BodoC

Membru
 • Content Count

  1,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

BodoC last won the day on February 26

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,875 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,871 profile views
 1. BodoC

  Postează-le linistit. Văd că esti deschis la discuție argumentată, lucru întâlnit din ce în ce mai rar. Reacțiile de tipul "dacă eu nu am văzut, nu există" nu fac nimic bun. Eu îți mulțumesc pentru subiectul adus in discuție. Cine este interesat, poate afla niste experiente.
 2. BodoC

  Bună întrebare, dacă sigur e așa. Poate sunt strânse contrapiulițele mai cu simț de răspundere.
 3. Vine primăvara. Să ne pregătim.
 4. BodoC

  Si eu am observat treaba asta la butuci Shimano RM 60. Eu mi-am confecționat două bucșe din dural ca să simulez furca și să pot strânge QR-ul și să verific jocul axului fără să prind roata în furcă. Se pot folosi și două pachete de șaibe de 10. E o diferență clară între QR liber și strâns. Nu e normal, dar există. Poate pe butuci de soi nu e cazul, dar la ce am incercat eu, s-a confirmat.
 5. BodoC

  La fel mi-ai zis și mie la poza asta.😜 @purix, să o călărești sănătos. Pune-i si tu o fundă roșie, să nu ți-o deoache lumea.
 6. Duti uăi, că carbonu-i negru, ceara-i albă. Ai văzt tu lumânări de nuntă negre? Măi oameni buni, vă rog explicati-mi si mie cum un ulei adună praf, altul nu. Ca nu mă prind. Ce e în capul unei particule de praf care stă si ea la aterizare ca proasta? "Am cam zburat astăzi. Ia sa ma hodinesc si eu pe lanțul ăsta de bicicletă. Si când sa se aseze, toropită de căldură, vine ingerul ei păzitor, ca si ele au un înger, nu, stai fă proasta colbului, nu te așeza pe lanțul ăla, că e uns cu uleiu' ăla al cărui nume nu-l pronuntam.. Sau ce zice uleiul ăla? Ia, ostenii mei, ca mult praf am mai indepărtat azi de pe lanțul ce-l slujesc, sa mă mai relaxez si eu un pic. Nu! E marketing. Ai aderență! Stai pe lant, aduni praf. Nu ai aderență, pici de pe lant praful se asează pe lant. Ce e asa greu?
 7. Profit de faptul că nu s-a inchis topicul, deși este deja 14, ora 1:05. Frustrarea mea este că frustrarea lui @majikstone nu are decât 5 reacții, pozitive , dar doar 5.
 8. BodoC

  Poți. Întâi măsori si notezi valoarea presiunii inainte de a scoate aerul, ca să stii la ce valoare le umflii la loc, apoi scoti aerul, dar poate e mai bine să scoți ventilul complet. În felul ăsta furca/amortizotul vor culisa liber, actionate manual, fără efectul de pompă al unui piston închis.
 9. BodoC

  Ca de obicei, eu sunt offtopic. Pe mine cel mai mult mă bucură faptul că există tineri care stiu să se exprime si să comunice eficient, si mai ales că sunt responsabili. Bravo, baiete! In altă ordine de idei, ceed că cea mai periculoasă in tura asta este teama pe care o afișezi acum. Ține minte postarea ta de mai sus și cu siguranță te vei amuza de ea peste puțin timp. Ascultă si sfaturile colegilor de mai sus si clar vei fi foarte bucuros la întoarcere. Poate puțin obosit, dar acea oboseală plăcută, care te va face să-ți propui si alte ieșiri. Ne-ar plăcea să ne împărtășești si câteva impresii din timpul plimbării. Daca mai ai întrebări, nu ezita să le adresezi. Ca să dau si eu un sfat, incearcă odată in timpul liber să simulezi repararea unei pene, ca să fii obisnuit in caz de Doamne ferește. Succes!
 10. Aia a fost o plimbare pe cinste.
 11. BodoC

  @majikstone, lasă bade, fie pinionu cât mai mare!, Mare si ca roata de 29.
 12. BodoC

  La mulți ani, @majikstone Îti merge bine transmisia, ai schimbat pinionul. In sus, dar l-ai schimbat. Să fii pe culmi mereu!
 13. BodoC

  7 August 2020