Danyutz

Membru
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Danyutz last won the day on October 24

Danyutz had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Danyutz

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Velodio fixed gear / Zerga D5.7

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. Danyutz

  Anul asta cum nu prea am folosit MTB, s-a cam schimbat culoarea la anvelopa pe fata, dat fiind faptul ca biclele stau atarnate vertical, pe balcon ( inchis ), dar am soare dupamasa acolo si daca le mai las mult asa, o sa le coaca. Acum, guma pe fata arata de parca s-a intarit noroi pe ea, dar nici coapta/crepata nu este, ma gandesc ca pot sa-i dau un tratament ca sa se revigoreze (ceva babesc ori solutii de pe la masina? )d. Cred ca o sa cumpar una-doua huse si sa le trag peste ele, macar sa nu mai am probleme pe viitor. Ori sa pun folii de protectie solara pe geamuri, sa mai elimin din efectul de sera. Recomandari de protectie?
 2. Tu stii opinia mea, decat sa dau pasarea din mana pentru aia de pe gard si sa mai dau si 50% bani, mai bine iau o o pipa mai lunga si o alta tija de sa. Pana vinzi Specialized, pana iti vine Canyon nush cat mai apuci sa te dai din sezonul asta. Reduceri la Canyon sunt si la anul si daca nu esti multumit de Specialized, macar ai perspectiva.
 3. Danyutz

  A mai cazut pretul la Grand Canyon https://www.canyon.com/en-ro/end-of-season-sale/grand-canyon-al-4.0/2274.html?dwvar_2274_pv_rahmengroesse=L&dwvar_2274_pv_rahmenfarbe=BK%2FRD Au reduceri cam pe la toate biclele.
 4. Lantul cade pentru ca sunt date peste cap limitele deraiorului, nu din cauza lantului, dar se regleaza relativ usor. https://www.parktool.com/blog/repair-help/front-derailleur-adjustment Iar pe spate, daca sare mai mult de un pinion, e deraglata tensiunea cablului. https://www.parktool.com/blog/repair-help/rear-derailleur-adjustment Daca aveti lant nou, se poate schimba doar el, cu siguranta nu ati uzat transmisia in 2 luni de la achizitie. Succes!
 5. Continental este in regula de obicei, nu prea poti da gres, mai ales la cum exploatati voi bicicleta. Pentru reglarea schimbatorului, poti vorbi tot cu nenea respectiv, operatiunea e mai usoara ca schimbatul un butuc
 6. @paulrad felicitari, sper sa ne vedem la anul
 7. Face zgomot poate cand pedalezi mai tare, un fel de scartait? Eventual, suspendati roata spate si pedalati, vedeti daca puteti reproduce zgomotul sau este ceva doar cand este incarcare pe pedale. Sa schimbi tot in timp asa scurt e putin deplasat si nu merita. Cel mai probabil butucul nu e uns corespunzator. Am mai vazut cazuri in care ciclistii semnalau scartaieli la butuc si lor defapt le scartaia saua.
 8. Danyutz

  Si cei de la freerider au facut un review acestui dispozitiv. Oricum m-ai convins dupa ce am citit la tine. https://www.freerider.ro/accesorii/computerul-gps-igpsport-igs618-2019-148819.html
 9. Danyutz

  Si eu vreau ceva, de ~10 euro
 10. Danyutz

  Si la ROSE bikes am vazut o configuratie, usor peste buget: https://www.rosebikes.ro/rose-count-solo-1-bike-now-2671442