Danyutz

Membru
 • Content count

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Danyutz last won the day on August 18

Danyutz had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About Danyutz

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Velodio fixed gear / Zerga D5.7

Recent Profile Visitors

416 profile views
 1. Danyutz

  S-a dus bicla, out of stock.
 2. Danyutz

  Primit ( pe datorie ) o pereche de ESI, testate azi, alta poveste.
 3. @Traveller si @haarp superba vreme chiar, la noi cerul a avut un strop de dramã. Smecherie ESi astea. (multam fain @Zamolxe13 )
 4. Danyutz

  Atunci mergi la un service sa te ajute, nu e ceva complicat pentru ei. Roaga-i sa verifice si suruburile daca sunt stranse corespunzator, inclusiv pedalierul.
 5. Doamna, acasa, foarte fericita de altfel, a? PS: nici eu nu vad poza.
 6. Eu o/le tin pe balconul inchis, agatate vertical. MTB-ul, din cauza limitarii spatiului, trebuie sa-l agat de roata spate, cu roata fata data jos, iar in etrier pun minciunica aia de plastic si strang manetele de frana cu elastice. E ok sa stea asa ( nu ca as avea alta varianta )? In perioada asta, o scot la ture, se mai niveleaza uleiurile din instalatii, dar la iarna este suficient sa o pun jos, poate o data pe saptamana? Nu planuiesc sa ies iarna, doar daca o sa avem parte de iarna uscata.
 7. Danyutz

  De recomandat @gabriel3l, foarte transparent si serios!
 8. Danyutz

  Bravo, s-o calaresti sanatos si nu invers!
 9. Danyutz

  Am schimbat eu recent Ocelot-urile cu care vin Devroanele, au 925gr/buc, cantarite. Am schimbat cu o combinatie de RaRa si RaRo si niciunul din cauciucuri nu avea greutatea declarata de ei, din contra, aveau cam cu 50% in plus, asa ca am castigat ~200gr/roata. WTB SX21 cu care vine bicla, nu stie tubeless. Astea sunt alte discutii, dupa ce se mai prinde experienta, juniorul, daca are banutii, sa-si ia bicicleta sa-i rupa spatele pana mai tine vremea afara.
 10. Danyutz

  @Traveller 4 ani?!
 11. Danyutz

  Deja peste 1.80 ai nevoie de L, dar pana ajungi la inaltimea respectiva, te mai ajuta ( poate ) ca e un 29er. Asa ca ia-ti un M.
 12. Danyutz

  S-au dus deja mansoanele si se cer altele, sunteti inca incantati de ESI?
 13. Danyutz

  Atunci ia oricare pe care o mai prinzi pe marimea ta da-i bataie pana mai tine sezonul, la ce vrei sa faci cu ea, iti sunt suficiente.
 14. Danyutz

  Ghidonul mai lat la 2017 2016 are discuri de 180mm fata/spate 2016 are furca usor mai buna Greutate, au in jur de 14kg ca ochiul.