midan

Membru
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

midan last won the day on February 20 2018

midan had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About midan

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/01/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Mahalaua cu ciocoi
 • Biciclete
  Scott Aspect 30 / Verenti Substance Sora
 • Ocupaţie
  foarte ocupat
 • Arii de interes
  Munti, vai, ape, paduri, istorie, geografie, antropologie, chestii tehnice ...

Recent Profile Visitors

929 profile views
 1. midan

  Asfalt nou e între Dragomirești și Butoiu de Sus Din Butoiu de Sus spre Hulubești e asfaltul vechi. 702A de la DN7 spre Hulubești e asfalt vechi, "plombat" în disperare.
 2. midan

  DJ 702D asfaltat recent între Dragomirești și Butoiu. Bucata dintre Dragomirești și Butoiu are câteva pante de 10% și 13% ( așa scrie pe indicatoarele rutiere) cu serpentine. Pe marginea asfaltata drumului e cam mult nisip, la fel și acostamentul. Cel puțin în we, traficul e foarte lejer. Butoiu - Hulubești asfalt mai vechi, gropi și drum în lucru. Plus niște poduri de metal, cu denivelări semnificative.
 3. Pentru înălțimea ta, nici una din cele două biciclete nu are mărimea potrivită. Cel mai probabil ai nevoie de ceva mărimea L.
 4. Teoretic pretul biletelor s-ar deconta: https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-22545060-liderul-studen-ilor-pierderile-cfr-nu-sunt-cauzate-gratuit-ile-pentru-studen-acestea-sunt-decontate-ministerul-transporturilor-tre-operatorii-transport.htm Acuma, cum se plimba banii intre ministere si CFR... cred ca nici Orlando nu stie. CFR-ul ( in diverse forme: infrastructura, calatori etc ) nu a mai facut investiitii de mult nici in calea ferata, nici in garnituri. Problema vagoanelor e veche, doar ca nu era asa vizibila pentru ca erau putini calatori. Gratuitatea (da, s-a vrut de fapt pomana electorala) acordata studentilor doar a evidentiat problema.
 5. midan

  Păi ia-l, pentru că în banii ăștia nu găsești altceva mai bun.
 6. Poți mergem în Decatlhon să încerci o cursiera Si eu am avut ceva rețineri în privinţa ghidonului cu drop. Până la urmă am luat și e ok în oraș. Mai depinde și de geometria bicicletei.
 7. Poate ceva de genul https://www.specialized.com/us/en/crosstrail-sport/p/157812?color=237246-157812 Sau https://www.scott-sports.com/fr/fr/product/velo-scott-sub-cross-10-men?article=270025006 Cred că e prea mult carbon pentru ce vrei, eventual un Sirrus de aluminiu.
 8. midan

  Multi parinti isi aduc copiii la scoala cu masina. Ne-am gandit la o modalitate de a schimba aceste mentalitati si modalitatea de transport", spune unul dintre initiatorii proiectului. http://m.ziare.com/europa/bicicletele-scolare-multi-user-noul-mijloc-ecologic-de-transport-al-elevilor-in-franta-video-1542336
 9. midan

  Partea mișto e ca ecartamentul tramvaiului din Pandelistan e același cu cel standard pentru trenuri, nu mai zic mai departe...
 10. midan

  las ca o să fie gata metroul 😛 Între timp, la alții... https://www.20minutes.fr/bordeaux/2388867-20181206-bordeaux-tramway-ira-jusqu-aeroport-fin-2021
 11. midan

  Șase trenuri Regio care vor circula pe ruta Bucureşti – Braşov şi retur vor avea în compunere vagoane adaptate pentru transportul bicicletelor. La toate trenurile se pot transporta gratuit bicicletele pliabile la clasa 1 şi a 2-a sau schiuri la vagoanele de clasa a 2-a, ca bagaj de mână, în limita spaţiului disponibil bagajelor de mână, cu condiția să nu incomodeze pe ceilalți călători (o bicicletă pliabilă sau o pereche de schiuri de persoană). La trenurile Interregio, călătorii care doresc să circule cu biciclete nepliabile/nedemontabile o pot face dacă în compunerea trenului există un vagon dotat constructiv cu spaţiu special amenajat pentru fixarea şi transportul bicicletelor. https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/noul-mers-al-trenurilor-2018-2019/
 12. midan

  Doar pe şosea ar trebui să fie de ajuns frânele pe janta. Pe urcări te ajuta antrenamentul 😛 și raportul foi/pinioane. L.E cum zice PVN10, e de luat în calcul și partea cu ploaia, dar nu e chiar critic.
 13. midan

  Într-o vreme avea și vagon de Câmpulung Muscel sau Curtea de Argeș.
 14. midan

  Îți trebuie o janta de 29" cu 32 de spite/găuri de 21mm pe interior.N-ar trebui să fie greu de găsit. Era un topic p-acilea, cu recomandari de service, vezi care e mai aproape de tine.
 15. midan

  Vrei roata cu totul? Sau doar janta ca să refolosești butucul și pinioanele? https://www.sanvit.com/de/c/angebote-2/fahrradteile/laufraeder-mtb/p/alexrims-ex21-29_4108