ursamajor

Membru
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ursamajor

 1. ursamajor

  Confirm, suportul e bun. Eu mai am de la ei o şa (cea medium size) care mi-a făcut pedalatul mai plăcut, mănuşi (acceptabile), cric (firav, dar îşi face treaba), gentuţa de scule sub şa (OK), computer (OK), curăţător de lanţ (la ofertă, juma' de preţ, că nu merită altfel) şi ceas cu monitor cardiac... ultimele două nu-s în catalog. Observ şi că preţurile au şi crescut niţel, eu am luat standul la 110 lei.
 2. ursamajor

  Mie nu mi-au făcut impresie prea bună pompele de acum. Parcă alea în primăvară erau mai țapene.
 3. ursamajor

  Cu plăcere. Cam așa arată. Și se și simte OK.
 4. ursamajor

  Dacă o coşi pe şa este mai mult decât OK. Eu am cusut una pe una din şeile mele şi acum zici să e şa cu gel. Şi nici nu mai "flendureşte". Ataşez o poză când ajung acasă.
 5. ursamajor

  Tu ești mai rău decât aia cu drobu' de sare... Trimite-le-o să se spele pe cap cu ea! Ai și tu răbdare, evident că durează, dar de când ai raportat tu problema (aprilie a.c.), se-ntorcea roata la tine de două ori.
 6. ursamajor

  Cu plăcere!
 7. ursamajor

  Păcat! Să fie cu noroc și să ți se-ntoarcă roata în stare de funcționare.
 8. ursamajor

  Cu plăcere! Eu am postat mai demult, dar fiind "sub moderare", băieții nu s-au sinchisit să aprobe postarea. Și s-a dus pe pustie.
 9. ursamajor

  Dacă e vorba de Brăila, poți încerca în două locuri: - Vidin, chiar vizavi de fostul stadion Progresul https://www.google.ro/maps/@45.303569,27.965847,3a,75y,227.73h,74.94t/data=!3m4!1e1!3m2!1sjpgScotfaF37CbOBydAmYw!2e0 sau - B-dul Independenței, lângă Banca OTP, în scara blocului din stânga, lângă Asigurări (cum era atunci): https://www.google.ro/maps/@45.266474,27.96679,3a,75y,238.47h,90.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1smoEbug5r3qWOkDFpBLl5lw!2e0 Primul știu că se bagă la tot felul de lucrări, nu știu cât de bine le face, dar are tot timpul clienți. Al doilea e un service mic, nou înființat, cică în locul fostului magazin First Bike, care a sucombat am văzut...
 10. ursamajor

  Eu i-am pus niște Rubena Shield, cu camere tot de la firma amintită. La stilul meu de mers nici nu merită mai mulți bani investiți. Scopul a fost atins: zgomot mai puțin, rulaj mai ușor pe asfalt, aderență bună pe uscat și ud. Diferența de confort față de cramponate nu este așa de mare cum m-am așteptat, dimpotrivă. Următoarea pereche vor fi astea.
 11. ursamajor

  Ce să zic? Știind cât de mult m-a umplut pe mine de bucurie achiziția acestei biciclete, pe care o consider o investiție bună făcută, îmi închipui prin ce treci, dar ai răbdare nițeluș și mai mult ca sigur se va rezolva problema.
 12. ursamajor

  Bre, aia nu-i garanția pe RO. E vrăjeala aia absolut inutilă de-i zice WARRANTY CARD, cu care vin mai toate lucrurile mai serioase din import, dar care e zero la noi. Uite certificatul meu. Tu de asta spui, nu?
 13. Evident, "unei aceeași persoane".
 14. ursamajor

  Dacă certificatul de garanție este pe magazinul lor, trimite-le roata (sau ce vrei tu) cu plata la destinație. Certificatul meu de garanție are antetul magazinului, nu al importatorului. Mai mult, scrie că "reparațiile în termen de garanție se fac numai la Playbike".
 15. Calculează-ți mărimea după calculatorul de aici: http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer Măsoară-ți lungimea piciorului. Împreună cui înălțimea introdu-o în calculator. Atenție la tipul bicicletei, mărimile necesare unei asemenea persoane diferă în funcție de tip!
 16. ursamajor

  Ce m-aș face fără tine? %-(Și fără aplaudacii tăi. jonnie007, În cazul ăsta, n-ai decât să le trimiți roata, cum au zis. Să dai reply și cu rezolvarea. Sunt curios dacă și cei de la playbike.ro ar fi la fel de firoscoși la un eventual defect. Totuși, nu m-aș grăbi să aflu. :D PS: pe mine mă mai găsești pe celălalt forum, ăl cu mașini.
 17. ursamajor

