FlorinV

Membru
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About FlorinV

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/14/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Focus Lagoon CS 1.0, Merida Ride 400
 • Ocupaţie
  butoane

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. FlorinV

  Salut, In ce perioada a anului erai in zona Kas? Muntii se vad foarte spectaculos, eu am fost pe acolo prin Mai dar nu tin minte panoramele alea.
 2. FlorinV

  Mersi, stiu de echerul ala de la Cerchezu. Probabil asta va fi ruta finala.
 3. FlorinV

  si la acelasi capitol care din urmatoarele 2 variante se prezinta in conditii mai bune (pentru cursiera) DJ 391 Dumbraveni - Cerchezu - Negru Voda - Albesti - Mangalia DJ 392 Dumbraceni - Independenta - Amzacea - Pecineaga - 23Augst - Mangalia Spre rusinea mea desi am facut ambele variante de cateva ori in trecut, am uitat care erau conditiile, stiu ca pe ambele variante am nimerit pe zone de macadam.
 4. FlorinV

  sti cineva in ce conditii mai este 18 DJ 392 Mangalia - Pecineaga - Amzacea - General Scărişoreanu - Plopeni - Movila Verde - Independenţa - Dumbrăveni mai ales bucata intre Amzacea si Pecineaga. In anii trecuti am fost pe acolo si drumul era foarte urat.
 5. FlorinV

  vorbim de device-uri de gps nu? deci sateliti de gps altfel exista telefoane prin satelit mai ieftine decat un smartphone de top.
 6. FlorinV

  Te referi la update-ul pentru firmware-ul chip-ului GPS, (recent a venit si unu din asta la garmin) defapt se copie pe device cand il conectezi la pc dar nu se aplica decat cand se porneste serviciul de gps de acolo si comportamentul ciudat: incepe sa faca update fara conexiune de date sub nicio o forma nu exista device-uri care sa-si ia update-uri direct prin satelit
 7. FlorinV

  odata cu v9.0 garmin au trecut la BT 4.0 aka BLE ca sa-l conectezi la telefon/tableta trebuie sa ai ultima versiune de garmin connect (minim v4.5) si device-ul respectiv sa suporte BT 4.0 (de exemplu eu il aveam imperecheat cu Nexus 7 2012 care nu are BT 4.0 si acum nu mai merge) Trebuie sa stergi legatura veche de pe gps si de pe telefon si sa o faci din nou prin intermediul aplicatiei garmin connect.
 8. FlorinV

  se potriveste cu vremea de afara eu am vanat vestitul suport pe la vreo 3 magazine dar nu l-am gasit, defapt nici nu stiau de el apoi mi-am pierdut interesul daca il vede cineva anul asta sa anunte (bucuresti)
 9. FlorinV

  maine se baga cineva la sufferfest ?
 10. FlorinV

  iubim suferinta in 10 min m-am pornit spre arc
 11. FlorinV

  fiecare cum se trezeste sa indure frigul eu incerc de la 9:45
 12. FlorinV

  pai as fi mers si eu mai tarziu, dar depinde cum se aduna grupul... mai astept sa vad ora finala
 13. FlorinV

  k, la 9:45 la arc atunci.