BodoC

Membru
 • Content Count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

BodoC last won the day on November 8 2018

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,405 Excellent

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

1,220 profile views
 1. BodoC

  Din septembrie până acum cred că a gasit cauza, care nu era de la "pressfit", că nu are velorsul asa ceva. Oricum, intentia conteaza.
 2. BodoC

  Se găsesc. Eu l-am luat din Dedeman. Au si cheie separată si trusă cu 6 capete. Intra pe antrenor/cap de 6.
 3. BodoC

  Urmăresc cu atenție si bucurie postările lui. Multora ne e dor de el.
 4. BodoC

  Daca e link de olx, nu îl acceptă forumul.
 5. BodoC

  Este destul de controversata solutia cu Loctite, eu nu aș folosi. Probabil ca spitele nu sunt detensionate. Eu mi-am facut singur rotile si nu am avut problema asta, desi mă așteptam să apară.
 6. BodoC

  Cum le ticluiește Bărbosu'! Astăzi citeam topicuri vechi, dar bune de pe forum si dădusem peste așa ceva: Apoi FB mi-a turnat in feed, asta:
 7. BodoC

  Contadoare, bagă tăblițe că ține. Lanț întins și vânt din spate. Axul pe patrat are prostul obicei sa flexeze, dar dacă pui tăblițe se rigidizează.
 8. BodoC

  La mulți ani. Ai scos angrenajul in parc? Ai mers cu presa dupa tine, sau stătea angrenajul si el p-acolo de ieșea cu mâna? Te incăpățânezi cu tăblițe si improvizații, deși pare că ințelegi despre ce este vorba. Faci cum vrei. D-aia nemții sunt muncitori si românii poeti. Apoi ne uităm cu jind la ei, inghițim în sec si zicem străbuna vorbă: las' că merge și așa.
 9. BodoC

  Hai ca ai gasit vinovatul. Cele furate cu seria gravată sunt doar niste mici excepții pe cale de dispariție.
 10. BodoC

  Da, si eu am reactionat anuntându-i pe locali ca 50 de metri mai incolo se vând tigări de contrabandă (fumător fiind). Am scăpat teafăr. Si DA [mention=11452]Pandy[/mention], din păcate suntem încă pe curba descendentă. Nu am ajuns încă în groapa de potențial. Poate că în bula noastră vedem o speranță. Ce mă tem eu este ca bula lor este mai mare și mai interesată să folosească ștampila in mod "basic instinct".
 11. BodoC

  Nu. Multă nesimțire si multă iresponsabilitate. Si astea sunt din belșug. Vânzătorii hoți sau plasatorii hoților, își asumă riscul, oarecum bazați și pe anestezia autorităților. Mai dezbatem aici si o altă discuție recentă de pe forum despre poliția locală? No offence pentru vânzătorii si cumpărătorii de bună credință. Dar in târg stii la ce să te aștepți. Decizia e la tine.
 12. BodoC

  Incearca sa montezi angrenajul si pe altă față a axului și să verifici dacă îți atinge in acelasi loc pe foaie. Poate e deformat axul. Totuși, tu pui un angrenaj de trekking pe un cadru de MTB. Inginerii aia nu sunt degeaba. Stiu cu ce se mănâncă domeniul ăsta. Ax mai lung.
 13. BodoC

  Cine zice ca sunt furate din București/IF? De amatori de chilipiruri e plin, asa cum e plin netul de anunțuri cu biciclete furate de pe casa scării. Si as mai adauga, DA, se vând in târg biciclete furate in acelasi oras. Nici hoți nu mai avem. Partea nasoală este cu unul care isi ia biclă potentă din târg fără sa îl intereseze proveniența, deși este conectat oarecum la fenomenul biciclistic. Și doi, eu nu cred că un bicilist in cunoștință de cauză își vinde bicicleta in târg. Sau daca o vinde, măcar are habar de ce componente are pe ea, nu doar "fulshimano", nu bate, nu troncăne, nu-i "optată". Edit dupa postarea precedentă. Am postat simultan același idei. Înțelegi măi @Pandy de ce te apreciez eu pe tine?
 14. BodoC

  Angrenajul se autocentrează pe ax. Nu prea ai cum să il centrezi. Se va duce unde vrea el, nu unde iti trebuie tie. Poate e axul deformat. Ax mai lung.
 15. BodoC

  Văduve de 80 ani, vând biclele răposaților. Mergeau cu ele la postă să ridice talonul.