IonutA

Membru
  • Content Count

    496
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IonutA

  1. IonutA

    Mi-am dat seama că am și pipă. Deci Stem - No Name (avem)
  2. IonutA

    Salut, interesantă ideea. Eu pot să donez șaua Deci saddle - urs de gel Numai bine! Adrian
  3. IonutA

    Asta da publicitate bună!
  4. IonutA

    Salut, Dacă ne mai strângem mă bag și eu la comandă. Numai bine! Adrian
  5. IonutA

    Salut, Sigur data viitoare!
  6. IonutA

    Traseul de azi a fost: București - Adunații Copăceni - Falaștoaca - Comana - Vlad Țepeș și retur pe același traseu. Sunt incluse două zone superbe, umbroase, cu multă pădure la fel ca în ultima poză încărcată de Traveller. Recomand! Numai bine! Adrian
  7. IonutA

    Salut, Am uitat să anunț: Mâine la orele 10:00, capăt tramvai șos Giurgiului. Tură scurtă până la Comana și înapoi cu trecere prin Falaștoaca. Numai bine! Adrian
  8. IonutA

    Este posibil să intru și eu la comanda aceasta cu butucul și discul de frână. Să mă adaugi și pe mine în listă dacă ne strângem! Numai bine!
  9. IonutA

    @freetools Mulțumesc. Colegul BodoC, mi-a răspuns încă de ieri dar pe mesaj privat. Numai bine!
  10. IonutA

    @CipM Vroiam un răspuns de la sursă sigură. Pe google sunt multe date neconcludente. Oricum apreciez ca la acea oră târzie ai intervenit. Numai bine!
  11. IonutA

    Da, așa este, îl am deja pe listă. Cu toate că nu înțeleg de ce un butuc cu dinam pentru disc frână cu prindere în 6 puncte este dublu la pret față de unul pentru prindere pe centru. Dar chiar și cu schimbarea discului tot este mai ieftin.
  12. IonutA

    Ce înseamnă spițe trase pe net?
  13. IonutA

    Exact la asta mă gândeam acum. Știți un mecanic priceput la care să mă duc doar cu roata și noul butuc și el să o nimerească cu spițele?! Cu toate că aș fi vrut sa iau eu și spițele, unele bune dar la un preț decent. Numai bine!
  14. IonutA

    Chiar că e o mare bătaie de cap. Am zis să îi dau o șansă și am intrat pe acel calculator dar nu găsesc exact modelul meu de butuc (eu am DH-3D37-NT), numai zic că habar nu am ce jantă o fi aia a mea. Mulțumesc @bodoc Dar clar nu e de mine! Alte păreri?!
  15. IonutA

    Dacă mai sunt detalii de adăugat le aștept. Dacă nu, Mulțumesc Frumos!
  16. IonutA

    O explicație ar putea fi și aici mă regăsesc și eu, că: dreptacii au partea dreaptă a corpului mai ”îndemânatică” și partea stângă a corpului mai ”puternică”.
  17. IonutA

    @Invitat special Și în acest formular special se pot introduce ro/cui-ul firmei din România? bănuiesc! Mulțumesc!
  18. IonutA

    Salut, Revin cu o situație tot pentru bicicleta de mai sus, adica btwin nework500 (https://www.decathlon.co.uk/nework-500-urban-hybrid-bike-id_8376372.html). Vreau să îi schimb bucutul roții față cu unul cu dinam (ca acesta https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=285453;menu=1000,2,98;pgc[6616][6619]=1;pgc[75]=255;orderby=2 ), bineînțeles o să schimb și spițele dar nu știu ce lungime și grosime să aleg. Întrebare: Ce lungime și grosime ar trebuii să aibă spițele pentru o bicicletă de oraș cu roata pe 28inch? Numai bine! Adrian
  19. IonutA

    Salut, Întrebare: La comenzile pe bike24.de se poate solicita factură pe o firmă din România? Dacă da, cum se procedează? Numai bine! Adrian
  20. IonutA

    Salut, Mă uit să văd dacă mai este ceva nevoie de luat și poate particip și eu la comandă. Numai bine! Adrian
  21. IonutA

    Mă uit să văd dacă găsesc ceva interesant.
  22. IonutA

    Iar postarea reînviată este cu 5 ani mai bătrână. Dar poate toate lucrurile acestea nu reprezintă decât un imbold pentru autor să revină!
  23. IonutA

    Felicitări! Ai scutit mulți bani și ți-a ieșit și cum ți-ai dorit tu sau propietara. Numai bine! Adrian
  24. Am văzut acum câțiva ani pe o merida de cyclocross varianta asta cu două perechi de manete de frână(pe cablu) și mi se părea fabulos dar la generațiile următoarea nu am mai văzut. Prețurile sunt mari, m-am uitat ieri pe alte site-uri cu review-uri și parcă numai frânele erau peste 350$. O să caut să poestez! Numai bine! Adrian
  25. Shimano GRX ‘sub brake levers’, înseamnă dublă comandă la manetele de frână hidraulică? Mi se pare foarte interesantă treaba asta!!