BodoC

Membru
 • Content Count

  1,490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

BodoC last won the day on June 3

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,738 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,496 profile views
 1. BodoC

  In primul rând, plăcutele noi au nevoie de o perioadă de rodaj. In al doi-lea rând, din ce spui, eu înteleg că tu te cam te bazezi pe frâna spate. Greșesc eu? Frâna spate te ajută, dar nu e cea mai eficientă. Frânarea corectă și eficientă se bazează pe frâna față. Spatele e doar adiacent. Dar asta tine in primul rând de percepția fiecăruia. Mai frânează cu ele până se vor așeza, mai ales pe coborâri, dar cum spuneam mai sus, evită să frânezi preponderent cu spatele, căci e ineficient.
 2. BodoC

  Știi bine că era retorică. Cam de aia si eu prefer să cumpăr de afară.
 3. Felicitări si pentru reușită dar mai ales pentru că ne-ai împărtășit rezultatul. In felul ăsta se popularizează o posibilă solutie si e un semn de bun simț, cel puțin, la adresa sfătuitorului.
 4. BodoC

  Citesc si plâng. Ies de pe forum si privesc in jur. E la fel. Imi amintesc de o postare libidinoasă de pe social media: " Am avut norocul că m-am născut Român". Siktir.
 5. Altele noi, puse pe față, iar pe spate revii cu cele cele vechi.
 6. BodoC

  @puterfixer Nenea adimistratoru', posă pui in aplicatie o reactie cu mai multe inimioare?
 7. BodoC

  Si ne-am simțit foarte bine. Fie că am ales locuri interesante, fie că am lăsat restanțe care să ne readucă în zonă.
 8. BodoC

  Bucură-te de fiece pedală. Tură faină îți dorim.
 9. BodoC

  Du-ti uăi! Zilnic eram cu tine-n gând. Tocmai in tura in care zilnic plecam după 9:30 să nu ne gândim la tine?
 10. Încearcă să inversezi plăcuțele de pe spate cu cele de pe față. Vezi cum cântă.
 11. BodoC

  Am folosit si eu niște petice autoadezive, o singură dată, la o pană lângă casă. Bine că nu era la distanță mare, bine că nu m-am bazat pe ele. Fie erau vechi, fie tehnica mea era deficitară, fie se inscriau in trendul de aici, cert este că le-am lăsat acasă fără să mai bazez pe ele. Asigură-te că ai la tine un tub de adeziv care nu s-a uscat si bucură-te de pedalat.
 12. Am mers la ture cu bicicleta chiar si cu 80-100 de participanți. Normal, printre ei erau si posesori de bicla cu stop pe frână. Nimeni, dar absolut nimeni din grup nu a reacționat la stopul ăluia. Te asigur că nu există nicio inutilitate mai mare. Nimeni, nici chiar bicicliștii nu sunt setati sa reacționeze la stopul pe frână de biciletă. Când licuresc, clipocesc o multime de luminițe ca în pomul de crăciun pe spatele unei biciclete, te doare la 3 metri in fața pedalei că se aprinde incă o luminiță pentru care nu esti setat să o ințelegi. La autovehicule e altceva. E in lege, obligatorie, lumea e setată pe o astfel de funcționare. La bicicletă este total inutil. Mai mult, chiar periculos. Tu ca biciclist stai liniștit ca cică tu ai semnalizat manevra de frânare, dar cel din spate nu a inteles-o si ți-a dat-o la tender. Respectă legea semnalizând cu mâna si esti un pic mai sigur.
 13. BodoC

  Mecanicii de la Decathlon nu au o imagine prea bună. De fapt, deloc bună. Poate sunt și excepții, scuze. Dacă bicicleta te mulțumește cel putin momentan, incearcă și alt service, chiar contra cost. Totuși bicicleta aia nu e ceva WOW. Dacă nu te nemulțumește doar schimbarea vitezelor, returneaz-o.
 14. BodoC

  Wow! Felicitări pentru picioare, genuchi, plămâni. Da, trebuie sa lungești lanțul, măcar că nu-ti iese mereu cum bănuiești tu si vei avea nevoie de cele mari pinioane. Pe mine ma surprinde ca iti incape foaie de 40, dar na, nu am stat sa caut detalii despre cadru.