alx

Membru
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alx

 1. Nb. Sent from my D5803 using Tapatalk
 2. Ce parere aveti de kenda k891 29"x2.1? Pt poteci si noroi acceptabil (nu extrem)?
 3. Nope. Nici in strava, sportstracker etc.
 4. Problema e ca la strava nu poti salva gpxul decat daca platesti premium care e piperat. Eu cred ca ai ceva setari de economie de baterie care iti inchid gpsul dupa ceva timp. Repet, pe un S2 si pe iPhone 5s endomondo merge impecabil. De ce nu incerci cu endomondo si strava in acelasi timp si sa vezi daca unul pierde semnalul su celalalt nu?
 5. 35 stimabile, 35. Scrie mare. Baga in google translate saca nu stii engleza...
 6. Dar de ce nu cauti singur? Uite aici, scrie clar https://www.planetx.co.uk/help/shipping-prices
 7. Data viitoare nu-l mai sterge si pune-l aici (gpx-ul). Eu cred ca gpsul a pierdut aemnalul (dar daca aveai autopauseul activat ar fi tb sa se opreasca si cronimetrul).
 8. Cum arata trackul tau, pauza de inregistrare e o linie dreapta? Poti sa ne pui linkul la track? Daca este linie inseamna ca gps-ul s-a oprit.
 9. Din cate stiu eu nu exista prg de tracking sportiva care sa mearga numai cu net. Poate doar prima oara pentru a te loga.
 10. Eu folosesc la greu si fara probleme. Si pe bici si alergare si mers. Nici o problema. Si pe iPhone si pe S2 (android)
 11. Ai verificat si marimile bicicletelor sa fie potrivite? Sa le stapaniti si struniti sanatosi!
 12. Care e acel program???Ca sa si raspund: poti defini in strava un segment ca fiind traseul tau pe care vrei sa concurezi cu tine insuti. Apoi vei avea PR pe el. Autostop are si strava. In setting - autopause on. (Asta cel putin in Ios)
 13. Si pe mine m-ar interesa o comanda de cauciucuri