FlorinV

Membru
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About FlorinV

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/14/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Focus Lagoon CS 1.0, Merida Ride 400
 • Ocupaţie
  butoane

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. FlorinV

  Salut, In ce perioada a anului erai in zona Kas? Muntii se vad foarte spectaculos, eu am fost pe acolo prin Mai dar nu tin minte panoramele alea.
 2. FlorinV

  Mersi, stiu de echerul ala de la Cerchezu. Probabil asta va fi ruta finala.
 3. FlorinV

  si la acelasi capitol care din urmatoarele 2 variante se prezinta in conditii mai bune (pentru cursiera) DJ 391 Dumbraveni - Cerchezu - Negru Voda - Albesti - Mangalia DJ 392 Dumbraceni - Independenta - Amzacea - Pecineaga - 23Augst - Mangalia Spre rusinea mea desi am facut ambele variante de cateva ori in trecut, am uitat care erau conditiile, stiu ca pe ambele variante am nimerit pe zone de macadam.
 4. FlorinV

  sti cineva in ce conditii mai este 18 DJ 392 Mangalia - Pecineaga - Amzacea - General Scărişoreanu - Plopeni - Movila Verde - Independenţa - Dumbrăveni mai ales bucata intre Amzacea si Pecineaga. In anii trecuti am fost pe acolo si drumul era foarte urat.
 5. FlorinV

  vorbim de device-uri de gps nu? deci sateliti de gps altfel exista telefoane prin satelit mai ieftine decat un smartphone de top.
 6. FlorinV

  Te referi la update-ul pentru firmware-ul chip-ului GPS, (recent a venit si unu din asta la garmin) defapt se copie pe device cand il conectezi la pc dar nu se aplica decat cand se porneste serviciul de gps de acolo si comportamentul ciudat: incepe sa faca update fara conexiune de date sub nicio o forma nu exista device-uri care sa-si ia update-uri direct prin satelit
 7. FlorinV

  odata cu v9.0 garmin au trecut la BT 4.0 aka BLE ca sa-l conectezi la telefon/tableta trebuie sa ai ultima versiune de garmin connect (minim v4.5) si device-ul respectiv sa suporte BT 4.0 (de exemplu eu il aveam imperecheat cu Nexus 7 2012 care nu are BT 4.0 si acum nu mai merge) Trebuie sa stergi legatura veche de pe gps si de pe telefon si sa o faci din nou prin intermediul aplicatiei garmin connect.
 8. FlorinV

  se potriveste cu vremea de afara eu am vanat vestitul suport pe la vreo 3 magazine dar nu l-am gasit, defapt nici nu stiau de el apoi mi-am pierdut interesul daca il vede cineva anul asta sa anunte (bucuresti)
 9. ms, asa am sa fac Am deja un set de pionioane 105 cu uzura medie si un set de ultegra r8000 noi, am sa fac rocada si trec pe ultegra pe asfalt si 105 le mut pe roata de trainer. Cu lantul nu m-am gandit, dar cred ca o sa tin acelasi lant ca ar fi prea mare bataie de cap sa schimb si 2 lanturi, toata ideea era sa fac trecerea rapid de la un setup la altul. Legat de cauciucuri, din pacate la mine dureaza extrem de mult si este relativ stresant sa le schimb pe astea de sezon rece, Schwalbe Marathon, e o adevarata lupta sa-l fac pe fiecare sa intre pe roata, chiar si dupa 2 sezoane de utilizare.
 10. Salut, Am nevoie de ajutor in alegerea unei roti spate pe care vreau sa o folosesc exclusiv pe home trainer. (Mi-ar fi mai usor sa schimb roata cu totul decat sa schimb doar cauciucul spate pentru sesiunile de antrenament). Asa ca m-am orientat pe asta https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-r-24-spline-5-130mm-qr-11s-shimano-rearwheel-502764 dar nu-mi dau seama daca merge cu anvelope de 23mm, pe bike24 sunt mai multe detalii tehnice https://www.bike24.de/p1140128.html Sortand crescator dupa pret mai sunt cateva optiuni pe ambele site-uri dar sincer nu stiu dupa ce criterii sa ma uit https://www.bike24.com/1.php?content=7&menu=1000%2C4%2C123%2C30&orderby=2&__qf_form-filter=&pgc[17646]=17655&pgc[17]=76&pgc[20473]=20475 https://www.bike-discount.de/en/shop/road-bike-rear-wheel-510?l=24&o=preis Alte sugestii ? ma intereseza ceva low-cost, pana in 150 euro. Multumesc, Florin PS: momentan pe bicicleta am Fulcrum Racing Sport, care cred ca sunt sub ce au listat pe cele 2 site-uri dar nici nu simt nevoia unui upgrade.
 11. FlorinV

  maine se baga cineva la sufferfest ?
 12. FlorinV

  iubim suferinta in 10 min m-am pornit spre arc
 13. FlorinV

  fiecare cum se trezeste sa indure frigul eu incerc de la 9:45
 14. FlorinV

  pai as fi mers si eu mai tarziu, dar depinde cum se aduna grupul... mai astept sa vad ora finala