DanCx

Membru
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About DanCx

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/25/1999

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 • Biciclete
  Canyon Ultimate AL
 • Ocupaţie
  Elev
 • Arii de interes
  fotografie, ciclism, speedcubing

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Bună seara! Caut de ceva vreme, dacă există, o șa goală pe interior în care să poată fi depozitate diverse lucruri necesare în ture (set de chei, etc). Știu doar de existența unor borsete care pot fi puse sub șa, dar m-ar interesa dacă aveți cunoștință de o șa care să aibă înăuntru un spațiu gol. De asemenea, ar fi ideal ca sistemul de închidere să nici nu se observe, pentru evitarea furturilor. Ați auzit vreodată de așa ceva? Îmi puteți spune unde aș putea găsi una?
 2. Îmi place să fac ture de lungime medie cu bicicleta (50-80 km), însă simt că ar fi momentul să trec de la semicursiera pe care o dețin și care a rulat destui ani, la ceva mai mult: o cursieră cu care să pot merge mai mult și mai repede. Bugetul maxim ar putea ajunge în jur de 2.000 de lei, dar încerc să găsesc ceva la aproximativ 1500. Am hotărât să întreb aici câteva lucruri pe care încă nu le-am lămurit ca să fiu sigur că voi face alegerea bună. De asemenea, poate îi va ajuta și pe alții ce se vor afla într-o situație similară în viitor. 1. Nouă sau second hand? În bugetul meu cred că pot găsi și ceva biciclete noi, dar mai de grabă m-aș orienta către o cursieră la mâna a doua. Dacă aleg această variantă, exista defecte "ascunse", care să necesite un ochi de specialist și nu se pot observa din prima? Care ar fi acestea și cum aș putea testa mai amănunțit bicicleta? 2. Deoarece sunt încă adolescent, nu știu exact ce mărime să aibă cadrul? Am în jur de 1.82 m, dar se prea poate să mai cresc în înălțime. Să iau un cadru puțin mai mare, sau și mărimile au o oarecare "flexibilitate" și nu contează prea mult? 3. De ce alte lucruri ar trebui să țin cont când îmi cumpăr bicicleta?
 3. DanCx

  Un site sau un link de unde as putea cumpara? :)
 4. DanCx

  De curand, am observat ca mi-au fost furate mansoanele de pe semicursiera. Pur si simplu nu mai erau acolo unde o lasasem pentru iarna (pe unde a mai umblat multa lume) si cred ca mi-au fost furate. Stiti de unde as putea cumpara astfel de mansoane? Mentionez ca numai partile din fata au fost furate (cele incercuite in poza).
 5. DanCx

  Mi-am luat ieri pantaloni cu bazon din LIDL si i-am incercat azi pe tura asta. Sunt multumit de ei si tinand cont ca nu am mai purtat pana acum m-am simtit mult mai bine in sa. :) http://www.bikemap.net/en/route/2788367-bals-oboga-baldovinesti-bals/#
 6. La mine in oras au ramas de pe stocurile mai vechi cateva articole de ciclism si am profitat luandu-mi pantaloni scurti cu bazon (40 lei). Am cautat si tricou dar nu am gasit. Cei din Slatina sau Craiova, cumva pe acolo se gasesc?
 7. DanCx

  Voi sta in Craiova din Septembrie :D Dar cine stie, poate dati si ture mai lejere cu 25 km/h, asa :))
 8. DanCx

  Aaa. Multumesc. Si care e tura zilnica de la 19:00 de la POD, pe unde mergeti?
 9. DanCx

  Eu sunt singurul care nu stie unde e P.O.D.? :/
 10. DanCx

  Da. Asa scria si pe cele vechi, deci sigur sunt bune!
 11. DanCx

  Salut, deoarece cauciucurile vechi mi se tocisera rau, m-am decis sa imi iau unele noi. Am fost la magazinul din orasul meu si aveau cauciucuri pentru bicicleta mea la 32,5 lei / buc (marimea 27 x 1 1/4)... Vanzatoarea mi-a zis ca sunt bune, rezistente, de la Rubena. Acum va cer si voua parerea despre caucuicurile astea., daca ati auzit de ele... Site-ul lor: http://www.rubena.eu/
 12. DanCx

  Acum am inteles si eu cum sta treaba cu media de viteza, si ca nu trebuie sa ma iau dupa ciclometru ;)
 13. DanCx

  Exista doritori aici pe forum pentru un Bals-Balcesti si retur (cam 80 km)?
 14. Nu am GoPro, am filmat si eu 1 min cu Canon-ul meu ;))
 15. DanCx

  @@joby_toss Multumesc. Eu stau ok, nu ma mai antrenez chiar asa, dar pe tine nu prea te-am mai vazut activ pe forum... @@AlinFlorian Deja am gasit cativa baieti cu care sa dau ture, dar nu m-as supara nici daca ai avea tu drum prin Bals sa dam o tura... :D Si un video scurt de ieri: