midan

Membru
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

midan last won the day on June 17 2021

midan had the most liked content!

Community Reputation

337 Excellent

About midan

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/01/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Mahalaua cu ciocoi
 • Biciclete
  Scott Aspect 30 / Verenti Substance Sora
 • Ocupaţie
  foarte ocupat
 • Arii de interes
  Munti, vai, ape, paduri, istorie, geografie, antropologie, chestii tehnice ...

Recent Profile Visitors

1,922 profile views
 1. midan

  Altimetrul se bazează pe barometru/presiune atmosferica. Fiind o chestie mică, electronica, e mai înghesuită și probabil ca gaura de la portul de încărcare permite egalarea presiunii atmosferice.
 2. midan

  Cei 1950m sunt rezultatul măsurătorilor topo, probabil făcute la momentul construcției cabanei. Valorile tale sunt destul de bune pentru niște măsurători "neprofesioniste" Depinde și de punctul exact în care s-a făcut măsurarea.
 3. midan

  Teoretic Cabana Piatra Arsă e la 1950m altitudine. Ai încercat să compari și cu aplicații de pe telefon? În zone deschise și cu semnal GSM au precizie bună.
 4. Gigi Becali https://www.riseproject.ro/firma/arcom-sa/
 5. midan

  Nu bag mana în foc pentru, ei dar poți încerca https://m.facebook.com/SpiteTrase/
 6. midan

  https://www.colinele-transilvaniei.ro/scenic-trails
 7. midan

  Poți încerca harta de pe site-ul lor, îți permite să faci zoom și au recomandari de ghiduri. Ai și stadiile recomandate pe harta https://en.eurovelo.com/ev3 Ar mai fi aici track GPS https://www.scandiberique.fr/itineraire Există și o aplicație pe telefon, nu e de vis dar găsești ceva informații utile
 8. midan

  Cred ca partea asta cu tipărirea cărților pierde teren în fața site-urilor https://en.francevelotourisme.com/
 9. Daaa... și doar cadru de carbon și alte fițe, aș zice că nu e cazul acum. Cum zicea mai sus Drysna, ai un bob de răbdare cu Microshift. Am încercat și eu în Decathlon o bicicleta cu Microshift și nu mi se pare că sunt așa rele. Cel puțin o vreme, până îți mai clarifici preferințele, probabil că o să poți să supraviețuiești cu ele. Eu am Sora, că așa a venit bicicleta, e suficient cât nu vrei să câștigi concursuri.
 10. midan

  Scott Sports has acquired a majority share of Bold Cycles, who are best known for their hidden shock bikes. The two companies are both based near Biel, Switzerland, but Bold will apparently remain as an individual brand with founder and designer Vincenz Droux still at the helm. https://www.pinkbike.com/news/scott-now-own-a-majority-share-in-bold-cycles.html The only glimmer of a clue is in a statement from Scott (see full statement below): “great potential with Bold Cycles to serve a customer segment that wants to tailor their bike to their individual needs”. https://www.mbr.co.uk/news/scott-bold-cycles-387600
 11. midan

  O varianta ar putea fi https://www.decathlon.ro/bicicleta-polivalenta-rs-920--id_8405267.html Mărimea L o comanzi cu livrare în magazin și o probezi acolo.
 12. midan

  Salut, Merida aia e cam scumpa dar, dacă vrei să dai banii, echiparea e bună. Nu cred ca au pe stoc mărimea bună pentru tine și, dacă mărimea nu e buna, degeaba e bine echipata Încearcă să ajungi în magazin ca să probezi, vezi ce au pe stoc și probează.
 13. Conform tabelului de mărimi de la Scott pentru 1,75 m mărimea bune e M. Aspect e in categoria MTB de hobby, are o geometrie mai relaxata dar poate nu e cea mai potrivita pentru oraș. Trebuie sa ai grija la mărime, adică sa probezi înainte sa cumperi. La Decathlon poți sa comanzi cu livrare in magazin, o probezi și dacă nu ți se pare in regula o dai înapoi. Daca RIVERSIDE RS 500 e prea ieftina, din lista ta Cross Legend sau Kross Trans par ok dar costa dublu. Trebuie sa vezi și ce mai găsești pe stoc.
 14. Sau așa, potrivita și pentru oraș și pentru pădurea Băneasa https://www.decathlon.ro/bicicleta-polivalenta-rs-500-id_8608509.html Mărimea M: 1,65 m -1,80 m au în stoc Aripi, lumini, claxon găsești tot la ei
 15. midan

  Probabil or să evite să cumpere vagoane noi și să le renoveze pe cele existente, că doar la asta i-ar duce capul....