taz21

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About taz21

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/21/1980

Profile Fields

 • Localitate
  2 Mai
 • Biciclete
  VDV S90
 • Ocupaţie
  inginer
 1. @@Geordan Corvette Baba - lucrez in domeniul constructiei de nave si asa folosim termenul
 2. Nu e saptamana ciclismului dar acest cantar e foarte potrivit pentru cantarirea unei biciclete. Daca mai si indica bine e perfect datorita acelei chingi.
 3. taz21

  Stiu asta dar totusi...macar de era limita per post.
 4. taz21

  Doar 500KB se pare ca poti uploada pe acest forum. Credeam ca e limita de post dar se pare ca e pentru tot contul. :blink: Totusi suntem in 2014!
 5. Am si eu o intrebare. Cand nu folosesc bicicleta las lantul pe pinionul mic si foaia mica pentru a nu sta tensionat schimbatorul. Astfel am observat ca lantul face burta mare si nu e deloc intins. Acum intrebarea e, lantul e de vina ca s-a lungit sau schimbatorul spate e uzat? Mentionez ca e o bicicleta veche de peste 10 ani cu 6 pinioane si 3 foi la care nu am schimbat nimic pana acum.
 6. Nu e o problema ca sunt slab vizate. Fiecare cu ce ii place :)>- Eu am o bicicleta de trekking si in momentul actual o regasesc in 3 arii care a trebui sa fie diferite unele fata de altele. O pot incadra in aria Biciclete hibride - Trekking, City, Cros, in Biciclete Utilitare si in Biciclete de Cicloturism. Din aceasta cauza a venit propunerea mea.
 7. As uni subforumurile Biciclete de Cicloturism cu Biciclete Trekking, si Biciclete Utilitare cu Biciclete City. Parerea mea e ca sunt prea multe acum si bicicletele sunt asemanatoare.
 8. taz21

  Superbe! Sa le stapaniti sanatosi. Au fost noi?
 9. Se cheama DRL. Farurile cu led mai rasarite au aceasta functie.
 10. taz21

  Am luat si eu acelasi ciclocomputer dar are sistemul de prindere cu firele de la senzorul de viteza prinse in el. Se pare ca al tau a venit cu suportul universal la care se poate atasa si senzor de cadenta. E mai bine asa daca vrei sa-ti pui si senzor de cadenta. L-ai cumparat de nou? De unde?
 11. taz21

  Nu are legatura cu dinamul. Unele modele au si lumina de zi (DRL), adica intesitatea e mai scazuta,10lux fata de 40lux cat e la un Axa Pico30, de exemplu.