ursamajor

Membru
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About ursamajor

 • Rank
  Member
 • Birthday June 29

Profile Fields

 • Localitate
  Braila
 • Biciclete
  Trail7-29er-Cannondale
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. ursamajor

  Confirm, suportul e bun. Eu mai am de la ei o şa (cea medium size) care mi-a făcut pedalatul mai plăcut, mănuşi (acceptabile), cric (firav, dar îşi face treaba), gentuţa de scule sub şa (OK), computer (OK), curăţător de lanţ (la ofertă, juma' de preţ, că nu merită altfel) şi ceas cu monitor cardiac... ultimele două nu-s în catalog. Observ şi că preţurile au şi crescut niţel, eu am luat standul la 110 lei.
 2. ursamajor

  Mie nu mi-au făcut impresie prea bună pompele de acum. Parcă alea în primăvară erau mai țapene.
 3. ursamajor

  Cu plăcere. Cam așa arată. Și se și simte OK.
 4. ursamajor

  Dacă o coşi pe şa este mai mult decât OK. Eu am cusut una pe una din şeile mele şi acum zici să e şa cu gel. Şi nici nu mai "flendureşte". Ataşez o poză când ajung acasă.
 5. ursamajor

  Tu ești mai rău decât aia cu drobu' de sare... Trimite-le-o să se spele pe cap cu ea! Ai și tu răbdare, evident că durează, dar de când ai raportat tu problema (aprilie a.c.), se-ntorcea roata la tine de două ori.
 6. ursamajor

  Cu plăcere!
 7. ursamajor

  Păcat! Să fie cu noroc și să ți se-ntoarcă roata în stare de funcționare.
 8. ursamajor

  Cu plăcere! Eu am postat mai demult, dar fiind "sub moderare", băieții nu s-au sinchisit să aprobe postarea. Și s-a dus pe pustie.
 9. ursamajor

  Dacă e vorba de Brăila, poți încerca în două locuri: - Vidin, chiar vizavi de fostul stadion Progresul https://www.google.ro/maps/@45.303569,27.965847,3a,75y,227.73h,74.94t/data=!3m4!1e1!3m2!1sjpgScotfaF37CbOBydAmYw!2e0 sau - B-dul Independenței, lângă Banca OTP, în scara blocului din stânga, lângă Asigurări (cum era atunci): https://www.google.ro/maps/@45.266474,27.96679,3a,75y,238.47h,90.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1smoEbug5r3qWOkDFpBLl5lw!2e0 Primul știu că se bagă la tot felul de lucrări, nu știu cât de bine le face, dar are tot timpul clienți. Al doilea e un service mic, nou înființat, cică în locul fostului magazin First Bike, care a sucombat am văzut...
 10. ursamajor

  Eu i-am pus niște Rubena Shield, cu camere tot de la firma amintită. La stilul meu de mers nici nu merită mai mulți bani investiți. Scopul a fost atins: zgomot mai puțin, rulaj mai ușor pe asfalt, aderență bună pe uscat și ud. Diferența de confort față de cramponate nu este așa de mare cum m-am așteptat, dimpotrivă. Următoarea pereche vor fi astea.
 11. ursamajor

  Ce să zic? Știind cât de mult m-a umplut pe mine de bucurie achiziția acestei biciclete, pe care o consider o investiție bună făcută, îmi închipui prin ce treci, dar ai răbdare nițeluș și mai mult ca sigur se va rezolva problema.
 12. ursamajor

  Bre, aia nu-i garanția pe RO. E vrăjeala aia absolut inutilă de-i zice WARRANTY CARD, cu care vin mai toate lucrurile mai serioase din import, dar care e zero la noi. Uite certificatul meu. Tu de asta spui, nu?
 13. Evident, "unei aceeași persoane".
 14. ursamajor

  Dacă certificatul de garanție este pe magazinul lor, trimite-le roata (sau ce vrei tu) cu plata la destinație. Certificatul meu de garanție are antetul magazinului, nu al importatorului. Mai mult, scrie că "reparațiile în termen de garanție se fac numai la Playbike".