BodoC

Membru
 • Content Count

  1,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

BodoC last won the day on June 3

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,713 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,289 profile views
 1. Și câștigătoarele sunt...?
 2. Nu te descuraja la prima impresie. Furca trebuie testată mai mult timp. Mergi cu pompa după tine si testează. Nu te lua după tabele cu presiuni, ia-te doar după senzația ta raportată la felul in care te dai. Probabil că și ea zice la fel. Sigur știi ca elementele de contact (șa, pedale, manșoane) sunt foarte personale. Din păcate nu putem testa tot ce vedem si încercăm să intuim ce ni s-ar potrivi. Mai dă-i timp si mai ales ture.
 3. Păi dacă a scris pe topicul deschis de el, după ce și-a cumpărat o bicicletă, a anunțat ce si-a luat și ca un om cu bun simț a revenit cu impresii pertinente despre bicicleta aia, cam despre ce crezi tu că vorbește un om care nu bate câmpii doar ca să se audă vorbind? Hai că poate poți!
 4. @puterfixer Poti să faci sticky răspunsul ăsta?
 5. BodoC

  Batman, tu esti?
 6. BodoC

  Cetățeni ieuropeni cu drept de vot.
 7. @akebono, 1000+, dar condensate, cu conținut. Par mai multe, dar nu bati câmpii ca alți vânători de posturi cărora le place să se vadă scriși. La mai multe!
 8. BodoC

  Ai testat mai mult ca aici? Ideea cu montajul invers e ok pentru a înghesui mai multe bicle. Mai dispersezi ghidoanele, dar pentru siguranță nu cred ca e cel mai bine. Cupla din spate este mobilă pe suport tocmai pentru ca in caz de frânare violentă sau impact frontal, să culiseze pe suport pentru a nu aplica pe bara o forță prea mare. Oricum mie imi plac maxim deținatorii de Pro Ride care isi monteaza suportul pe stânga invers ca sa poata avea acces la biclă, fara sa citească amărâtele alea de instrucțiuni si să vadă că se poate roti pe orice parte.
 9. BodoC

  Nu ajungea un singur topic deschis, și ăla discutabil? Trebuia să mai deschizi unul cu același ton din vârful parului?
 10. BodoC

  La magazin.
 11. BodoC

  Mi se par exagerat de scumpe. Ar fi poate cea mai proasta investiție in gadgeturi pentru bicicletă, pentru că ăsta devine un gadget, nu o componentă. Scump, greu, rezultate cel mult indoielnice. Dacă ai vreo afecțiune la coloană care te indepărtează de mersul pe bicicletă ar fi de incercat (nu de cumpărat), dar eu nu-i dau mai mult de 25 % rată de satisfacție. Dacă e vorba de un disconfort de incepător, eu zic să insiști. Te obișnuiești până la urmă. Poate cu o optimizare a poziției pe bicicletă, abordarea denivelărilor mai din pedale, nu din șa, dar sfatul meu este să uiti de chestiile alea. La bicicleta fiică-mii am schimbat mizeria asta de tip de tijă inainte să se urce pentru prima oară pe bicicletă. Dacă te interesează ti-o donez. ( bănuiesc că e Zoom, Suspension Post 27,2)
 12. Dacă subiectul pedale nu e încheiat, uită-te si la astea. E drept, cântăresc 380 grame, dar te asigur că vei avea probleme în a-ti muta piciorul pe pedală. https://www.bikexcs.ro/pedale-wellgo-b150-mov.html Fă exceptie de culoare, au mai multe culori. Eu pe alea mov le am.
 13. BodoC

  Sincer, asta da problemă. Nici măcar un Smart? Pare că poate mai mult.
 14. Un clip cam pueril, dar cinstit.
 15. Bine, tu biciclești între Crăciun si Paști, deci se explică.