snakebite30

Membru
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About snakebite30

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Constanta
 1. hmm...activitate, nu gluma, aici. Mai e totusi cineva din Roman pasionat de ciclism de sosea?
 2. M-am uitat si dupa asta. bicicleta are aproximativ 200 km si am luat-o de noua.
 3. Salutare. Am o problema la semicursiera si nu reusesc sa imi dau seama care este cauza ei in sensul ca se aude un zgomot la pedalare de parca s-ar atinge 2 obiecte de metal. E un ticait si apare doar cand pedalez pe foaia mare si pinioanele 3 si 4.. Am desfacut, curatat si gresat butucul spate, curatat grupul de pinioane si lantul si sunetul tot nu a disparut. Care poate fi cauza acestui sunet?
 4. Ca sa va raspund tuturor: - ...pana da caldura afara - pentru ca vin sarbatorile si am nevoie de $$ pentru concediu; in plus, dureaza pana vin piesele. - crapa la ger? - funny :)) doar ca nu am cum sa merg cu ea fiind incompleta. - jantele asa au venit si imi place mult si mie combinatia de culori. Cablurile sunt si ele albe iar ghidolina neagra. - am ales sa dau jos schimbatoarele si franele ordinare ce le avea initial (impreuna cred nu faceau mai mult de 50 de lei si n-am inteles de ce au pus asa ceva) si sa pun ergopowere. Singurul loc de unde pot sa imi iau ergo mi-a dat un termen de livrare de 3-4 saptamani fara perioada sarbatorilor deoarece nu se gasesc pe stoc fiind model ceva mai nou. - pedalele - hmm aici am o dilema deoarece trec de la mtb si pentru moment cred ca voi alege un set de pedale care sa imi asigure o libertate de miscare mare a piciorului, nefiind obisnuit cu ratrapa sau clipless.Evident voi face trecerea catre altceva insa deocamdata nu e momentul. Nu prea ma multumeste saua si as schimba-o insa e printre ultimele lucruri ce trebuiesc facute. In principiu v-am raspuns tuturor. Daca aveti ceva sugestii, sfaturi intrebari va ascult, pardon , citesc:) O seara buna
 5. Noua mea achizitie...bani putini si inca incompleta (clar mai mult aspectuoasa decat performanta!) insa pana da caldura afara din nou o pun la punct.