IonutA

Membru
 • Content Count

  1,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IonutA last won the day on March 21 2020

IonutA had the most liked content!

Community Reputation

218 Excellent

1 Follower

About IonutA

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/10/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Btwin 8.0 racing/Nework 500/Cube Acid/GudereitLC90
 • Ocupaţie
  Instructor inot

Recent Profile Visitors

6,245 profile views
 1. IonutA

  Planul măreț de exterminare a populației prin vaccinare a fost elucidat: - Bill Gates vrea să rămână cu românii și bulgarii și albanezii.
 2. Salut! Dacă găsiți pasta aceasta de curățare a mâinilor, vă rog dați de știre. Lidl Youtube W5 Heavy Duty Hand Cleaner
 3. IonutA

  @Diesel Mulțumesc! Încă de sâmbătă am scris Primăriei S4 pe un formular on-line care l-am găsit pe site-ul primăriei(încă nici un răspuns). Am să fac o sesizare și la Poliția Locală București. Azi se vedea cenușa lăsată de la focul făcut cu o zi înainte.
 4. IonutA

  Era un foc mic, controlat. Dar nu este înregulă să se întâmple astfel de lucruri în parc.
 5. IonutA

  Azi de dimineață am văzut un grup de pescari care au făcut focul pe malul lacului din parcul Tineretului. Îmi puteți spune o autoritate către care să mă adresez? Agenții de poliție locală de la un post cu barieră din parc au zis că nu ține de ei.
 6. IonutA

  - Bună ziua! - Bună, o masă pentru două persoane, vă rog! - Sigur! Cum vă numiți? - Iulian! - Vă rog să îmi spuneți dacă dvs și partenera aveți certificate de vaccinare! bine, dai întâi vă rog să-mi spuneți cine va fi ospătarul care ne va servi! - Aaa, Gabi va fi ospătarul care vă va servi în aceasta seară! - Foarte bine! Îmi puteți prezenta certificatul de vaccinare a ospătarului Gabi? - Păi știți... - În plus, puteți să îmi prezentați dovezi prin certificare medicală că ospătarul Gabi nu este purtător de HIV, Hepatită A sau B sau altă boală cu transmisie? La fel aș dori și pentru personalul dvs din bucătărie și bar! - Păi cum...! - De asemeni, am vrea să nu fim serviți de către cineva care e consumator de marijuana, amfetamine, cocaină, recreaționale legale sau ilegale și vă rog să-mi prezentați testele toxicologice ale lui Gabi și celorlalte persoane care urmează să ne servească. Ca și concluzie am vrea să vedem întreg dosarul medical al personalului dvs implicat în prepare de mâncare, băuturi și servire! Precum și a femeilor de servici care curăță toaleta, vă rog! - Pai, știți..., lăsa-ți-mă să chem managerul să vă răspundă! - Chiar vă rog, așteptăm să vină managerul! Și vă rog să-i spuneți să-și aducă și dosarul medical cu el!
 7. IonutA

  Nasol. Vaccinarea este o alegere personală ce ține de istoricul medical al fiecăruia.
 8. IonutA

  Putem deschide un topic despre vaccinare și testare, pro și contra. Ar fi interesantă discuția. Pentru a închide misterul, în mesajul meu anterior am prezentat metode care vor fi abordate de cei care nu sunt pro vaccinare. Acest mesaj este unul neutru. Adică, eu nu nu susțin nici o tabără (pro/contra vaccinare). De aceea nu înțeleg reacția acidă. Ce nu îmi plac mie legat de toată această pandemie sunt alte lucruri. Dar aici avem nevoie de topic separat. Sper că m-am făcut înțeles. Pe viitor când un mesaj este neclar vă rog frumos să cereți lămuriri/explicații. Spor la pedalat!
 9. IonutA

  @alexadi Faci o asociere anapoda între textul postat și educație. Dacă te interesează să știi de ce am scris poți să mă întrebi, nu să presupui, asta dacă vorbești de civilizație. Dacă ești în căutarea hoților uităte la afacerile secolului dacă nu poate chiar a mileniului cu vaccinările, testările și echipamentul medical, unde sume colosale din bugetul de stat sunt mutate în buzunarul unuia și altuia fără ca nimeni să poată decide ceva. Discuția se poate muta pe topicul potrivit sau în privat.
 10. IonutA

  mă referam la variantele neortodoxe - suni un prieten vaccinat - împrumuți un certificat verde
 11. IonutA

  o să se mai impulsioneze vânzările de gravel bikes
 12. IonutA

  există deja câteva soluții pentru cei nevaccinați să rămână așa.
 13. IonutA

  Peisaj de vis în care să pedalezi și să deguști un vin bun: - aici
 14. Interesant, scump dar ușor. Chiar și nexus cu 7 viteze e mai greu.
 15. IonutA

  Poate ne strângem sâmbătă la orele 15:00 să prindem finalul de etapă pe Kiseleff.