Danyutz

Membru
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Danyutz last won the day on March 17 2021

Danyutz had the most liked content!

Community Reputation

322 Excellent

About Danyutz

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  EDR AF 105 / RR XC900

Recent Profile Visitors

2,736 profile views
 1. Am fost la Vidraru acum 2 sapt, iar in saptamana cu concursul m-am panicat la ãi 1700m diferenta de nivel si m-am schimbat de la mediu la scurt - dar la cum m-am simtit dupa 30km, mai intrau si ailalti 20. A ramas loc pentru la anul. Frumoase zone, accesibile trasee fiind doar forestier, mi-a placut coborarea ca ne-a mai pus un pic la gandit de linii fiind uscat terenul si sleaurile destul de adanci.
 2. Danyutz

  Daca tot a fost inchis Transul ieri pentru turul ciclist si TChallenge, am mers cu un prieten in afara concursului - a fost o experienta foarte frumoasa, Transul e superb cand nu este circulatie si tine vremea. iaca si o poza cu chilotii la vedere.
 3. Danyutz

  Un Van Rysel EDR 105 pentru mine de sapt trecuta, ceva de la Decathlon cu grup complet 105
 4. Danyutz

  Un cockpit nou pentru mine, de saptamana trecuta am trecut pe sosea dar cu viteze
 5. Danyutz

  Au fost in jur de 5 grade cu soare, a fost bine. Bicla e single speed ( 52 x 20 ), a fost fixa pana m-am mutat din oras.
 6. Danyutz

  Sambata mai spre dupamasa am fost. Ieri am fost pe la Sopa cu mtb.
 7. Danyutz

  Vreme frumoasa, tura pana la Rau Sadului. N-am mai fost de ceva vreme acolo, dar e superba zona. Am facut bicla noua ( e de vanzare btw )
 8. cu atitudinea asta nici la alleycat nu faci treaba. chiar aveai nevoie de niste piulite banale, butucul ala formula n-are nimic "track" in el, e doar ceva de buget, ca sa nu zic ieftin.
 9. Ala e oncesti clasic, da Baietii au facut continuare de unde normal se termina ( iesi in forestier ) si duce pana jos unde incep serpentinele pe asfalt spre Paltinis, nu stiu daca l-ati facut complet.
 10. Si eu am urcat ieri pe Vf Batrana, parte din traseul de 37 de la Triada, am fost in recunoastere. @Croocodillul, ati facut si clasicul de la Oncesti?
 11. @paulrad sa ai parte de bicla, ma bucur ca ai mai gasit ceva in perioada asta Am fost la Triada Avrig duminica, traseul de 45, m-am simtit bine vreo jumate, dupaia crampe, dupa ceva magneziu mai bine, dupaia iar crampe, am reusit sa-l termin undeva pe poz 110 din 194 plecati.
 12. Danyutz

  Inca in stadiul de concept, dar niste baieti ingeniosi au facut asta: https://www.kickstarter.com/projects/racebox/easy-bike-mount-ebm?ref=at2mrt
 13. N-ar fi rau sa-l treci si prin izopropilic de vreo 2x dupa tratamentul cu benzina.
 14. Mi-a stricat zapada tura, a trebuit sa adaptez, da' mãcar a iesit poza fainã. "da da, 'ieram' pe pinionul mare - da' era si mare gradul"
 15. Am crezut ca ai avut trecere la Roll Fast, e singurul imporatator de Motorex, dar la bicla nu m-au ajutat. Eu iau uleiul la masina de la ei.