BodoC

Membru
 • Content Count

  1,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

BodoC last won the day on February 26

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,932 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,975 profile views
 1. BodoC

  Ma tem că e cam dificil să-ți îndepărtăz temerea asta. Mai mult, poate să ti-o confirm. Mă gândesc că apa Oltului e numai bună pentru adăpare si răcorire la vremea asta pentru vreun mormăitor. Mie nu mi s-a părut circulat. Poate ceva activități locale, ocazionale. Drumul este superb tocmai pentru că e cam pustiu. Noi l-am parcurs in WE si poate ca de asta nu era lume pe el, dar din șaua bicicletei pot sa zic că nu prea am observat activități intense pe zona aia.
 2. BodoC

  Puteți dezvolta "domnul" Ionuț?
 3. Sau mizerie pe tija de șa sau pe șinele seii în zonele de fixare. Pățită de două ori, tot după spălătură. Localizarea este destul de dificilă. Tija de șa este cumva tot sub tine, la fel ca pedalierul.
 4. BodoC

  Eu te felicit de pe acum măcar pentru ambiție. 25 de suflete din care 11 copii sunt greu de sincronizat. Aveti grijă la timing. Sigur va fi cineva să stai că apa, stai că pipi, stai că papa. Dacă grupul este omogen, e ok, dacă nu, vei avea întârzieri. Daca ajungi înspre Zell am See ia in calcul (măcar ca plan de rezervă) o plimbare la Kaprun reservoir si Sigmund Thunn Klamm si o vizita la Centrala electrică de la intrarea in canion. O vizită la salina de la Hallein in ziua concursului pentru neparticipanti, cuplata cu cascada Golling, sau Liechtensteinklamm. Dacă nu postezi, te voi căuta, te voi găsi și-ți voi dezumfla cauciucurile. P.S. eu am dat deja follow la topic.
 5. BodoC

  La cum scrii și la ce parcurgi, noi ne bucuram si fără geotag. Zc si eu, pentru un prieten. Multumim!
 6. BodoC

  Fals. O cumperi din benzinăriile MOL din România. https://molromania.ro/ro/persoane-fizice/plata-taxei-de-drum/
 7. Chiar si asa, e cam singurul care moderează cu o mână, și aia stângă.
 8. BodoC

  Ar ajuta mai mult dacă ne-ai spune mai clar ce model de bicicletă ai, nu o poză cu ea. Din poză e greu să ne dăm seama ce dimensiune de roată ai, ce cuvetărie etc. O furcă cu o cursă mai mare te-ar ajuta, dar nu esențial, nu te astepta la minuni. E important ce furcă ai acum pe bicicletă. Nu contează doar cursa, ci contează si dimensiunea "gâtului" furcii Cel mai probabil are gâtul drept de 1 1/8 inch, dar nu e obligatoriu. O furcă nouă, mai performantă are și un preț mai ridicat. Important este să decizi tu dacă furca asta te limitează, sau îți creează disconfort și mai ales dacă se justifică cheltuiala. Iar la geometrie, se permit salturi in cursa furcii, dar nu mari. De la 80 la 120 e cam mult. depinde ce specificații are cadrul, dar mă indoiesc că vei găsi specificații amănunțite pentru brandul ăla. Probabil e un cadru optim pentru 100mm, dar ar accepta si 80 și 120. Tu ai luat bicla cu furcă de 80. poate ar accepta si 120, dar crede-mă, pentru ce declari că o folosești 100 e suficient. Mai important este cum funcționează furca aia la 100, nu diferența de 20 mm intre ce ai si ce vrei să iei.
 9. Nu. Nu se potrivesc shifterele SRAM cu derailleurele Shimano sau invers. In plus, nu se potrivesc nici chiar de la același producător manetă de 12 cu derailleur 10. Edit: In schimb, combinații SRAM-Shimano funcționează în cazul shifter-schimbător pentru foi.
 10. BodoC

  Și nu e 13...
 11. BodoC

  Așa Paul. Sunt curios cum va arăta prin Decembrie topicul "Kilometrii parcurși pe anul in curs", sau Topicul frustraților.
 12. BodoC

  Da. Când opreste sa facă poze, să n-o ia la vale.
 13. BodoC

  Fii mai explicit. @majikstone strânge de frâne și pe urcare, dacă e fals plat de 6%.