halfIronMan

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About halfIronMan

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Sub 3000 lei doar echiparea, nu bicicleta cu totul. Caci daca vorbim de bicicleta cu totul, noua, cea mai buna varianta e cea de la Dechatlon si ofera in 2500 lei echipare Shimano Sora. Orice altceva in afara de Dechatlon, ofera Shimano Sora undeva in zona a 3500 lei. De aici impresia mea ca o bicicleta cu echipare Dura-Ace e ieftina chiar si SH la 3000 lei. Exista si varianta sa o cumpar pe bucati si sa ies mai ieftin?
 2. Ok, imi cer scuze. Pai asta zic...echiparile sunt de top, nu-s cam ieftine bicicletele la 3000 lei cu echipare full ultergra/dura ace?
 3. Cum abia luna viitoare o sa fac achizitia, am tot rasfoit DirtBike. Ce parere aveti de Carrera ? De Carrera nu stiu nimic, dar echiparile sunt geniale. Mi se par prea ieftine comparativ cu echipari similare puse pe biciclete de la alte firme. Sa fie ceva in neregula, sau chiar asta e pretul?
 4. Inot si alergare sunt ok. Bicicleta e punctul slab. Mi-am propus sa incep antrenamentele la bicla in martie, sa se mai incalzeasca putin vremea. Sper sa fie suficiente 4 luni. Alergare am bagat si peste iarna. Triban 500 sa fie atunci. Mersi de recomandare :)
 5. Nu prea merg, mai mult ocazional pentru agrement si de obicei pe MTB. Am mai bagat in vara un triatlon pe distanta olimpica, 40 km bicla, pe un MTB groaznic cu o singura foaie si 6 pinioane, inchiriat din vama. Desi a fost pe plat m-a epuizat complet. Asa ca pentru la vara mi-am propus sa ma antrenez serios si sa am o bicicleta care sa fie cat de cat potrivita pentru ce mi-am propus. Data fiind diferenta de pret, probabil voi merge pe recomandarea voastra, Triban 500. Chiar ieri am intrebat la Dechatlon despre ea si au spus ca e in stoc la furnizori si poate fi adusa. La ce costuri anuale de intretinere ar trebui sa ma astept?
 6. Ambele sunt disponibile de la 47 la 61/62, poti alege marimea cand faci comanda. Interesant calculatorul de marimi. Mersi! A testat cineva Triban 500 pe urcare? Asta e partea care ma sperie :)
 7. Salut, Mersi de recomandare. Vazusem si eu Triban 500 (pana ieri era 2500 RON, vad ca s-a ieftinit :D). Ce ma nelinisteste e ce scriu ei pe site, si anume: "Conceput pentru ciclism de şosea (teren denivelat), ieşiri de până la 3 ore." Oare se preteaza pentru o cursa de 90 km din care 20 urcare? Eu tindeam catre Scott Speedster, dar acum ca diferenta de pret a devenit 700 lei si nu 200..nu stiu ce sa mai zic. Tinand cont de ghidul marimilor de pe sportguru (http://www.sportguru.ro/public/uploads/infocenter/articles-files/marimi-biciclete.pdf) cred ca un 56 ar fi marimea potrivita. Nu mi-am pus foarte tare problema pentru ca oricum as vrea sa merg in showroom pentru achizitie.
 8. Salut, Intre http://www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-pentru-sosea-si-piste/bicicleta-scott-speedster-60-black-white-red-2015-xxs-47cm-xxs-47cm-ID59244 si http://www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-pentru-sosea-si-piste/bicicleta-cube-peloton-negru-rosu-2015-18-50-47-cm-ID55397 ce imi recomandati? Scopul achizitiei e sa ma antrenez si sa particip la http://www.nostresstriathlon.ro/Evenimente/ro/25-07-2015/25-iulie-transfier-70-3-triathlon.html. Ar trebui deci sa fie ok pentru urcare (ambele au ~10kg si un raport de 1.2 sau sub). Va fi folosita posibil si pentru transport in oras, dar nu mai mult 100-150 km pe luna maxim. Alte variante de cursiere noi intr-un buget de 3000 lei? Multumesc, Nicu