BodoC

Membru
 • Content Count

  1,543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

BodoC last won the day on December 13 2020

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,836 Excellent

1 Follower

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

2,749 profile views
 1. Ca de obicei puțin offtopic, oarecum fratele MTB-ist al celui de mai sus, se pare ca are parte de aceleași aprecieri pozitive. https://www.bikexpert.ro/piese/butuci-pedalieri/butuc-pedalier-shimano-saint-sm-bb80-68/73mm
 2. Asta se pune, sau rog un moderator să o șteargă?
 3. Mda. Nu merge pe plaja corectă.
 4. BodoC

  Aș fi tentat să zic că @Warlock_sk a intrat cam tare în tine, totuși nu o zic. Nu o zic pentru că pe de o parte are dreptate, pe de altă parte privind in jur observ că tot mai mulți oameni nu se pot exprima comprehensibil. Pe sistemul "aș mânca ceva, dar nu știu ce". Fă-ți un plan, în care să cam știi ce vrei, să ai un buget, ia în calcul faptul că poate nu se va prinde de tine, apoi intreabă cu subiect și predicat și dă-ne și nouă o direcție. Cât timp esti dispus să petreci cu bicicleta, ce tipuri de trasee ți-ar plăcea să parcurgi etc. Uite, dacă ești în faza de tatonare, de ce nu încerci o bicicletă SH mai ieftină, mai puțin performantă? Dacă simți că nu te atrage o vinzi si gata, dar măcar nu ai investit prea mult într-o toană care nu a mers. Dacă simți că te atrage, o vinzi pe asta și îți iei una mai aproape de dorințele tale.
 5. @Tolstoievski Nu se poate. Oi fi făcut tu ceva, oi fi zis ceva, incearcă să-ți amintești. La mulți ani! Clar, ai nevoie de un medic frustrarolog să urmați o terapie de cuplu, să vă fixeze astfel de manifestări, să devină permanente.
 6. Lucrează cineva de aici la Bike Geek? Să-l ajute pe colegul nostru de forum. Pe ei i-ai întrebat? Când ai lăsat-o ce ți-au spus? Ai lăsat-o in magazin și le-ai zis pa? Contează ce încărcare au, dacă au pe stoc materialele pentru revizie (garnituri, o-ringuri, uleiuri). Poate să dureze și o jumătate de zi de lucru efectiv. Sunt lucruri de care trebuie să te interesezi tu de la ei, nu prin terțe locuri.
 7. BodoC

  Janta nu e dublă? Atunci nu capetele de spiță iti fac probleme. Poți folosi liniștită fondul ăla de jantă, (de 31) sau chiar să folosești power tape sau bandă izolatoare pentru instalatii electrice in loc de fond de jantă. Eu am pus bandă de etanșare pentru tubeless si am mers cu camere fără probleme.
 8. BodoC

  Asta m-a șocat și pe mine. 45T e maximul de care știam eu, la MTB pentru 3x. Mai ales când am văzut că schimbătorul lui are 31T Exact! De asta vedeam topicuri in care se cereau sfaturi pentru schimbat foaia mare la MTB cu una de 48 pentru că nu le ajungea viteza. Poza aia e din faza de probe, cu lanțul lung. Acum, după scurtare si relaje, pare că merge. Chiar dacă e cu rapoartele la extreme, poate să spună că are o transmisie 1,5x.
 9. BodoC

  Mai e un Arhimede Ver.2.0 in Luduș.
 10. BodoC

  Nu vrei să știi cum arăta pe foaie mică-pinion mic. Diferența dintre poza de mai sus și una cu transmisia funcțională a făcut-o o pereche de zale. @fizikant Pentru ce voiai tu (și probabil și alții) era nevoie de un schimbător cu patină lungă. Din păcate nu există pentru gama asta. Oricum, pentru o capacitate declarată de 31T să meargă o transmisie de 47T e fabulos.