Ionut28

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ionut28

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Ionut28

  Vã multumesc încã o datã pentru ajutor si sugestii.O sã cumpar Radonul Tls 7.0 peste 2 luni. Restul echipamentului va veni cu timpul,cel mai probabil o sã mã descurc cu ce am. Anul asta va fi cu improvizatii:)) Promit sã revin cu poze.
 2. Ionut28

  Am înteles.Eu mã gandeam la un Brooks b17,credeam cã doar aia e sa de pensionar.
 3. Ionut28

  @@Frank:Aratã foarte bine si întradevar are niste componente superioare,însã atârnã cam greu la portmoneu :)) Saua de "pensionar" o sa fie prima pe listã dupã achizitionarea bicicletei. Cat despre "gayshituri",recorduri si altele îi las pe altii sã vorbeascã,nu mã pricep,sunt destui pe forum cu astfel de ínclinatii care au "experientã în domeniu"(zic si eu din ce am mai citit ici-colo). Mersi de sugestie.
 4. Ionut28

  Vãd cã este în oferta lor la 3350 lei http://greenbike.ro/produse/trekking-10/radon-tls-70-2015-2209.html
 5. Ionut28

  @@Drysna:Multumesc pentru recomandãri.Aratã foarte bine prima sugestie plus cã si eu prefer furca fixã. @@TravellerO sã mã interesez mâine la prima orã,ori îi sun ori le dau un mail. O searã fainã .
 6. Ionut28

  Aratã bine întradevar,mai putin ghidonul. O trec pe listã.
 7. Ionut28

  Mã ia durerea de cap când vãd bicicletele alea Ultimele varante sunt prea scumpe,iar la varianta sh am de cautat... O variantã de mijloc nu existã?
 8. Ionut28

  @@LucianTheOne:Woow e încarcatã nu glumã,aratã super. Trailer-ul e facut de tine? O sã mã uit si pe ofertele sh si dacã vãd ceva care sã-mi placã vã anunt.
 9. Ionut28

  @@bogdanch:Echiparea este foarte slabã.Am un prieten care si-a luat un Kross level a3 cu echipare asemanatoare si dupã 2 luni schimbatoarele fac ca naiba...
 10. Ionut28

  @@diorgulescu: Foarte tare bicicleta,la fel si turele tale. Am urmarit si ai fost unul din cei care m-au inspirat. @@Traveller: Stiu ce spui,am un prieten care a facut la fel ca tine cu mtb-ul lui. Ar trebui sã caut un mtb sh si sã plec de acolo? Nici nu stiu ce sã fac..... eu as fi vrut una nouã.
 11. Ionut28

  @@bogdanch: O parte din echipament am(cort,saltea,sac de dormit)iar restul o sã le achizitionez cu timpul,cum ar fi gentile de la Ortlieb. Bugetul este strict pt bicicletã. @@megabicicleta: Ai dreptate,plus cã sunt obisnuit cu cele de 28 de la actuala bicicletã.Am mers si cu 26 si am simtit ca ma chinuie(la o viteza ceva mai mare) nu la ritmul unei ture de cicloturism @@diorgulescu: Multumesc pentru rãspuns.Stiu ca si tu vroiai sã îti iei o bicicletã pentru cicloturism,ai gasit ce cautai? O sã mai caut, mai am 2 luni la dispozitie A doua variantã era asta: http://www.bike-discount.de/en/buy/radon-tcs-7.0-hs11-238873/wg_id-656 Ce credeti?
 12. Salutari! În viitorul apropiat(iulie sau august) vreau sa cumpar o bicicleta pentru cicloturism. Dupã lungi asteptãri si chin cu actuala bicicletã(o cursierã veche) în sfârsit am reusit sa pun niste bani deoparte.Bugetul ar fi undeva pe la 3500 lei. Prima pe listã ar fi asta: http://www.crossbike.ro/bicicleta-cross-quest-man-trekking-28siquot-2015-negru-portocaliu-500mm-R102601.html. Ideal ar fi sã aibã frane pe disc,roti de 28 si bineinteles o echipare decentã. Ce biciclete mai sunt si îndeplinesc aceste cerinte? Vã rog sã mã ajutati cu un sfat. Multumeac anticipat P.S:Ar mai fi o variantã: sã mai astept putin si sa cumpar bicicleta la care visez,un Surly Lht,dar nu mai am rãbdare si actuala bicicletã mã limiteazã rau de tot,plus cã m-am saturat de rucsac. Multumesc încã o datã