mishu_

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mishu_


 1. am cumparat un xcm de 100 mm, din bazar, aproape noua furca, nu are nici macar o zgarietura, la 180 ron cu tot cu transport, abia astept sa-mi ajunga si franale sa le montez.... o sa revin cu poze

   

  furca are gat de 21 cm, sper sa se potriveasca la bicicleta mea, daca este prea scurt gatul se poate face ceva pentru a o putea monta?


 2. ok, multumesc pentru sfaturi, cred ca o sa raman la xcr, dupa ati spus si voi pt bicicleta mea ar fi cea mai buna alegere, tinand cont ca nu este foarte scumpa si e mult mai buna decat actuala.


  pt a monta aceasta furca xcr, in locul celei vechi, mai am nevoie de alte  piese aditioanale sau le pot folosi pe cele existente, gen floare sau alteceva?


 3. Buna seara!

   

  As vrea sa schimb furca ZOOM 386 existenta pe bicicleta RICH cu o furca Rock SHOX Dart 3, intrebarea mea ar fi daca aceasta furca se potriveste la cadrul meu, detaliile tehnice despre furca actuala ZOOM 386 nu le cunosc, de aceea apelez la ajutorul vostrul, as vrea sa stiu daca se potriveste, daca o pot monta, sa nu o cumpar degeaba?

   

  Multumesc!


 4. Buna seara!

   

  Detin o bicicleta Rich, cu valente MT :)), este destul de ok pentru cat a costat si la cat de mult o folosesc,

  de aceea nu prea as vrea sa renunt la ea, si incerc sa-i fac un mic upgrade, si anume:

   

   - am cumparat un set de frane hidraulice Shimano BR-M355, fata + spate, fara rotoare, o sa le folosesc pe cele existente Promax de 160 mm.

  Franele hidraulice o sa le inlocuiasca pe cele mecanice Promax.

   

  Bicicleta a venit cu manete de frana combo (manetele schimbatoarelor sunt incorporate in manetele de frana), deci automat va trebui sa cumpar si manete pentru schimbatoare. Schimbatoarele sunt 3x7s:

   

  - Shimano Tourney SIS 42T, pe fata,

  - Shimano Tourney SIS Index, pe spate.

   

  Intrebarea mea ar fi: 

   

  ce manete pentru schimbatoare sa cumpar, sa fie compatibile si cu franele si cu schimbatoarele?

   

  Eu ma gandesc la Shimano Acera SL-M310 (3x7s), oare se potrivesc?

   

  Pentru montaj ce service ar fi mai bun, sau se pricepe cineva?

   

  Multumesc!