IonutA

Membru
 • Content Count

  1,110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IonutA last won the day on March 21 2020

IonutA had the most liked content!

Community Reputation

203 Excellent

1 Follower

About IonutA

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/10/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Btwin 8.0 racing/Nework 500/Cube Acid/GudereitLC90
 • Ocupaţie
  Instructor inot

Recent Profile Visitors

5,625 profile views
 1. IonutA

  Ați alergat prin tot orașul chiar și pe sensuri unice (după cum erau parcate mașinile). V-ați făcută simțită prezența!
 2. IonutA

  este perfectă pentru oraș
 3. IonutA

  Mai scade puțin frustarea șoferilor. În felul acesta se pot și ei aproapia de media de viteză a unei biciclete în oraș. Dacă i-aș spune unui șofer că am făcut în această după amiază(trafic intens) în București un traseu de aprox 8,5km dus - întors(~17km) în aprox 40min cu bicicleta de oraș cu coburile goale la dus dar pline la întoarcere ar face infart sau...
 4. IonutA

  circulația pe drumurile publice - Publicat în data de - 14.04.2021 - 12:38 https://www.mai.gov.ro/informatii-publice/transparenta-decizionala/?fbclid=IwAR0AKOZ06oQiErqVp3Y8UG562Vh3ooUJxD9ehcWqfazNAHMC7cbqmZ5p9pA Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 20 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, pe adresa de e-mail dgj_transparenta@mai.gov.ro
 5. IonutA

  La bicicleta de oraș am eccentric bottom bracket https://photos.app.goo.gl/AkUWtwLRnauwsbPn8, când văd că ”mecanicul de biciclete” o bâlbâie cu tensionatul lanțului îi zic: ”slăbește cele două șuruburi de jos și rotește butucul”. În 2secunde se rezolvă.
 6. Îmi pare rău! Recuperare completă!
 7. Tot cu bicicleta?
 8. Recuperare completă!
 9. IonutA

  Aceasta este presta: - https://www.bikexpert.ro/piese/camere/camera-continental-mountainbike-29_2_1372822 Eu folosesc camere tot continental.
 10. IonutA

  Dumnezeu să îl odihnească!
 11. posibil câte o spiță, oricum dacă observi că se îndoaie sau rupe des spița, le schimbi cu unele solide și ai rezolvat rapid problema.
 12. IonutA

  Dacă e plat în afara orașului te descurci, dacă nu, mai greu. Eu am mers un timp pe un sram i 3 motion (cu 3 viteze) la ture în afara Bucureștiului dar era greu să găsești o cadență optimă.
 13. E bine să o iei cât mai găsești mărimi mari. Legat de frâne, atâta timp cât mergi mai mult de uscat nu o să ai nici o problemă cu cele în V. Celelalte frâne pe disc sunt bune dacă mergi pe orice vreme sau în mod special pe ploaie/frig/zăpadă. Legat de mărimea anvelopelor trebuie să vezi cât îți permite janta, cadrul și frâna tip V. Dacă poți să pui mai mare anvelopa, ar fi bine.
 14. IonutA

  Sistemul cu 2s(dar nu de la pegas) l-a folosit un prieten prin oraș zi de zi și era mulțumit. La un moment dat văzusem bicicleta de la pegas la ofertă pe la 1000-1200lei. Baftă!