mihai_constantin

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mihai_constantin

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  FOCUS BLACKFOREST 2011
 1. mihai_constantin

  ALTERNATIVA 2 devine finala: Eu in teorie am gasit sa plec joi spre vineri cu masina. cu rapsohigh83 si masina ar fi plina deci n-am extra loc. Sa traiasca!
 2. mihai_constantin

  OK, daca nu am cum sa ma lipesc la nimeni in masina incercam si alternativa 2 : Kia Ceed, GPL, 2007, eu si inca maixim 3 doritori. Am bari nu am suporti (barile sunt ovale nu patrate ca la thule).Costurile ar fi cam 150 de E cu combustibil si 32 cu ferry. Plecarea Joi noaptea 30.04.15 ora 2, 3 AM (vin si va culeg eu de pe la casele voatre din Bucuresti,gen) si intoarcerea Luni, cand o fi :) Primul venit, primul servit - dar nu mai mult de 3 persoane. http://www.viamichelin.com/web/Routes?strDepartureAddress=bucharest&strStepTemplateAddress=&strStepTemplateId=&strStepTemplateProductId=&strArrivalAddress=thassos&intItiType=1&dtmDepartureDisplay=&dtmDeparture=&distance=km&itineraryCarType=0&devise=1.0|EUR&itineraryFuelType=0&carbCost=1.6&indemnite= http://www.thassos-ferries.gr/romania.html http://dromologia-kavalas-thasou.blogspot.gr/ Contact PM sau 0722629068 *deocamndata aceasta este alternativa de back-up, daca pana maine nu stiu nimic alternativa 2 ramane cea finala.
 3. mihai_constantin

  Salut si scuze de deranj, Aveti cumva un loc in masina (sau stii pe cineva care are) fara bicicleta, pentru deplasarea in Thassos? (din Bucuresti) Am la cine pune bicicleta pe portbagaj dar nu am cu cine sa fac deplasarea si nu as pleca cu masina mea singur (cealalta varianta ar fi sa mai gasesc colegi de drum sa nu merg singur cu masina). Multumesc, Mihai Constantin 0722629068