schuffie

Membru
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About schuffie

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Floresti
 • Biciclete
  Cannondale SL5
 • Ocupaţie
  Evaluator
 1. schuffie

  Eu locuiesc in Floresti si lucrez lângă Hotel Napoca in Grifo. Floresti - Cluj e mult mai safe decât pwdalatul in Floresti, când ești in zona de care îți e tie frica ai banda alba pe care daca o respecți nu are nimeni nimic cu tine. Confirm ca pana la Hotel Napoca pe strada se poate merge lejer si fara teama. In general daca mergi pe bicicleta gandindu-te ca nimeni nu îți va acorda prioritate pentru ca nu te vede atunci nu prea ai cum sa faci accident
 2. pentru viteza de deplasare crescuta am ales si eu sa merg in oras cu cursiera. I-am pus ghidon drept si e super fain ... mi-e frica de pene si sunt in cautarea unei solutii in acest sens. Schwalbe durano? :)
 3. schuffie

  Habar nu am avut. Mulțumesc frumos pentru explicatii
 4. schuffie

  Hm pudra de talc la montare? Ia explica te rog procedeul, poate de la montarea cauciucului tot am eu probleme
 5. schuffie

  Fiind mai pufos întotdeauna merg cu presiunea spre maxim. La gumele astea niciodată nu am mers sub 8 atmosfere. Scumpe Schwalbe Durano, or fi cele mai antipana pe mărimea 25?
 6. schuffie

  Pe sosea merg :) Am niste gauri in cauciuc de ti-e mai mare dragul, poate apuc sa fac 2-3 poze ...
 7. schuffie

  Sunt terminat psihic de câte pene am făcut cu cursiera. Am continental ultrasport. Le-am luat de noi am nici 200 de km cu ele și îs pline de gauri, nu mai cumpăr continental cât trăiesc. As lua Schwalbe Durano, ce ziceți scap de pene?
 8. schuffie

  Apoi daca Triban 3 e cursiera usoara, inseamna ca a mea e fulg de nea ...
 9. schuffie

  na asta e buna. M-a sunat si m-a intrebat daca vreau bicicleta si ca isi cere scuze dar nu are doua. Am intrebat pe ce cantar a pus-o cand a vazut cele 2 kg :)) S-a simtit jignita si mi-a inchis telefonul
 10. Am fost la un concurs de mtb. Toți cei buni aveau 29er, deci n-or fi toți prosti...Sa o stăpânești sanatos
 11. schuffie

  i-am scris omului ca in acest caz, as vrea doua, daca se poate :)
 12. Am reglat ghidonul și am pus ergopowere-le conform tutorialelor, sunt foarte departe acum ergopowere-le, o sa cumpăr un ghidon compact
 13. O schimb n-arata deloc estetic, vroiam doar sa incerc sa vad daca ma ajuta la confortul in mers. Scuze de botez radu, dau un miel :)
 14. Da da, pentru ghidon curbat intrebam. M-am uitat pe linkul lui radu_valcan si acolo sunt mai multe variante, de la 38 la 44 cm ... de aici intrebarea mea, mi-as lua unul compact, costa sub 100 de lei vad foarte foarte interesante articolele. Multumesc frumos ca le-ai postat.
 15. Ca latime aleg sa fie cam cat distanta dintre umeri, corect?