endre

Membru
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

endre last won the day on January 22 2016

endre had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About endre

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/07/1987

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  BUDAPEST
 • Biografie
  bikeoholic
 • Ocupaţie
  gramofob (:reducator obsessiv a greutati bicicletei,ironic,dar pe moment prea greu de a practica…):
 1. Mersi,da e exact din cauza ca acest lant nu e recomandat a se nitui,doar cu zale rapida,si au mai fost schimbate rapoartele intre timp,astfel rezultand diferite lungimi de lant,mai ales ca am incercat sa pastrezi roata in pozitia cea mai scurta a basculei,astfel sa ajuns aici,mai ales cu acest lant si foi gen XX N-W si in fata si in spate,dar chiar daca e mai "dubios" asa,tine perfect...
 2. Aproape varianta finala,daca exista asa ceva,oricum inca mai e de testat,dar mai mult ca sigur ca e prea fain . . . .
 3. Eu inca nu am atelier de prezentat,mai ales fix,dar pana ajung sa am,colectionezi si incerc sa folosesc sculele,cat mai potrivite... http://www.abbeybiketools.com/ . . .
 4. 8P Si am in final un ninerplus,adica douazecisinouaoritreipunctzero...oare mai incape in galerie...e semifat,adica plus,e fain,dar nu mai stiu unde sa postezi...decizii 8D
 5. Mersi de ajutor,si exact,e cel excentric,din link,sincer,cand e fara probleme,e de bine,dar cred ca si cel culisant e bun si fain,acum depinde care e solutie mai potrivita...
 6. Eu am pe niner F32<=>22S si ea are pe roz F30<=>20R,sincer,cam aceeasi se simte pe teren,si cum avem totusi dealuri destul de valonate in jur,e de bine... .
 7. 9 NINER ROS 9 PLUS ...detalii sper curand...http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/18070-9niner/
 8. Prima varianta,pe moment mai mult de test,dar cum ajuns si componentele specifice,am sa o prezint mai in detaliu,si in o forma mai finita. . . . . .
 9. A ajuns in final,nu usor,sper in scurt timp o termin,si pot prezenta in curand... .
 10. ...si eu in final,după aproape zece ani de twentyniner,si aproape doizece de ani de rigid mtb,si aproape de treizeci de ani de singlespeed, ajung sa am aceste experiențe diferite in ciclism in o singura bicicleta, doar cu o noutate mai rara si recenta,versiunea + a lui niner bikes, singurii cu pasiune doar pentru 29er, specificații http://www.ninerbikes.com/ros9plus prezentare primele impresii aici http://twentynineinches.com/2015/02/16/niner-bikes-ros9-plus-introduction/ ediție limitata chiar http://www.bikerumor.com/2014/08/14/new-niner-ros9-plus-29er-fat-bike-crushes-trails-special-imba-edition-helps-build-them/ iar un test exact http://www.bike-magazin.de/mountainbikes/fatbikes/test-2015-niner-ros-9-plus/a25265.html si un test care chiar e interesant http://www.vojomag.com/test-niner-ros9-plus-le-precurseur/ iar una diferita e http://theradavist.com/2015/06/niners-ros-9-one-hell-of-a-good-time-kyle-kelley/#1 ce-i drept se găsesc multe despre deja pe net, totuși e in sălbăticie si natura de aproape un an, dar sper ca ajunge in scurt timp si reușesc sa o savurez,din plin,chiar dacă in alta forma, in stil putin diferit,implicit alte specificații si construcție, astfel orișicum mai subiectiv si personal,deci pe scurt in curând o pot prezenta,sper... .
 11. 9niner - http://www.ninerbikes.com/+ 100% twentyniners = 29ers only. . . .