BodoC

Membru
 • Content Count

  1,333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

BodoC last won the day on May 26

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,544 Excellent

About BodoC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/10/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Grip 927

Recent Profile Visitors

1,487 profile views
 1. Am inteles de la inceput. De asta am si scris: Pasta aia face minuni.
 2. Pasta anti-seize. Inspiră-te de aici.
 3. BodoC

  Sincer, nu cred ca merită un topic separat. Avem un topic destul de prăfuit unde am putea spune impresii. Rog un moderator să mute discutia aici sau sa creeze un topic nou dacă crede că se justifică. Multumesc.
 4. BodoC

  Niste tutoriale: Pentru angrenaj Pentru monobloc
 5. BodoC

  Poate partea opusă foilor. Dacă l-ai desfăcut presupun că ai si cheia potrivită. Pe pertea cu foile sensul de desfacere este sensul orar, adică invers decât de obicei. Ajută mult un penetrant ca WD-40 aplicat pe zona de îmbinare a filetului si prin gaura din shellul monoblocului, așteptat câteva minute, eventual incălzit cu o suflantă de aer cald sau uscător de păr, și un braț al forței mai mare la cheie. (prelungitor, țeavă etc.) Edit. Stai că nu m-am prins. Te referi la angrenaj si brațul stâng, sau la monobloc? Butucul ala mai bine îl schimbi cu totul. Nu prea merită doar ungere mai ales daca a aparut joc in rulmenți. Pentru usurarea operațiunilor viitoare de service, unge filetul cu o pastă anti-seize sau măcar vaselina.
 6. BodoC

  @Mookyama, un pic offtopic, nu e topic de reviewuri, scuze. E bun prețul, dar... Sunt la al doi-lea Mi Band. Am un Mi Band 3 si am si un 4. Evoluția la 4 este de necontestst. Dar acolo unde mă doare, este inutilizabil. La ture monitorizeaza pulsul, il sincronizez cu Orux, pune HR pe track, totul OK. Dar si MB3 si MB4 au aceeași hibă. Când mă roade mai tare informația despre puls, pe cățărări, imi afișează un 80-90 BPM, in realitate având in jur de 140 (măsurat cu centura de la Sigma, care nu mi-a dat rateuri). Cu MB3 am avut aceeasi manifestare si eu și @Traveller la aceeași tură, cănd pe urcarea spre barajul Paltinu ambele ne vedeu Contadori cu plusul la 80. In rest, de bine. Multumim pentru informatie. Nu e o sumă mare, cei ineresati il pot incerca, poate e vorba de vreun setup gresit la noi.
 7. Hmm. Am o vagă bănuială. Ar putea spune că trenul circulă cu minim x călători, cu rezervare. Programarea ajunge sub semnul întrebării. După o perioadă ar putea să spună: Nu am avut solicitări, deci nu este economic să ținem personal in standby pentru un număr redus de turiști, deci pa și pu la gară. După care vor băga linia în "conservare" iar "magneții" o vor săvârși-o. Apoi ne vom bucura de amintirea liniei Oravița-Anina cu pozele, filmările si povestirile de pe net. Termen de implementare: Doi ani.
 8. Pun si eu un picior in clubul ăsta. Șa Selle SMP Hybrid. La mine doar o tijă a prins un pic de joc. Nu are legătură tija de șa, cu toate că am tot o Ritchey. Nu stiu, dar am așa o senzație că șeile SMP au cam devenit o gogoașă prea umflată.
 9. Nu, nu postați "acele" poze. PLS!
 10. O tură colorata în jurul lacului Râușor, în munții Iezer împreună cu @a_mic
 11. BodoC

  Cam toate fac poc. La tine. Schimbă titlul topicului: Bicicleta omega Pocmas.
 12. Si ce legătură are cu topicul acesta catastrofa asta pe care o postezi de două ori ?
 13. Lasă-l la înmuiat vreo câteva ore in apă cu puțin detergent pudră. 40 de grade nu il vor deteriora.
 14. Cu capsulele Ariel mi-am stricat vreo doua perechi de blugi. S-au pătat cu ceva foarte asemănător petelor de rugină. Eu le spăl cu Ariel pudră pe un program rapid pe la 30-40 grade fără balsam. Ies excelent.
 15. Buzunar lateral cu PET 0,5l.