Zack

Membru
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About Zack

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Chopper
 • Localitate
  Bucuresti-Ilfov
 • Ocupaţie
  Mesteresc fieratanii

Metode de contact

 • Website URL
  http://www.zackatelierul.worldpress.com
 • Yahoo
  razvan_drf
 1. nu le caut pentru comfort, mai mult pentru aderenta unui slick si pentru design. Eu le vreau pentru o jucarie, un boardtracker. http://cdn3.canadamotoguide.com/wp-content/uploads/2013/04/Indian-board-tracker.jpg
 2. Dupa cum se vede si in clip, sunt distractive pe un teren accidentat, eventual in panta ca sa prinzi mai usor viteza. Intr-un oras nu prea le vad farmecul si nici prea practice :-?
 3. Salutare tuturor ! Nu ma pricep asa de bine asa ca apelez la voi :) recomandati-mi si mie niste slickuri pe 26, ceva cu balonul cat mai mare. Eventual, daca vinde cineva ceva, si sh, nu conteaza uzura lor, sunt interesat ! Va multumesc frumos !
 4. Am eu o masina cu pedale, de 2 persoane, ca alea de la mare, mult mai low. Masinuta a fost construita pentru concursul de la Redbull, la Soapbox, si am facut-o special cu pedale ca sa merg cu ea pe sosea dupa ( m-am interesat si este legal, nu sunt probleme ). Pe mine m-a dus undeva putin peste 10 milioane, si am muncit 2 saptamani ( cum am putut ). http://i61.tinypic.com/2yla5tw.jpg
 5. e doar janta, cercul, din cate stiu asa se numeste :-? sigur se indreapta doar daca il spitezi ? bine .. nu e asa de stramb dar...
 6. Salutare tuturor ! Am achizitionat de curand 2 cercuri pe 28" de sputnik xb3 si am observat ca nu sunt drepte, sunt usor strambe stanga dreapta. Am observat asta dupa ce le-am lipit una de cealalata si le-am pus pe o suprafata dreapta. Cum sau unde ma sfatuiti sa merg sa le indrept, si cat costa ? Multumesc !
 7. aa :)) da, nici mie nu imi plac, dar... cu ele lucrez cel mai usor
 8. Jucarie noua :) Inca nu este gata, mai am putin de munca la ea, imediat ce o termin o sa postez pozele aici.
 9. Niciodata nu e prea tarziu :)
 10. Nu am stiut, am vazut ca mi-au fost grupate toate aici si am zis sa prezint tot aici... Da, sistemul de prindere este fix in ce priveste jocul stanga dreapta, jos are o prindere mobila ( sus jos ) si sus o prindere fixa cu un tampon.
 11. Azi mi-a adus cineva un Pegas, pe post de miel de sacrificiu, ca sa ii fac o bicicleta care sa se prinda in spatele alteia formand una de 2 persoane. Inca nu este gata, nu este cine stie ce dar... destul de practica.
 12. am dat 30 de lei pentru asta, mi se pare mult dar... pana mai gasesc si alte persoane care nicheleaza si au preturi mai decente.. asta e :) pentru o furca de bicicleta mi s-a cerut 50-70 lei de exemplu, care iarasi.. mm mm..
 13. e interesanta, am vazut si la noi in Ro una