guerila

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About guerila

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 1. guerila

  lucram la asta :-) O sa aiba 3 accu: 2 de backup puse in dimensiunea asta, de o parte si de alta si una de dimensiune standard AA de vreo 4 Ah pusa in continuarea "cilindrului". Scopul e sa tina mai mult de o saptamana.
 2. guerila

  Prototipurile pt cobai aproape gata
 3. guerila

  http://www.freerider.ro/noutati/shyspy-dispozitivul-de-localizat-bicicleta-ascuns-in-tija-de-sa-65410.html Se pare ca altii ne-au lat-o inainte. Cam asta de deasupra e ce vrem noi.Atat ca a nostru e mai frumos si mai discret :-) si mai destept. si fara cabluri. tancule o sa te anunt cand dam drumul la cobait.
 4. guerila

  Tocmai, noi nu suntem "astia" Noua ne place ceea ce facem, nu suntem numiti politic sau pe pile.Al dracu ca pana acuma merge brici. Multumim de urari.
 5. guerila

  Suntem 2 oameni ce lucram la asta, nu am firma sa ii fac reclama. Asta ii modelul 3d. Cobaii vor fi in cluj doar.
 6. guerila

  da, asa ceva. Cu cateva modificari: parca ei au abonament lunar, ei gestioneaza pozitionarea.Noi vrem ca dispozitivul sa comunice direct cu beneficiarul. In plus noi furnzam ultima locatie stiuta (in caz nu este semnal gps ca baga bicicleta in beci) asa ca poti sa mergi sa vezi unde e beciul. (are card sd intern pe care face trackingul si ia informatia utila de acolo) Avem deja primul prototip e un tub de 24mm diametru, lungime 30mm. Include un accu de backup in aceste dimensiuni.Se mai poate lucra la dimensiuni dar nu foarte mult. Acuma bagam tare la soft sa il optimizam si pe urma o sa impartim cateva sa fie testate.Nu merge inca pe orange da o sa luam legatura cu ei sa vedem care e treaba. Cat e in teste o sa lucram la aplicatia pe smartfon. Referitor la dispozitivul de mai sus, e ceea ce folosim si noi insa generatie mai noua(nu ca ar conta).Din ce am citit pe forumuri, chiar nu inteleg de ce isi gestioneaza asa datele dar e treaba lor.
 7. guerila

  Salutare Ne-am apucat sa facem un sistem de monitorizare a bicicletei in sensu: Un dispozitiv GPS si GSM.Cand tzoagla nu mai e trimiti un sms la numarul tau si primesti coordonatele GPS. Vrem sa bagam jucaria undeva in cadru si sa folosim cadru ca antena (aici o sa ne prindem urechile, pentru restul solutia exista).Cand bateria e pe gata se trimite sms cu avertizare. De asemenea in caz de indepartare a dispozitivului din cadru se trimite automat sms cu locatia. Exista limitari, evident - acoperire GSM, contul prepay-ului sa fie valid Eu nu sunt biker, ultima bicicleta ce am avut-o era un pegas asa ca va rog sa imi dati in cap cu idei, posibile probleme dar mai ales cu ceva componente "standard" dintr-o bicicleta ce poate fi folosit ca un lacas pentru jucarie. Multzam Pace mondiala.