theDriller

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About theDriller

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/13/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Biciclete
  Specialized Tarmac Expert SL
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Trail running, Ski de tura, airsoft, ciclism, computer games

Recent Profile Visitors

137 profile views
 1. theDriller

  Specialized Tarmac Expert SL Echipare Ultegra 6600 (manete, crankset, frane) combinat cu 6700 (schimbator fata, spate, lant, pinioane) Ghidon Ritchey WCS Logic 2 Sa Selle Italia Kit Carbonio Flow Tija sa Specialized carbon Pedale Look Keo Easy Roti Mavic Aksium Race. Aici as vrea sa fac un upgrade catre unele mai usoare :- Acum are 8,2kg
 2. theDriller

  Succes celor care participa zilele acestea la UTMB, sunt destui romani acolo. Chiar daca nu participa toti la proba mare nici celelalte nu sunt usoare. Sper sa ajung si eu anul viitor la proba CCC sau TDS care insumeaza aproximativ 100-120km cu 6000m dif +. Pana acum singurul concurs de afara la care am participat a fost Olympus Marathon anul acesta. Alerg cam de 4 ani si am pornit-o de la 0, adica sedentarism cronic :-< (servici, calculator, canapea, masina). In primul an am slabit de la 80kg (1.82m) la 70kg iar acum greutatea s-a stabilizat pe la 69kg cu un minim acum o luna de 66,4kg. Competitii la care am participat au fost vreo 50 in toti acesti ani (cele mai grele: 7500, 2x2, Retezat trail, ...), toate constand in alergare montana, de aici tragand concluzia ca urasc sa alerg pe asfalt. In medie alerg cam 2500km/an iar de anul acesta am inceput sa folosesc si bicicleta de sosea in primul rand pentru recuperare iar apoi transformandu-se intr-o mica pasiune. Mai am mult de pedalat pana sa particip la vreun concurs de aici concluzionand ca antrenamentul de alergare nu se pupa deloc cu bicicleta. Cam de la 0 am pornit cu bicicleta, eram terminat dupa o tura de 60km, acum putand sa sustin foarte bine o tura de 85km. Inca n-am spart bariera de 100km dar sper sa o fac curand. La turele cu bicicleta caut sa fac diferenta pozitiva de nivel (catarare) microb luat de la alergare dar lipsa km cu bicicleta isi spune cuvantul.
 3. theDriller

  Le voi schimba cu prima ocazie, cred ca un Michelin PRO4 Comp cu perete rosu
 4. theDriller

  Multumesc rovid. Pozele la o calitate mai buna: image posting
 5. theDriller

  Sa-mi prezint si eu bicicleta: Specilized Tarmac Expert SL Compact Roti Mavic Aksium Race, Cauciucuri Michelin PRO3 Race, Echipare Ultegra SL (6600 sau 6700, habar n-am :-/ ), Angrenaj compact 50x34, pinioane 10 viteze 11-28 Pedale Look Keo Classic Seat tube 56cm, top tube 56,5cm Am cantarit-o dupa ce am luat-o, are 8,17Kg, cu pedale, suporti de bidoane si bidoane goale Sunt extrem de incantat de cum merge, am trecut de la mountain bike (mai mult oras si light trail) si este prima mea cursiera. Am luat pana acum doar o cazatura la plecare, in rest doar cateva dezechlibrari la oprire, pare ok am inceput sa fiu mai putin stresat in mers prin oras Am 1.81 si 69 kg cu haine pe mine, ca sa nu va plangeti ca e prea grea bicicleta :))