akim

Membru
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by akim

 1. nesimțiții** într-o** română** apăsați** De ce nu se folosește tasta 2?
 2. akim

  Sigur știe că s-a întâlnit cu unul dintre marii sportivi din România! Pentru reamintire: https://ro.wikipedia.org/wiki/Carol-Eduard_Novak
 3. Unele state se gândesc și acționează pentru diminuarea contaminării planetei cu reziduri: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/germania-a-inchis-3-dintre-ultimele-6-centrale-nucleare-pe-care-le-mai-avea-statul-vrea-sa-renunte-complet-la-energia-nucleara-1787495
 4. akim

  Păcat că nu va exista un topic pro vaccinare, poate că ar fi folositor unora, poate că ar salva vieți.
 5. akim

  Spițele din clip sunt rotunde în secțiune...
 6. akim

  Nu chiar toată...
 7. akim

  Așa zisul comunism de la noi a reușit să ducă pe noi culmi vechile racile ale clasei politice și societății românești surprinse cu talent de către Caragiale. Nu dați vina numai pe comunism pentru toate relele de la noi.
 8. Încearcă să schimbi cablul, probabil că a început să se rupă câte un fir, de aceea agață și nu funcționează corespunzător.
 9. akim

  De acord cu @MaC®.
 10. Cauciucurile nu sunt umflate corespunzător, lanțul nu este întins cum trebuie, în rest toate bune!
 11. akim

  Era vorba despre o achiziție preconizată pentru luna august 2019.....
 12. akim

  Anvelopă pliabilă Continental Grand Prix 28-622 (700x28C), montată pe jantă cu interior 17mm, umflată la 6,5 bari: 30mm lățime, 29mm înălțime.
 13. akim

  Pentru că a fost vorba și de urs, mi-am amintit de povestea ”Ursul păcălit de vulpe”!
 14. akim

  ”măreția dreptului” din România a lovit astăzi din nou, se dă liber la încălcarea legii! Dacă interpretez corect turele cu bicicleta nu sunt permise în această perioadă dar amenzile date se pot anula în urma contestării în instanță!
 15. akim

  Ești polivalent, felicitări.
 16. akim

  Încălțăminte normală (de stradă) in comparație cu încălțăminte Shimano spd. Chiar dacă este o "idioțenie" la mine se potrivește 😄
 17. akim

  Shimano spd trebuie luat cu un număr mai mare, nu este poveste din folclor, este recomandare de pe multe rewiev-uri, la care adaug și experiența personală.
 18. akim

  @Trevizes am vrut să subliniez importanța purtării măștii în prezența unei persoane purtătoare Covid-19, fiecare procedează cum crede sau cum va fi constrâns de legislație....
 19. akim

  Înseamnă 200 km dus întors, suficient pentru amatori
 20. akim

  Util pentru cicliști per pedes:
 21. La trainerul Kinetic Road Machine folosesc un cauciuc compromis pentru șosea Continental Grand Prix. Nu se dezintegrează, nu lasă urme, nu se uzează mai repede decât pe asfalt. Presiune 7,5 bar Kinetic Road Machine nu are probleme cu frâna disc.
 22. akim

  Din păcate nu și la noi.
 23. akim

  Dictatură? Pe lângă statul în casă ar fi prea mult să nu avem un loc unde putem să ne certăm un pic.
 24. akim

  La Decathlon nu se mai găsește nici un fel de home trainer disponibil, indiferent de preț. Vechiul proverb ”iarna car și vara sanie” ar trebui transformat în cazul nostru în ”înainte de covid home trainer și după covid bicicletă”.