  Păi, dacă tot vei demonta roata, fă-i tu o probă ținând-o în mîini de ax și rotind-o. Dacă se simte ceva, eventual chiar se aude, e roata (caseta), dacă nu, buba e că atinge pe undeva și e simplu apoi. M-ar mira să ai probleme la ea chiar așa, de nouă. A mea a-mplinit vreo 350 km și în afară de ușoare pocnete/trosnituri (scurte) n-am experimentat. Am crezut că e furca. În realitate, tija șeii pocnea. Am strâns mai tare QR-ul și a devenit silențioasă de nu se mai aud decât clicheții. Și anvelopa față în rulaj... :D
 18. ursamajor

  Ești sigur că nu e discul care freacă pe plăcuțe? La cum sună în video, am avut același zgomot și până n-am reglat cum trebuie saboții (umblat la etrier), tot așa îmi făcea. Poate, în sarcină, se așează cumva și nu se mai aude. Poate n-ar fi rău să mai desfaci odată roata din QR, s-o potrivești din nou și s-o reglezi eventual.
 19. ursamajor

  Deoarece m-am hotărât să nu mai activez pe forum, motivele se cunosc (cred că sunt cea mai cunoscută persoană de pe forum la ora actuală) aș ruga să mi se șteargă toate fotografiile și clipurile PERSONALE din mesajele mele. Nu am acces la o funcție de administrare a fotografiilor atașate și deși au fost șterse pe serverul de găzduire, ele încă apar în mesaje. Nu sunt foarte multe și pot ajuta cu link spre fiecare mesaj ce conține fișierele media amintite. Mulțumesc anticipat.
 20. ursamajor

  Ba da, am înțeles mult mai multe decât crezi. Fii pe pace, având în vedere ostilitatea extremă și ostentativă la adresa mea, o să mă retrag de bunăvoie de pe forum. Cum îi spuneam și d-lui admin, e primul forum de pe care mă văd silit (nu nevoit) să mă retrag, în ciuda faptului că am fost civilizat. Dimpotrivă, am fost atacat și zeflemisit de toți membrii activi, cred. În rest, no comment!
 21. E trist că brăileni nu mai există prin preajmă. Astăzi am profitat de ziua superbă și relativ călduroasă și am avut ca țintă împrejurimile Lacului Sărat. Nu mai fusesem de multă vreme la hotelul Turist, aflat acum în proprietatea Patriarhiei, am vrut să vizitez și Mănăstirea Sf. Pantelimon, așa că spre ele am pornit, împreună cu un amic. Prima haltă am făcut-o la Turist, curățel și deschis publicului. Am admirat malul acela al Lacului Sărat, am făcut și ceva poze. După aceea, pe Șoseaua Buzăului am mers până la Silistraru, ca să putem bifa kilometrii pe care ni-i planificasem. Ne-am întors în stațiune (Lacu Sărat) și am tras la Mănăstire. E un loc frumos și liniștit, bun pentru meditație și alungarea gărgăunilor de oraș, acumulați de-a lungul săptămânii și e bine că avem așa ceva în apropiere. Curtea mănăstirii era plină de aranjamente de flori foarte frumoase. M-a mirat chiar că nu prea era populație pe-acolo, în ciuda faptului că era așa de cald și frumos afară. În mod normal, nu prea ai loc pe-acolo, dar am găsit chiar și bănci libere... Am pornit apoi spre Danubiu, să-l salutăm și să-i testăm temperatura, în speranța că în curând vom putea face și o baie. https://www.youtube.com/watch?v=GnEKKi2u8Qw Lacu Sărat-malul sudic În stațiunea Lacu Sărat Lacu Sărat - La "Turist" Mănăstirea Sf. Pantelimon - Lacu Sărat Foto@X2Soul
 22. ursamajor

  Ce-au mileurile și zarurile cu o gentuță de scule, una în care îmi țin telefonul, cheile și alte acareturi și niște apărători? Scrie undeva că trebuie să fie cheală? Iar de schimbat, da, i-am înlocuit schimbătorul față Altus, cu unul Deore FD-M591. Dar nu se vede și nici nu mă laud cu asta.
 23. Ehehe, da, tumultul a trecut în anii tinereții, când stăteam în șa de dimineața până seara, de uitam și să mâncăm. Acum o dăm pe de-astea de cardiaci. :D