IonutA

Membru
 • Content Count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IonutA last won the day on March 21 2020

IonutA had the most liked content!

Community Reputation

183 Excellent

1 Follower

About IonutA

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/10/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Btwin 8.0 racing/Nework 500/Cube Acid/GudereitLC90
 • Ocupaţie
  Instructor inot

Recent Profile Visitors

4,994 profile views
 1. IonutA

  La mulți ani!
 2. IonutA

  artiști pe două roți
 3. IonutA

  Așa am avut și eu prin liceu. Era de culoare roșie. Țin mine că era solid și puteai pedala din picioare.
 4. IonutA

  Astăzi prin Bucureștiul nostru drag, aprox 70km în 4h, pe traseul de mai jos. Link: - https://photos.app.goo.gl/tx4Ao9hP3PezYqyn9
 5. IonutA

  Am fost și azi la o tură de alergare de seară în parcul Tineretului. Mai puțină zăpadă comparativ cu ieri, pe alei deci mai puține sănii dar atmosfera tot plăcută. Un scurt video: - https://photos.app.goo.gl/qei23CoojT3JNjVt5
 6. IonutA

  Locomotiva pare reală(la scară mai mică), având în vedere sunetele pe care le emite.
 7. IonutA

  În general când merg la tură de alergare în parc îmi place să mă deconectez și la propriu și la figurat de tehnologie deci nu am avut cu ce să fac poza. Dar vreau să merg și mâine și poate iau gopro-ul ăla mic, pentru că peisajul merită niște poze.
 8. IonutA

  Tomai m-am întors de la o alergare de seară din Parcul Tineretului. S-a depus bine zăpada și este foarte plăcut să auzi cum scârțâie zăpada sub picioare și să vezi tot parcul îmbrăcat în alb. În plus era animată atmosfera de sănii.
 9. IonutA

  prea multă presiune
 10. IonutA

  Aceeași părere o am și eu. Deabia am găsit 2 produse.
 11. IonutA

  vizați anumite produse, la comanda de black friday?
 12. IonutA

  Impresionantă tehnica și forța ciclistului
 13. IonutA

  Cel care conduce locomotiva. Posibil să fie un termen folosit în cerc restrâns. Gen cum îi zici unui șofer de tractor = tractorist sau șofer de tir=tirist, tot așa ar putea și un mecanic de locomotivă să fie locomotivar.
 14. IonutA

  Între 22-29 noiembrie 2020 are loc online Festivalul Național de Teatru ediția 30 FNT - Festivalul National de Teatru / The National Theatre Festival Spectacolele se pot vedea GRATUIT ONLINE pe https://fnt.ro/2020/ , fără necesitatea înscrierii sau cont. Câteva dintre spectacole sunt difuzate și de TVR & Radio România Cultural & Radio România Actualități. Programul în format PDF aici: https://fnt.ro/2020/programpdf/program-fnt-2020.pdf Spectacolele din fiecare zi, descrieri, distribuții, galerii foto și trailere video, aici: https://fnt.ro/2020/program/?_sfm_ziua_evenimentului=1 Numele spectacolelor/ teatrelor/ categorii în comunicat de presă online, aici: https://fnt.ro/2020/fnt-30-fnt-altfel/?fbclid=IwAR0HGk5D_o8bVJFjT8ieyXuCuOOaZ_d12SHtt50x0vKokTinft7uVtoeEE8 Vizionare plăcută!
 15. IonutA

  cei ală locomotivar?