droby

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About droby

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/12/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Pitesti
 1. droby

  Frumoasa tura, felicitari. Daca scriai pe aici de initiative, cred ca 99% the puteam insoti. Din pacate forumul local e mort, lumea tot pe FB discuta. (Am aceeasi problema cu "vecinii" - eu nu folosesc FB). Imi pare rau ca nu ai ajuns la mici, practic AI cost la 500 m de ei cand ai iesit in DN, puteai as faci pauza acolo. Ca informatie suplimentara din Bascov, intrarea in Pitesti dinspre Valcea, si pana la gara de sud regiotransul mai are 2 opriri: una chiar in Bascov alta in Pitesti nord, asta daca e cineva in criza de timp :).
 2. droby

  Haha, gand la gand cu bucurie. Ne auzim maine la telefon.
 3. droby

  As veni la o tura. Pe la ce ora vrei sa pornesti? Poate isi face si andidani timp :).
 4. droby

  Eu zic 90% prezent. Ne mai auzim oricum pe pm sau tel pt detalii. Daca mai vine cineva din Pitesti pe bicla vorbim.
 5. droby

  Duminica merg in Dambovicioara plecand din Pitesti, am loc pt o persoana+bicla. Daca sunt doritori va rog pm. Intoarcere duminica seara.
 6. droby

  Mda, din pacate nu sunt fan facebook. Asta e.Daca puteti posta si aici eventual, iesirile de week-end va foarte multumesc si poate ma alatur si eu.
 7. droby

  Haideti oameni buni, chiar nici o postare de 3 ani de zile? Chiar nu mai sunt in Pitesti doritori de iesiri pe doua roti?
 8. De un an de zile nici un post aici? Ce se intampla? Hai sa incercam revigorarea plimbarilor de week-end, si de ce nu si in timpul saptamanii!