etwa77

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About etwa77

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. @@Frank imi cer scuze pentru "ingamfat" si "prost crescut", m-a luat enervarea pe dinainte. am intalnit genul asta de autoritate care vorbeste de la inaltimea propriilor cunostinte in multe magazine, ateliere de biciclete si am izbucnit aici. eu m-am simtit luat peste picior. atat. cu bine!
 2. daca asta este forma pe care ai ales-o pentru a-mi corecta nestiinta, sper sa nu fii in pozitia de a-i invata pe altii in viata de zi cu zi. Faptul ca stapanesti un jargon nu te face mai bun decat cei care nu-l stiu. Nu e nimic romanesc in a nu sti. Dar e ceva de om ingamfat si prost crescut sa faci haz de nestiinta altuia.
 3. multumesc tuturor! sa fie bine..! :)
 4. eu ma simt destul de bine pe ea in oras. ce ma sperie un pic, deocamdata, este faptul ca sunt momente cand nu am franele la indemana (cand schimb de la o pozitie la alta, de exemplu). mai e si senzatia de viteza care uneori ma fura pur si simplu si trebuie sa fac un efort sa ma controlez ca s-o controlez.. :) multumesc pentru sfaturi tuturor.
 5. Salut! Mi-a fost furata bicicleta (o Merida Crossway 40) si, din lipsa de bani pentru a o inlocui, am decis sa incerc o cursiera s.h. care insa merge foarte bine. Se simte totusi diferit la mers, bineinteles ca e mult mai rapida si, cumva, mai nesigura. Am impresia ca as avea nevoie de niste sfaturi legate de cum s-o manevrez. Ma puteti ajuta? Multumesc.
 6. etwa77

  Multumesc mult pentru informatii. Sper sa fie bine! Revin dupa ce ma intorc cu povestea.
 7. As vrea sa fac un traseu cicloturistic cu plecare din Petrosani, prin orasele miniere Vulcan , Lupeni, Uricani, pe drumul 66A, pana pe Valea Cernei si Herculane. Am inteles ca drumul de asfalt se intrerupe undeva mai jos de Campul lui Neag si se continua cu drum forestier, neasfaltat. Am mai inteles ca au avut loc niste surpari in zona lacului de acumulare Valea lui Iovan. Intrebarea mea este cat de fezabil este sa-l fac pe o bicicleta de treking si incarcata cu cort, sac de dormit si provizii (15-20kg in total). Si cam in cat timp ar putea fi facut pana la Cerna sat unde vad ca se reia 66A. De asemenea, daca a mai facut cineva acest traseu sau ceva asemanator, m-ar ajuta orice alt fel de informatii (surse de apa, locuri de campare, etc.) Sunt incepator in cicloturism, e abia a doua mea iesire :) Multumesc!