BodoC

Members
 • Content count

  956
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

BodoC last won the day on April 21

BodoC had the most liked content!

Community Reputation

1,191 Excellent

About BodoC

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 06/10/1969

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Cross Grip 927
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. Vezi sa nu fie spitele slabe. Roata poate fi centrată bine, dar sa nu ai tensiunea corecta in spite.
 2. Si pe mine m-a amuzat limita aia foarte strânsă. Ceva in genul reporterilor "zeloși": In jurul orei 18 și 32 de minute a inceput ploaia. Totuși, până acolo sau dincolo de viteza asta nu se manifestă? Se aude cand pedalezi, sau si cand nu pedalezi? Dacă frânezi (chiar foarte usor) se mai aude? Se aude pe mai multe rapoarte? Sincer, in afara de o posibila flexare, nu am idei, dar macar încerc sa elimin pe rând cauze sau sa localizez. Ai examinat cauciucurile daca au ceva infipt/agățat?
 3. A postat la poze de pe net, nu la fotografii personale. Asa a vrut artistul
 4. M-am trezit din cauza unei dureri cumplite in intreg corpul. Am deschis ochii si am vazut o sora medicala care statea alaturi de patul meu... - Domnule Fujima – a spus ea – aveti noroc, ati supravietuit bombardamentului din Hiroshima de acum doua zile! Acum sunteti in spital, in afara oricarui pericol. Foarte slabit, am intrebat: - Unde sunt? - In Nagasaki, a raspuns ea.
 5. Lume individiuasă că ei n-are. Solutia? Șaua o astupi cu tenderu (nu pedalezi si tu din picioare), manșoanele le astupi cu mainile (nu mergi fara maini si semnalizezi duar când se uită ceilalti in altă parte), pe pipă pui un ciclocomputador (vezi sa nu fie wenghe, fuschia sau cine stie ce culoare), ghidonu-l umpli cu faruri. Gata. Ah, tu te-mbraci in galben, casca verde, se duce in out of gamut. E acră.
 6. @Traveller, sigur este Topeak. Nu stiu sigur ce model, dar cred ca era asta.
 7. Pompa de Lidl o am si eu, e bună, dar până vrei sa scoți mufa de pe valvă. Tragi de ea în toate directiile până se dezumflă. Iar treijdăpompe, iar se dezumflă. Până la urmă trag mai tare de ea si invariabil ma lovesc la degete. Pe cea pe care o are MaC® as cumpara-o si eu, caci o cunosc si e excelentă. Na, 31 Sic!
 8. Sper să reziste mai mult decât preatrâmbițata Centură Cicloturistică de la Ciocănari. Mulțumim pentru descriere.
 9. Tot de prin chei,
 10. Si bătea un vânt pe dealul cu macadam spre Târgușor! Șuiera pe la urechi de trebuia sa zbierăm pentru a ne auzi. La câte ventilatoare au montat pe câmp, e si normal să bata vântul. [emoji3]
 11. Nici lui nu-i place. Nu vezi ca o aruncă in hău?