vegax

Membru
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About vegax

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/14/1970
 1. vegax

  Eu am Crono ceva mai lati si mai confortabili decat ce am probat prin magazine iar ca numar corespund cu ce port la pantofii normali.
 2. vegax

  Nu poti avea cine stie ce asteptari de la niste chinezarii dar pentru bugete foarte limitate pot fi o varianta. La cum arata tricoul si pantalonii cred ca mai bine iei ceva 2nd de firma.
 3. vegax

  In general merg cu asta de la Sixs http://www.bikewear.ro/Lenjerie-ciclism/438-Caciula-subcasca-Sixs-Carbon/flypage.tpl.html dar pentru zilele mai calduroase prefer o bandana asa cum ti-a recomandat Mac.
 4. vegax

  Bugetul te limiteaza foarte mult daca o iei din magazin. Daca o cumperi de ocazie s-ar putea sa gasesti ceva rezonabil cu posibilitatea de a o imbunatati.
 5. vegax

  Iata si interviul in care in cele din urma el insusi admite ca s-a dopat: http://msn.foxsports.com/cycling/story/lance-armstrong-oprah-winfrey-interview-doping-admission-drugs-cheating-tour-de-france-011713
 6. Cam multi bani pentru echiparea pe care o are. Greutatea este data la 9,7 kg, deci in realitate este posibil sa fie pe la 10 kg. Daca mai socotesti si pedalele probabil se ajunge undeva in jur de 10,5 kg.
 7. vegax

  Patinajul este foarte recomandat in sezonul rece sau exercitii pentru musculatura trenului superior fara a baga suplimente cum recomanda un "sportiv" intr-un post anterior.
 8. A iesit careva prin padurile de langa Bucuresti dupa ninsoare? Cum se prezinta situatia?
 9. vegax

  Nu cred ca vei gasi manusi confortabile pentru variatii mari de temperatura. Cel mai bine ar fi sa ai 2 perechi: pentru frig si pentru foarte frig. Pentru foarte frig foloseste manusi de ski.
 10. vegax

  Din Romania mai sunt Chain Artica de la Bikewear sau varianta mai scumpa Northwave de la Veloteca.
 11. Am gasit acest model: http://www.bikewear.ro/Ochelari-de-soare/617-Swiss-Eye-Hornet-Auriu/Metalic/flypage.tpl.html care imi place si ca design iar faptul ca are adaptor pentru lentile de vedere este un plus. De obicei modele cu adaptor au un design pe stilul "nerd" si pana acum nu am purtat asa ceva.
 12. vegax

  Am dat azi peste inca un magazin online de biciclete: http://www.totalbike.ro . Desi mai este de lucrat la el au o varietate mare de biciclete italienesti si dispozitive home fitness. A comandat cineva, pareri?
 13. vegax

  Poti incerca ceva de aici: http://www.bikewear.ro/Pantofi-ciclism/View-all-products.html Majoritatea modelelor se incadreaza in bugetul tau.
 14. vegax

  Tura a durat aprox. 10 ore si jumatate cu tot cu pauze si masa de pranz la Casa Prahoveana. In total 225 km. Am urcat impreuna cu Adi FDJ muntele verde, o catarare extrem de dura dar dupa parerea mea nu este pentru bicicleta.
 15. vegax

  Sambata 15 august 2009 ora 9:00. Traseu: arcul de triumf - ploiesti - slanic prahova - muntele verde (tur-retur)