midan

Membru
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

midan last won the day on February 20 2018

midan had the most liked content!

Community Reputation

317 Excellent

About midan

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/01/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Mahalaua cu ciocoi
 • Biciclete
  Scott Aspect 30 / Verenti Substance Sora
 • Ocupaţie
  foarte ocupat
 • Arii de interes
  Munti, vai, ape, paduri, istorie, geografie, antropologie, chestii tehnice ...

Recent Profile Visitors

1,076 profile views
 1. Salut, Dezgrop topicul din nou. Trebuie sa fac revizia la doua biciclete. Cum cei de la BikeXCS au fugit din Tei mi-au ramas variantele: SportWin si BikeNature ( au program L-V 12-19) trebuie sa-mi iau o zi de concediu ca sa ajung la ei. Ar mai fi Bikexpert ,Veloteca si Mos Ioan Roata cu program sambta. Nu-s niste bicle simandicoase , mare lucru nu e de facut la ele, in principal gresat butucii si revizia la o furca RockShox pe aer. Unde imi recomndati sa ma duc ?
 2. midan

  Salut, Imi puteti recomda un service in Pitesti sau Targoviste ? Pentru MTB , adica sa se pricepa la furca cu suspensie si frane hidraulice.
 3. midan

  Salut, Nu te speria de mesajul de eroare, Mai departe scrie "It now can be found here. “ Dai click și ajungi la harta traseului. N-am informații recente.
 4. midan

  Salut, poate te inspira http://centuracicloturisticabucuresti.ro/
 5. midan

  Eu ziceam ca magazinul plătește în plus băncii pentru "rate fără dobândă". Tu client vezi doar costurile tale, minime dacă gestionezi corect. Magazinul în schimb are costuri suplimentare pentru ce vinde în "rate fără dobândă", e un cost care se transfera către vânzător, invizibil pentru client. Discuția pare să devieze...
 6. midan

  Și plătește comision băncii. Sunt alte condiții pentru comerciant, în cazul cardurilor cu rate "fără dobândă". Nu muncește nimeni pe degeaba.
 7. midan

  Tinand cont de inaltime, ti-as recomnada sa iei cu roti de 29" https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-xc-100-29-12-v--id_8405350.html Ai grija cu cardurile de credit sunt mai scumpe si "periculoase" daca nu ai grija la toti termenii de utilizare. Pentru CUBE cu plata in rate ( presupun ca ai card de credit Credit Europe ) incearca si la https://www.bikexcs.ro/rate-plata-online/ sau https://www.bikexpert.ro/contact Marea majoritate a magazinelor care vand biciclete nu acorda reduceri pentu biciletele vandute in rate, deci nu te bucura daca vezi ceva cu pret redus pe site, mai intai verifica cu vanzatorul.
 8. midan

  "Echipa Lotto Soudal a fost victima unui furt, miercuri seară, cu puţin înainte de ora 21.00. Reprezentanţi ai echipei erau cazaţi într-un hotel din apropierea aeroportului, în care se mai aflau alte două echipe, care nu au avut probleme. Au fost furate bunuri care se ridică la valoarea de 45.000 de euro, constând în echipament video şi informatic" https://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-23264778-turul-frantei-echipa-lotto-soudal-jefuita-bunuri-valoare-45-000-euro.htm
 9. midan

  Hai să nu poluam topicul cu fantezii gramaticale, ar trebui să ne mute la topicul ăla pentru dat cu capul. Din textul de pe statuie lipsește virgula și acolo e diferența între navigabile și navigabilă. Scuze pentru off topic.
 10. midan

  Nu sunt expert, m-au preocupat șerpii doar pentru a preveni eventuale neplăceri cauzate de întâlnirea pe poteci. Aici e blogul unui tip pasionat, ranger în Parcul Văcărești, poate ajuta mai mult https://fieldherpingromania.wordpress.com/dpress-com201307herpetofauna-ilustrata-a-romaniei11-pdf/ E corect "Dunării navigabile".
 11. midan

  Felicitari pentru tura! Sunt vipere in Delta : http://www.dorupanaitescu.ro/vipere-din-romania-ce-trebuie-facem-cand-vedem-vipera.html si sarpele din poza e o vipera ( pupila verticala ) Apa de la gura Dunarii este salmastra, chiar dulce asa ca nu e o problema pentru broaste sa vietuiasca acolo La Sf. Gheorge mie imi plăcea campingul, n-am mai fost din 2015, sper ca nu s-a stricat.
 12. midan

  Asfalt nou e între Dragomirești și Butoiu de Sus Din Butoiu de Sus spre Hulubești e asfaltul vechi. 702A de la DN7 spre Hulubești e asfalt vechi, "plombat" în disperare.
 13. midan

  DJ 702D asfaltat recent între Dragomirești și Butoiu. Bucata dintre Dragomirești și Butoiu are câteva pante de 10% și 13% ( așa scrie pe indicatoarele rutiere) cu serpentine. Pe marginea asfaltata drumului e cam mult nisip, la fel și acostamentul. Cel puțin în we, traficul e foarte lejer. Butoiu - Hulubești asfalt mai vechi, gropi și drum în lucru. Plus niște poduri de metal, cu denivelări semnificative.
 14. Pentru înălțimea ta, nici una din cele două biciclete nu are mărimea potrivită. Cel mai probabil ai nevoie de ceva mărimea L.
 15. Teoretic pretul biletelor s-ar deconta: https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-22545060-liderul-studen-ilor-pierderile-cfr-nu-sunt-cauzate-gratuit-ile-pentru-studen-acestea-sunt-decontate-ministerul-transporturilor-tre-operatorii-transport.htm Acuma, cum se plimba banii intre ministere si CFR... cred ca nici Orlando nu stie. CFR-ul ( in diverse forme: infrastructura, calatori etc ) nu a mai facut investiitii de mult nici in calea ferata, nici in garnituri. Problema vagoanelor e veche, doar ca nu era asa vizibila pentru ca erau putini calatori. Gratuitatea (da, s-a vrut de fapt pomana electorala) acordata studentilor doar a evidentiat problema.