BodoC

Membru
 • Content Count

  1,240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

BodoC last won the day on February 21

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,461 Excellent

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

1,277 profile views
 1. BodoC

  Un avantaj ar fi că nu mai ai probleme cu ajustarea pozitiei etrierului dupa ce dai roata jos. Un alt avantaj ar fi ca mai toti producatorii seriosi cam migreaza spre standardul ăsta, iar echipările cu QR vor deveni istorie. Am cautat eu o Reba pe QR si 1 1/8, de-am inebunit. Aceeasi furca cu 15x100 si gât conic o gaseam la oferte mai ieftin decât ce aveam eu nevoie. Lucrurile evoluează, dar daca fac si cu butucii ce au facut cu axele pedalier, se duce in bălării.
 2. BodoC

  Aș completa eu, două momente au fost extrem de clare in privința vântului. Primul, până în Potlogi, când prin nu stiu ce minune vântul s-a oprit brusc din suflat exact când urcam rampa unui pod si fiind pe urcare am prins viteză mai mult decât vizibil, si al doi-lea, la intoarcere cu vântul in spate , inconjurați de o atmosferă sublimă, ne-am oprit pentru anumite necesități fiziologice de natură lichidă. Atunci ne-am amintit cât de tare bătea vântul. Bineînțeles, nu am făcut nimic împotriva lui. Spre exemplificare, mânecă de vânt ca o țeavă, aproape imobilă.
 3. Of! Mama nu se bucură. O bucuri tu. Nimeni nu doarme pe preș. Dormi cu capul pe prag. Cu preșul te învelești.
 4. BodoC

  Cu siguranță tatăl (cel puțin) apreciază potențialul copiilor si nu ar face risipă in mod inutil. Felicitări @paranoia. Îcurajează-i si din partea mea, te rog.
 5. BodoC

  Acum văd. E de șoselistă. Mulțumesc.
 6. BodoC

  Salut@tzunoi. Ce dimensiune are janta? Mulțumesc
 7. BodoC

  Ai nevoie de un step-down, ceva de genul ăsta: https://www.pololu.com/product/2852
 8. Foarte multumit de Jagwire. Sport semimetalic (cele rosii). Prin tară sunt pe la 50 lei. https://jagwire.com/products/brake-pads/disc-brake-pads?manufacturer=37&series=1357&model=1363
 9. BodoC

  Galettes de sarrasin?
 10. BodoC

  Si la Bucuresti este destul de tare. Si eu am sărit peste esentialul postării, deși era foarte "clar" scăpat in postare. E vina noastă.
 11. Felicitări pentru intenție, @P.S.K.dar de pe data de 16 iulie @CosminCosmin81nu a mai vizitat forumul. Dar dacă nu te deranjează să spui doua vorbe despre ce ai reușit tu, noi am fi bucuroși.
 12. BodoC

  Scuze de offtopic. Deloc ca de obicei. Dar berea aia tot o bem.
 13. BodoC

  Ba da@akebono. Sapim Laser e spiță de 1,5. Filetul este de M2, deci trece spița prin niplu. Zona cu diametrul de 2 este filetată in totalitate. Asta este spiță D-Light de 1,65.
 14. BodoC

  Un comentariu de la postarea inițială: "Viitorul nostru din trecut" 200 Km/h pe segmentul Buda-Florești, linie nemodernizată. Poate cei mai pasionati stiu de clipul ăsta. https://youtu.be/XUzKzawyG4I
 15. BodoC

  Similar, spițele prea lungi, care ies din niplu, sunt înfiletate pe spire mai puține, si efortul se distribuie pe o suprafață mai mică. Oboseală mai rapidă a materialului. Faptul ca ai neregularitățile alea la lungimea spițelor eu zic că se datorează unor erori in datele introduse in calculatorul de lungimi. Si eu am folosit acelasi calculator, dar am avut datele oferite de ei (atât jantele, cât si butucii fiind DT Swiss). Erau cotele in presetările calculatorului. Nu am avut nicio problemă.