Danyutz

Membru
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Danyutz last won the day on March 17

Danyutz had the most liked content!

Community Reputation

303 Excellent

About Danyutz

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Velodio fixed gear / RR XC900

Recent Profile Visitors

2,281 profile views
 1. cu atitudinea asta nici la alleycat nu faci treaba. chiar aveai nevoie de niste piulite banale, butucul ala formula n-are nimic "track" in el, e doar ceva de buget, ca sa nu zic ieftin.
 2. Ala e oncesti clasic, da Baietii au facut continuare de unde normal se termina ( iesi in forestier ) si duce pana jos unde incep serpentinele pe asfalt spre Paltinis, nu stiu daca l-ati facut complet.
 3. Si eu am urcat ieri pe Vf Batrana, parte din traseul de 37 de la Triada, am fost in recunoastere. @Croocodillul, ati facut si clasicul de la Oncesti?
 4. @paulrad sa ai parte de bicla, ma bucur ca ai mai gasit ceva in perioada asta Am fost la Triada Avrig duminica, traseul de 45, m-am simtit bine vreo jumate, dupaia crampe, dupa ceva magneziu mai bine, dupaia iar crampe, am reusit sa-l termin undeva pe poz 110 din 194 plecati.
 5. Danyutz

  Inca in stadiul de concept, dar niste baieti ingeniosi au facut asta: https://www.kickstarter.com/projects/racebox/easy-bike-mount-ebm?ref=at2mrt
 6. N-ar fi rau sa-l treci si prin izopropilic de vreo 2x dupa tratamentul cu benzina.
 7. Mi-a stricat zapada tura, a trebuit sa adaptez, da' mãcar a iesit poza fainã. "da da, 'ieram' pe pinionul mare - da' era si mare gradul"
 8. Am crezut ca ai avut trecere la Roll Fast, e singurul imporatator de Motorex, dar la bicla nu m-au ajutat. Eu iau uleiul la masina de la ei.
 9. Am primit de iepuras un bidon nou - pun sa vedeti si voi diferentele dintre ãl vechi (stanga) si ãl nou:
 10. @Ursovi, gasesti in SB solutiile de la Motorex?
 11. Doar pe MTB il folosesc, a stat fixat si cand am cazut Mircea, sa il folosesti sanatos.
 12. deloc, vezi ca are deschiderea mare, apoi ghideaza bine capetele, iar cand prind simti un click. Eu folosesc pe mtb si nu s-a desprins nici cand am cazut.
 13. Mircea, astea nu-ti plac, vrei neaparat cu suport? https://fabric.cc/products/hydration/cageless-bottle-600ml/ sau de 750 https://fabric.cc/products/hydration/cageless-750ml-bottle/ Eu il am de multi ani si nu am probleme. Huh, ar cam trebui sa-l schimb
 14. Danyutz

  ce greutate are?
 15. Asteapta si amicii motorizati sa termini tu de sapat, s-or fi saturat de drumul batut, ar fi buna o alternativa de ocolire.