vlad29

Membru
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About vlad29

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/29/1992

Profile Fields

 • Localitate
  BUCURESTI
 • Biciclete
  BMC GF 02

Recent Profile Visitors

873 profile views
 1. vlad29

  Salutare, Am fost acolo. Traseul este frumos, insa am prins vreme foarte proasta..ploaie, noroi si frig... Cam asta a iesit, un loc 2 la categorie si 39 la general.
 2. vlad29

  Daca nu aveam bicla in pioneze dupa Maratonul Dunarii, as fi participat si eu la competitie. Am stat pe bara si am vizionat. Enjoy.
 3. schimbare de plan, cum nu s-a mai anuntat nimeni, Eu cu inca un prieten o sa facem ture de moonride in Tineretului. Asadar noi o sa fim acolo la 11
 4. Ramane maine o Cernica, Intalnirea are loc la Rompetrol Pantelimon la 10.30
 5. Pentru sambata, 21 oct, este dornic careva de o iesire prin apropierea Bucurestiului? O Cernica ceva sau de ce nu, cateva ture de Moontime.... Propuneri ?
 6. Penteu maine, sambata, se incumeta careva prin Cernica pe la ora 11 ?
 7. vlad29

  moama ce bestie arata. cat cantareste monstrul ? cauciucurile nu sunt cam groase pt un crosscountry ?
 8. vlad29

  Se pleaca din Prundu din cate stiu.. si am inteles ca este mai mult de fuga. Eu m-am inscris deja. Astept sa vad cum va fi vremea de blanda....
 9. vlad29

  Pentru maine, Luni propun un rulaj la Tartasesti. Plecare de la Mega Image (pod Constanta) de la ora 18.30. Doritori exista ?
 10. Acesta este traseul. Pentru un noob ca mine mi se pare moderat spre greut pe alocuri. Important este sa nu te sperii de unele pante abrupte.
 11. Maine as vrea sa merg pe traseu la Moonride, asa ca daca doreste cineva sa vina, intalnirea este la 11 la intrare Sincai. Mentionez ca sunt cam noob, asa ca am sa merg lejereanu. Doritori ?
 12. vlad29

  deci.. nimeni ?
 13. vlad29

  Astazi un Tartasesti de la ora 18.30 ? Doritori ?
 14. vlad29

  Buna ziua, As vrea anul acesta sa concurez la Maratonul Dunarii, cursa organizata de RIders Club. Stie cineva cum este traseul? A mai participat cineva anii anteriori la acest eveniment? Este oarecum aproape de Bucuresti si as vrea sa ma duc pe traseu sa il parcurg. S-ar oferii careva? Multumesc frumos.
 15. vlad29

  Asadar nu iese nimeni....