BodoC

Membru
 • Content Count

  1,578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

BodoC last won the day on February 26

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,922 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,924 profile views
 1. BodoC

  La cum scrii și la ce parcurgi, noi ne bucuram si fără geotag. Zc si eu, pentru un prieten. Multumim!
 2. BodoC

  Fals. O cumperi din benzinăriile MOL din România. https://molromania.ro/ro/persoane-fizice/plata-taxei-de-drum/
 3. Chiar si asa, e cam singurul care moderează cu o mână, și aia stângă.
 4. BodoC

  Ar ajuta mai mult dacă ne-ai spune mai clar ce model de bicicletă ai, nu o poză cu ea. Din poză e greu să ne dăm seama ce dimensiune de roată ai, ce cuvetărie etc. O furcă cu o cursă mai mare te-ar ajuta, dar nu esențial, nu te astepta la minuni. E important ce furcă ai acum pe bicicletă. Nu contează doar cursa, ci contează si dimensiunea "gâtului" furcii Cel mai probabil are gâtul drept de 1 1/8 inch, dar nu e obligatoriu. O furcă nouă, mai performantă are și un preț mai ridicat. Important este să decizi tu dacă furca asta te limitează, sau îți creează disconfort și mai ales dacă se justifică cheltuiala. Iar la geometrie, se permit salturi in cursa furcii, dar nu mari. De la 80 la 120 e cam mult. depinde ce specificații are cadrul, dar mă indoiesc că vei găsi specificații amănunțite pentru brandul ăla. Probabil e un cadru optim pentru 100mm, dar ar accepta si 80 și 120. Tu ai luat bicla cu furcă de 80. poate ar accepta si 120, dar crede-mă, pentru ce declari că o folosești 100 e suficient. Mai important este cum funcționează furca aia la 100, nu diferența de 20 mm intre ce ai si ce vrei să iei.
 5. Nu. Nu se potrivesc shifterele SRAM cu derailleurele Shimano sau invers. In plus, nu se potrivesc nici chiar de la același producător manetă de 12 cu derailleur 10. Edit: In schimb, combinații SRAM-Shimano funcționează în cazul shifter-schimbător pentru foi.
 6. BodoC

  Și nu e 13...
 7. BodoC

  Așa Paul. Sunt curios cum va arăta prin Decembrie topicul "Kilometrii parcurși pe anul in curs", sau Topicul frustraților.
 8. BodoC

  Da. Când opreste sa facă poze, să n-o ia la vale.
 9. BodoC

  Fii mai explicit. @majikstone strânge de frâne și pe urcare, dacă e fals plat de 6%.
 10. BodoC

  @feribotu Pe drumul sudic parcă am dat de o stână, după ce am trecut de Augustin, dar erau câini educati. Au hămăit de la distanță ca să vadă ciobanii că merită hrana. Cred că doar ne felicitau ca vizităm zona.
 11. "El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat" Eu am popcorn mereu pentru ei doi.
 12. Crede-mă că destui. Dar nu poți generaliza. Poate din cauza celor care nu stau la semafor, șoferii au reacții agresive la adresa tuturor bicicliștilor. Și nici daca toți ar sta, nu înseamnă că nu vor exista reacții agresive. Eu însumi, stând le semafor, am fost "rugat" de un ninjalău d'ăsta să-i fac loc să treacă el pe roșu. Și pe urmă probabil se plânge că nu e respectat în trafic. E treaba lui dacă nu e respecat, dar de ce trebuie să primim mai mulți același tratament?
 13. BodoC

  Nici măcar nu pare.
 14. BodoC

  Cel mai bine ar fi să ne spui ce model de frână ai. E mult mai sigur așa.