bogdan.c

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About bogdan.c

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  braila
 • Biciclete
  scott spark 960
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. bogdan.c

  influenteaza cu ceva elevatia? trebuie setata sau o las implicita?
 2. bogdan.c

  conform calculelor cam asa avea incluv pedale ~350 gr, fiind model entry level si marimea L bicicleta este bagata la iernat. spuneti-mi ce piese nu se vad in poza si eu le pot enumera.
 3. bogdan.c

  este marime L, iar initial avea echiparea urmatoare, pe care am schimbat-o, RockShox XC 30 TK , acum are reba deci am surat-o cu ~798 gr; angrenaj alivio octalink, acum are xt iar diferenta am calcuta-o undeva la 450 gr; si pinioane deore care acum sunt xt iar diferenta este undeva la 100 g. deci un total de ~ 1348 gr. si alte cateva zeci de grame din schimbarea seii
 4. bogdan.c

  pe scurt, in afara de roti, pe care le-am schimbat deja, altceva n-as mai avea cu ce sa o usurez. de cand am luat-o am usurat-o cu mai bine de 1,5 kg, dupa o estimare "db".
 5. bogdan.c

  pai sunt schimbate din vara :)). atat mi-a permis bugetul castig ceva daca trec la frane deore? acum sunt BR-M395
 6. bogdan.c

  se da bicicleta asta ce as putea sa ii mai fac sa o mai usurez? piesele care nu se disting sunt urmatoarele: furca rockshox reba ~1662 gr, pinioane xt, lichid antipana in roti. in prezent cred ca are 13,3 kg, nu mai stiu exact.
 7. bogdan.c

  sa blocat exact intr-un noroi adanc de vreo 20 cm :(
 8. muc-off wet lube folosesc. l-am tinut pe lant 150 km fara sa produca zgomote ciudate. bicicleta folosita numai in mediu prafuit si uscat. ma declar multumit.
 9. bogdan.c

  @ akebono - adevarat, trebuie doar sa le cumpar :) deocamdata ma refac dupa o fractura. trebuia sa particip la macin xc dar nici n-am mai apucat sa concurez pentru ca la recunoasterea traseului am reusit sa cad si sa fracturez ambele oase de la incheietura. am auzit ca la concurs au fost multe accidentari. cand am fost eu plouase cu 4-5 zile inainte si era urat traseul. mama lor de ploi... @ TAZ & Nexus - inca nu ma impac cu aceasta sa. de aceea am coborat putin varful ca sa nu preseze pe zone sensibile.
 10. bogdan.c

  asa arata acum scott spark 960 custom. are putin sub 13 kg. eu zic ca e foarte bine pentru un cadru de aluminiu.
 11. bogdan.c

  am luat rotile de la magazinul de biciclete.
 12. bogdan.c

  stiu asta si mai stiu ca intarzie cu livrarea acestor roti. adica nu livreaza.
 13. bogdan.c

  revenind la intrebare. de unde pot cumpara aceste roti din romania?
 14. bogdan.c

  o las ca ultima varianta. am vazut bine ca butucii mavic nu au centerlock?
 15. am 1,85 m si 86 kg.mai am o bicicleta scott spark 960 full suspension. vreau sa schimb rotile cu unele mavic. de unde pot cumpara din romania roti mavic crossride. despre http://www.magazinuldebiciclete.ro/am auzit ca intarzie foarte mult cu comenzile referitoare la aceaste marca.