dan munteanu

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About dan munteanu

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  adjud
 • Biciclete
  scott

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. dan munteanu

  In mod cert diferenta consta in efortul depus la pedalare (forta de frecare mai mare). Cat despre confort intre 23 si 25 nu stiu ce sa spun....poate mai multa siguranta/stabilitate in viraje daca ai pe 25.
 2. dan munteanu

  Diferenta intre 23 si 25 se simte orice ai zice, mai ales daca sunt umflate la presiune optima si asfaltul e ok. Nu stiu insa, ce legatura are dimensiunea cu durerile de spate ! Eu am mers 2 ani pe 25 si, dupa ce am trecut pe 23, nu m-am mai despartit de ele....Desigur, e doar o parere, fiecare are dreptul sa aleaga ....!
 3. .....o metoda folosita pe un lant destul de scump, de aproximativ 2 ani... Un borcan sticla de 400 ml cu capac, pus lantul in interior, circa 100 ml de benzina, agiat bine de 2-3 minute, (operatie repetata de 2-3 ori sau mai mult, dupa caz), scos, uscat, montat, uns. Executati si apoi mai stam de vorba...Spor la pedalat !!!!
 4. dan munteanu

  Vorba unuia: o fotografie...face cat o mie de cuvinte !!!
 5. dan munteanu

  Evident, eterna dilema a romanilor: merita un Logan nou 10.000 de euro sau un Mercedes la mana a doua, la acelasi pret.....asta-i intrebarea !!!?!!!
 6. dan munteanu

  Salutare tuturor. Traseul a fost superb, cel putin in ceea ce priveste peisajul. Din pacate, starea carosabilului lasa inca de dorit (Bicaz-Lacu Rosu), in ceea ce priveste deplasarea pe cursiera. Mai ales la intoarcere, unde cu exceptia celor 5 km. pe chei, vii cu mana pe frane pana in Bicaz daca tii la bicla. Oricum ar fi, merita efortul si recomand traseul..... :-bd
 7. dan munteanu

  Multam de sfat, obligatoriu e in dotare!!! Maine la 8 sper sa fiu in Bicaz, apoi pe acelasi traseu descris de tine imi iau talpasita....Toate cele bune!!!
 8. dan munteanu

  Felicitari pt. alegerea facuta in ceea ce priveste Bicazul, maurice. De ceva vreme ma gandeam la traseul asta, dar din cate imi aduc aminte asfaltul in zona nu era chair ok....Dupa postarea ta, m-am hotarat....saptamana asta fac si eu aceeasi tura. Spor la pedalat !!!!!
 9. dan munteanu

  Salutare Marius. Intre Bacau-Sanduleni-Onesti asfaltul este ok? Spor la pedalat !!!!
 10. dan munteanu

  Adevarate cele afirmate dom'' Radu....si poate, mai inspirat traseul catre Tg.Secuiesc. Spun asta deoarece de la Adjud la Slanic (si retur evident) a batut vantul din toate partile (normal, foarte putin din spate) de mi-am "amintit" de toti sfintii !! Asta e, Valea Trotusului mi-a trebuit..... De ajuns catre Onesti, in mod sigur o voi mai face, multam de nr., am sa anunt din timp... Invitatia este reciproca, daca Adjudul iti sta in cale, pt. un popas la o bere rece. Spor la pedalat !!!!!
 11. dan munteanu

  Salutare tuturor....Nea Radu, duminica m-ai lasat singur in bataia vantului cam 60-70 de km. Nu-i bai, dar data viitoare imi ramaneti dator cu o...trena pana la Slanic. Toate cele bune!!!
 12. dan munteanu

  Cursiera. Sper si eu sa se indrepte vremea, mai ales sa nu fie vantul ambitios. Daca totul e in regula, in jur de 9,30-10,00 sper sa fiu in Onesti, poate mergem impreuna. Pt. orice eventualitate 0740032673.
 13. dan munteanu

  Salutare.....Pe 29 sau 30 martie cineva catre Slanic pe sosea?!!!