hexaust

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About hexaust

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Salut. Urmeaza sa imi achizitionez o noua bicicleta si pana acum doar doua biciclete mi-au captat atentia si anume: Giant Talon 1 27.5 - 2014 si Radon ZR Team 7.0 26 - 2014. Ambele biciclete arata foarte bine (pe gustul meu, estetic vorbind cadrul de pe Giant imi place mai mult), dar e o diferenta destul de interesanta Giant Talon e 27.5 si Radon ZR Team e 26. Ca echipari ambele biciclete sunt asemanatoare, Radon are un plus pentru furca pe care o are. Imi este foarte greu sa ma decid intre cele doua, doar pe biciclete cu roti de 26 am mers pana acum si cam tot ce am citit pe internet de pana acum lauda destul de mult bicicletele cu roti de 27.5. Mentionez ca am 1.94m si ~80kg. Spre roti de 29 nu as vrea sa ma indrept inca, dar un compromis cum ar fi 27.5 suna destul de atractiv. Mi-ar placea sa ma ajutati cu niste informatii despre cele doua biciclete, experiente, pareri personale mai ales despre Giant Talon 1. Am observat ca nu prea gasesc posesori de Talon 1. Multumesc mult! Am atasat o imagine cu o comparatie intre cele doua modele. P.S. Nu sunt interesat de biciclete la mana a doua. Site-uri producatori: http://www.giant-bicycles.com/en-us/bikes/model/talon.27.5.1.2014/14783/66102/#specifications http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/ZR-Team-7-0_id_25867_.htm
 2. hexaust

  De obicei fac trasee cu dificultate scazuta/medie, Muntii Baiului, traseul de la Campina (traseul B) distante pana in 50 de km.
 3. hexaust

  Salut tuturor! La inceputul verii doresc sa imi achizitionez si eu prima bicicleta canyon, momentan am ramas fixat pe Grand Canyon AL SLX 7.9, dar citind discutiile din acest topic am observa ca multa lume are Canyon Nerve. Bugetul meu e limitat undeva in jur de ~1400E, am vazut ca exista un model de Canyon Nerve la 1399E si anume Nerve AL 6.0. Practic e hardtail vs full. Intrebarea mea acum catre voi este: exista un motiv clar pentru care ar trebui sa iau Nerve AL 6.0 si nu Grand Canyon AL SLX 7.9? Bicicleta o sa fie folosita mai mult pentru munte si uneori pentru deplasari in oras. Multumesc frumos!