bogdanpiatra

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bogdanpiatra

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Piatra Neamt
 • Biciclete
  cross romero
 • Ocupaţie
  inginer
 1. bogdanpiatra

  mersi mult!
 2. bogdanpiatra

  Buna ziua, am un Kross X3 cu cauciucuri 26x2,10. Cel de pe spate s-a uzat si trebuie inlocuit, am gasit o oferta pe continental, dar sunt 26x2.2 sau 26x2.4. Merg puse pe janta mea? As vrea sa comand online si nu sunt sigur daca se potrivesc. Multumesc.
 3. bogdanpiatra

  Pai la 520 mm cross romero este maximum posibil, si ca lungime. Nu aveam ce sa aleg mai mult. Asta inseamna ca respectivul model este pentru maxim 170 cm? Eu am reusit un reglaj oarecum ok, nu obosesc pe ea, dar dupa cum spuneam daca nu folosesc foaia 3 si pinionul 6-7 pe drum drept si incerc sa pedalez mai in forta parca sar de pe ea. Oricum si la http://www.crossbike.ro/bicicleta-cross-grx-7-29er-R101140.html? marimea de 560 mm se refera banuiesc ca tot la cadrul vertical, si e si maximumul din gama, mai mare nu exista.
 4. bogdanpiatra

  Mersi mult. O intrebare daca se poate? de ce spui ca asta de acum imi e mica, daca ma incadrez in toate tabelele vizavi de inaltime si marime cadru? daca eu la 179 aleg cadru de 560 mm, cel care are 195 alege acelasi cadru, avand in vedere ca e maximum din gama? Scuze, dar chiar am nevoie de aceste lamuriri. Cand mi-am ales cealalta bicicleta am cautat mult sa inteleg mecanismul si am si ales maximum-ul din gama respectiva, adica 520 mm. Unde am gresit? Multumesc inca o data si astept raspunsul vostru, care sunteti cunoscatori in ale obtinerii uneii pozitii cat mai corecte?
 5. bogdanpiatra

  Buna seara! M-am inscris recent aici si am nevoie de un sfat. Am un cross de 520 mm la cadru(distanta dintre axul pedalier si locul in care intra tija de sea), fiind de fapt si cea mai mare din gama ei. Dupa tabelele de pe aici bicicleta e ok, dar totusi nu ma simt foarte comod, la cei 179 cm ai mei, chiar daca am reglat-o dupa cum am citit. Cand pedalez, daca nu am reglate bine pinioanele parca sar de pe bicicleta. Mi se pare ca e cadrul prea scurt. Din picioare aproape ca ating cu pantalonii cadrul orizontal. Ma rog, de acum nu mai e o problema intrucat o dau baiatului meu , dar sfatuiti-ma cemarime de cadru de bicicleta sa imi cumpar, din modelulhttp://www.crossbike.ro/bicicleta-cross-grx-7-29er-R101140.html? Sa iau de 510 mm sau de de 560 mm?