bogdan77

Membru
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bogdan77

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Avenue Airbase
 • Localitate
  Sebeș
 • Ocupaţie
  graphic design, scripting
 1. Bun, mulțumesc tuturor de răspunsuri – m-am mai luminat cum stă treaba cu roțile astea, și… din moment ce-s cam aceeași greutate ca cele de acum, parcă mi-aș lua. Mersi încă odată. :^)
 2. @ Andrei: roata față (1,64 kg) + roata spate (1,72 kg) fac în total 3,36 kg, nu o singură roată, Doamne ferește – dacă o roată avea 3 kile, nici nu mă gândeam. Sunt din aliaj de magneziu cu nu-știu-ce alt metal. Treaba că menționez că roata mea e de mărimea 700c, și că și astea cu 5 "spițe"-s tot 700c, nu știu de ce e o problemă. Există și "mag wheels" de alte mărimi decât 700c, deci am vrut să se-nțeleagă că la mărime-s la fel cu ce am acum.
 3. Azi mi-am cântărit roata 700c din față (jantă, butuc, spițe, cameră și cauciuc) și a ieșit la vreo 1800 de grame… Probabil oi avea eu de-astea mai grele decât normalul? Comparat cu ale mele, astea cu 5 spițe de care vorbeam nu-s deloc mai grele. :-??
 4. Măi, nu vă râdeți de mine, măi… că nu vreau să mi le iau pe alea roșii – le-am pus pentru că numai pe alea le-am găsit cu poze mai clare, cu filetu' vizibil. :) Da, îmi plac roțile astea cu 5 "spițe", chiar dacă știu că-s un pic mai grele, da' chiar așa diferență să fie oare între ele și ce am acum, roți normale 700c, nici prea-prea, nici foarte-foarte? (Ia stai, că am un cântar în casă!…) Apropo, un set de roți Aerospoke cântăresc vreo 2700 grame, da' unde găsesc io de-alea la preț de 200 + TVA? Cu pinionu': pe lângă numărul de dinți, tre' să comunic și diametrul filetului când îl comand de pe net? Sau diametrul e "universal"?
 5. Bun. Încă o întrebare probabil idioată, dar cum ziceam, sunt începător: După cumpărare, ce măsor, ca să știu ce pinion să se potrivească? Sau pur și simplu zic "Dați-mi un pinion normal de freewheel SSP" și e suficient?
 6. Mulțam fain de răspuns. Păi… nu știu sigur, pentru că-s imagini fără indicii clare, luate de pe site-ul vânzătorului – deocamdată mă gândesc să cumpăr asemenea roți. Vânzătorul zice că se poate pune pinion freewheel fără probleme. Așa o fi? Mai pun o poză – roțile-s de mărimea 700c… poate mă scoateți din ceață cu pinionu'. [-O<
 7. OK, pun imagine cu roata pe partea cealaltă. Merge aici montat un pinion freewheel cu o viteză?
 8. Are cineva idee dacă pe o astfel de roată (mag wheel) se poate monta pinion freewheel de single speed, și dacă se poate, merge oricare sau nu tocmai? Că pinion fix e clar și vizibil că merge. Orice recomandări de pinion sunt binevenite– sunt începător.