eded

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About eded

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti
 • Biciclete
  merida matts
 1. eded

  Salut, nu este drum asfaltat intre Ostratu si Peris. Pe DJ101A asfaltul se termina imediat la iesirea din Ostratu.
 2. eded

  Recomand Canyonul, chiar daca trebuie sa faci mai mult research ca sa alegi dimensiunea*. Greutatea in minus de 500g deloc neglijabila, rotile DTSwiss si imaginea de marca au cantarit in recomadarea mea. *cel mai sigur compari cu dimensiunile actualei biciclete uitandu-te la tabelul cu geometrii. Poti sa le dai si un mail cu masurile tale ca sa iti recomande ei.
 3. Salut, si io fac acelasi gen de cercetare pentru anul asta. Din ce am vazut eu, greutatea de 8 kg tine de biciclete mid-high end, cu preturi de la 1000+ EUR. Canyon-ul cel mai ieftin prezentat mai sus costa cu 500 lei in plus fata de bugetul tau (+50E expeditia). Eu personal ma indrept catre ceva de gen Triban 520 (Sora, 2500 lei, sub 10kg) (sau chiar 500 daca nu strang destui bani) de la Decathlon.
 4. eded

  Hello, Long time lurker, first time poster. Imi exprim si eu dezamagirea pentru atitudinile comuniste ale unora din prietenii prestatorului. Adevaratii prieteni nu se sustin neconditionat, si nu ascund defectele sau problemele, ci le spun pe sleau. Rezultatul per total pentru mine care nu am nici o miza in aceasta cearta este ca nu as lucra niciodata cu acest prestator. Alt rezultat e ca mi s-a stricat destul de mult parerea si desprea aceasta comunitate. Deci, chiar daca adevarul este undeva la mijloc: - pozitia clientului este destul de bine argumentata (ref. la calitate cel putin - ce se vede in poze e trist) - reactia prestatorului fata de reclamatia clientului este un exemplu perfect de 'asa nu'. - reactiile prietenilor prestatorului reprezinta devieri propagandiste de la obiect care nu fac bine nimanui
 5. De ce sunt copiate articole de pe alte siteuri si date ca fiind originale? Nu e ok, va atribuiti ceva ce nu e al vostru. http://www.bikerumor.com/2013/12/19/lamere-cycles-introduces-lighter-more-affordable-carbon-fatbike-frame-and-fork/ Din pacate, si slte siteuri de ciclism din RO fac acelasi lucru. Trebuie delimitate clar atricolele originale de preluari, nu e treaba serioasa asta.