dezvatzatorul

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About dezvatzatorul

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/22/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Bacau
 • Biciclete
  Cross 921 29er
 • Ocupaţie
  La fel
 • Arii de interes
  Evadări :)
 1. dezvatzatorul

  Am facut poza (la care pun link mai jos) in Ploiesti acum cateva saptamani. Nenea ducea publicitate din aia pentru magazine. Cred ca aici se incadreaza :D http://www.lucianmuset.ro/wp-content/uploads/image1.jpeg
 2. dezvatzatorul

  @@Geordan Corvette, exista pe net o tanti extrem de interesanta, care se autointituleaza "diacritica". I-ar fi zis si ea exact la fel ca tine! ;)
 3. dezvatzatorul

  E un adevarat deliciu sa citesc turele povestite iscusit de dumitale! Daca vreodata drumurile frantuzoaicei si ale Helgai se "indrepteaza" spre Moldova, tare bine ar fi de stiut cu putintica vreme in avans. Multe suflete din zona s-ar bucura! :) Felicitari pentru cele doua ture povestite zilele acestea si multumim de poveste si imagini! :)
 4. dezvatzatorul

  @@ngorgan , tare bine zici ca primeste fara sa ceara. Cred ca e o constanta in Univers si in orice ai face cu placere: primesti fara sa ceri. Carlos a acceptat si de la mine fructe (ca ma intorceam spre casa cu provizii) si am fost fericit sa impart cu el niste prajituri facute de maica-mea. Baiatul meu era foarte incantat si imi tot zicea sa deschid portbagajul masinii si sa ii aratam "lu' nenea" bicicleta lui din potbagaj. L-am invitat sa doarma la mine, dar imi spunea ca deja e asteptat in Bacau la cineva. De aici pleca spre Brasov, spre tine. Off Topic: stiu de tura ta planificata pentru anul viitor si cred ca ar fi foarte interesant daca ai pune perioade in care ajungi in anumite zone. Poate cand ajungi prin Moldova se gasesc niste omuleti care sa pedaleze o zi - doua cu tine :D :)
 5. dezvatzatorul

  @@tetelu ma bucur ca mai e cineva aici care l-a cunoscut si iti multumesc pentru ca ai mai pus ceva informatii despre el. Da, bravo lui! :)
 6. dezvatzatorul

  foarte tareeeeee :-J sunt ok? merita banutii? ca tare ma bate gandul sa iau si eu :)
 7. dezvatzatorul

  @@FFlorin , carutele sunt o curiozitate pentru el asa cum ar fi probabil si pentru noi daca nu le-am vedea atat de des! @@danielcc , da, am vazut asa ceva in Malaga acum ceva ani. Foarte ingrijite!
 8. dezvatzatorul

  El e Carlos, din Barcelona. E de aproape un an pe bicicleta si are deja 27.000 km. Ne-am intalnit acum cateva saptamani, undeva inainte de Filipesti, Bacau. Tranzita Romania spre Bulgaria si Turcia. E visul vietii lui sa vada lumea cu bicicleta. A studiat in Barcelona medicina veterinara. A practicat 5 ani, timp in care a locuit mai mult cu parintii si a pus bani de-o parte. Vrea sa vada 5 continente pe doua roti. Povestea drumetiei si scopul pentru care pedaleaza le gasiti pe site-ul lui http://livemydream.net/ Bagajele de pe bicicleta erau aproape la fel de grele ca el, iar cauciucurile Schwalbe sunt cu el de la inceput. Va primi in Turcia, dupa aproape 30.000 km un set nou. Nu are sponsori, dar are un munte de entuziasm si pasiune. De aici pleca spre Brasov, Ploiesti, Bucuresti. Apoi Bulgaria, Turcia, iar pentru perioada cat e mai rece in Europa, directia lui era Africa :) I-am promis ca zic despre el si am zis! :)
 9. Chapeau bas ! Felicitari pentru tura si multumiri pentru povestire. Se simte ca ceva acolo legat de comemorare nu e spus, dar cusiguranta e mai bine sa ramana asa. :)
 10. dezvatzatorul

  Foarte, foarte frumos! :)
 11. dezvatzatorul

  Excelent vazut si povestit!
 12. dezvatzatorul

  Asteptam continuarea :D