midan

Membru
 • Content count

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

midan last won the day on February 20

midan had the most liked content!

Community Reputation

309 Excellent

About midan

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/01/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Mahalaua cu ciocoi
 • Biciclete
  Scott Aspect 30 / Verenti Substance Sora
 • Ocupaţie
  foarte ocupat
 • Arii de interes
  Munti, vai, ape, paduri, istorie, geografie, antropologie, chestii tehnice ...

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. midan

  Scott spark, Genius e overkill
 2. midan

  Mare atentie la marimea cadrului, se calculeaza in functie de inaltime si lungimea picioarelor. Poti incerca si la Decathlon https://www.decathlon.ro/bicicleta-riverside-500--id_8405209.html
 3. midan

  Today we're going to explore the key differences between traditional bicycle touring and bikepacking. Then we'll ask ourselve the tough question: which system is better, bicycle touring or bikepacking? http://www.worldbiking.info/wordpress/2017/03/difference-bikepacking-bicycle-touring/
 4. midan

  Salut, Ce cadru ai ? In general, un cadru rupt si sudat nu mai prezinta incredere. Nu stiu nici un Florin "specialist" in suduri si indreptat cadre de bicla.
 5. midan

  Am gasit la Fenix3,Settings ->BT->Smart notifications->Timeout : 30 sec, 1 min, 3 min. Nu ma intereseaza asa tare notificarile, imi dau eu seama daca e ceva care arde , altfel poate sa astepte.
 6. midan

  La Fenix 3 nu, cel puțin nu am găsit eu setările.
 7. midan

  Deloc. M-a lămurit @adi.murariu cu notificarea la 520.
 8. midan

  Tetrapiloctomie?
 9. midan

  In Garmin Connect poti configura la Setari->Notificari inteligente care dintre aplicatii are voie sa trimita notificari. Daca primesti o mie de telefoane, nu iti foloseste la nimic, decat daca filtrezi apelurile din telefon/agenda.
 10. midan

  Da-mi voie sa nu cred asta. LA Fenix-ul meu actualizarile se manifestsa cu oarece intarziere dupa ce se conecteaza prin BT la telefon, probabil ca se pune update-ul pe telefon cand e BT pornit si pana la pregatirea actualizarii mai trece ceva timp. Cred ca e si in functie de utilizarea dispozitivului la momentul respectiv.
 11. Dap, nu vreau să aflu cum e când nu încerci varianta scurtă... Și eu am fost surprins de treaba asta cu frânele la englezi, poți să schimbi legătura cablurilor la manete și rezolvi problema.
 12. midan

  @paulrad Atunci și Mercedes face pocnitori care se strica pe banda rulanta, vezi tot pe site la ANPC. Când produci volume mari se mai întâmplă chestii d-astea. http://www.anpc.gov.ro/galerie/file/retrageri/2018/1704P27A79_Mercedes-Benz_Romania.pdf
 13. midan

  În primul rând trebuie să fie mărimea potrivită. 48cm cred că e mărime pentru 175- 185, dacă ai sub 170cm cred că nu e o idee buna. Probează mai întâi.
 14. midan

  Ca de exemplu? Au condiții de garanție foarte bune. Acuma deh, o bicicleta de 2000 nu e ca una de 5000, atâta timp cât ești conștient de asta sunt biciclete bune.
 15. midan

  Salut, S-a tot discutat pe forumul asta https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-520-275--id_8381437.html https://www.decathlon.ro/mtb-540-rockrider-275-rosu--id_8379537.html