Mr_Florin

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr_Florin

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

162 profile views
 1. Salut. Am un shock Fox Fload DPS care tot perde ulei. Se vad mici cerculete de ulei pe bratul culisant. Un mecanic mi-a zis ca este ceva normal la suspensiile fox. A mai avut cineva aceesi prolema?
 2. Mr_Florin

  Era bine 4 ,dar am doar trei la dispoziție .. O sa ne orientam când ajungem la Sibiu. Daca nu avem timp ne întoarcem din Sibiu.
 3. Mr_Florin

  Da. Da am la activ câteva ture mai lungi 50-100km + ca merg aprope zilnic 10km cu bicla la munca. Așa mi sa părut și mie distanta cam mare de parcurs pentru a2a zi...dar am zis că e mai multa coborâre..
 4. Mr_Florin

  Salut. Doresc sa fac aceasta tura in 3 zile https://www.bikemap.net/en/route/1976077-transurile-440-km/ Plecarea va fi din Ramnicul Valcea. Prima noapte de cazare va fi la Ranca iar a doua va fi la Cartisoara. Specific ca detin un MTB iar nivelul de pregatire ar fi mediu.
 5. Salutare. Vreau si eu un sfat va rog. Urmeaza sa cumpar niste frane si nu sunt hotarat.. Care sunt mai bune: formula ORO K18 sau Shimano Deore MR-M615 ?
 6. Salutare . Am o furca cu gat normal 1-1/8 (nu conic) si doresc sa o montez pe acest cadru http://www.bike-discount.de/en/buy/thompson-eagle-frame-26-disc-only-black-blue-257266/wg_id-8669 care are headsetul pentru furca cu gat conic. As dori sa-mi spune-ti ce fel de cuvete se potrivesc pentru ca nu stiu ce sa caut.. Eventual cateva exemple de modele ce se gasesc in magazinele din Bucuresti sau anunturi de pe net. Multumesc.
 7. Salutare. Daca mergeti spre Tunari vin si eu. Eu aveam in plan sa merg spre Moara Vlasiei cu intoarcere la Gradistea.