cu tot cu pauze 10h Detaliile traseului aici: https://www.strava.com/routes/7920079 Daca sunt doritori PM sau telefon.
 20. Cata M

  Maine, miercuri ies cu un prieten sa facem Clasica. Dacă sunt doritori ne găsim la 10:30 la cap tramvai Progresu
 21. Cata M

  Eu plătesc cu card în euro, cursul de vânzare la banca Transilvania
 22. Cata M

  Pai incropim de o comanda?
 23. Cata M

  Locurile in masina s-au ocupat. Zagorka, venim!
 24. Cata M

  Vineri cica ar fi 17 grade cu soare in sud si as avea de gand sa fac o tura in canion la Ruse cu inca un prieten. Mai raman 2 locuri libere in masina. Tura ar fi asta: https://www.strava.com/activities/750753080 cu pauza de bere la Cetatea Cerven si una la final in centru Ruse. Pentru rezervari PM sau telefon
 25. Cata M

  Sambata as face o tura cu un prieten pe la Campina - Bustenari - Slanic - Pietriceaua sau altceva prin zona. La deal nu prea e zapada pe langa sosea, deci nu vor fi zoaie la topire, iar prognoza de sambata la Breaza e de 12 grade cu soare. Daca sunt doritori, ii astept cu un mesaj. https://www.strava.com/activities/728826492