Calin Ene

Membru
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Calin Ene last won the day on January 27 2016

Calin Ene had the most liked content!

Community Reputation

73 Excellent

About Calin Ene

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  timisoara
 • Biciclete
  MTB Raleigh, Koga Miyata
 • Ocupaţie
  topograf

Recent Profile Visitors

754 profile views
 1. Te salut, Calin! Numele meu e Bogdan si ti am citit postarea despre tura din delta si alte sate din zona. Te felicit pt ca eu iubesc delta foarte mult si as vrea sa vad si alte locuri din preajma, cum ar fi cetatea Enisala si Jurilovca. Am o teama in legatura cu drumul 222 de la Tulcea la Jurilovca, mai exact cu traficul rutier. Din ce mi a spus un prieten care a fost cu masina, am inteles ca se circula destul de tare. In plus, vara trecuta am vazut o stire cu 4 englezi cicilisti care au fost accidentati de un sofer vitezoman, iar doi dintre ei au si decedat. Din cele spuse de tine, am inteles ca Enisala - Jurilovca era ruta ta zilnica de antrenament, deci esti obisnuit cu zona,  si imi permit sa ti cer o opinie in legatura cu aspectul asta. Este riscant sau nu sa pedalezi pe acolo? Imi doresc foarte mult sa fac un circuit asemenator cu al tau. Merci! Bogdan

 2. Calin Ene

  la neptun imi place ca are continuitate. nu stiu cum se va face legatura cu partea cealalta de bega, dar iarasi e bine ca se continua cu parcul copiilor si pe sub pod in rozelor. la badea cartan sunt curios cum va fi si daca va fi continuitate. alea care o iau perpendicular pot sa fie si iesiri spre alte trasee ce se vor face ulterior, se vorbea parca de inca 200km in stadiu de proiect. pana atunci asfaltul spre lugoj e foarte bun si e acostamentul destul de lat, iar in uichend de dimineata tare e destul de liber. eventual din recas spre herneacova pentru ceva catarari.
 3. Calin Ene

  pista de biciclete spre serbia incepe sa prinda contur. am vazut organizarea de santier si lucrari pe dig in dreptul localitatii sanmihaiu roman. da-le doamne sanatate si putere de munca.