Moshu

Membru
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Moshu

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Constanta
 • Biciclete
  Cross Traction G30
 • Ocupaţie
  Inginer mecanic
 1. Am desfiletat putin de la levier din reglajul cu imbus. E ok acum...cand se aseaza placutele le mai reglez!
 2. Salut, am schimbat placutele cu unele organice, zgomotele au disparut dar pe spate "carnea" de pe placute este mai groasa la placutele noi si stau foarte apropiate de disc? Cum le mai pot departa 1 2 mm de disc? ...Precizez ca levierul manetei este foarte tare!
 3. O sa mai merg cu ea asa sa vad cum se comporta daca nu o sa incerc cu unele organice..fiind si mai ieftine din ce stiu.
 4. Dureaza..insemnand cam cati km aproximativ? :D
 5. Detin un Cross G30 nou si de cateva zile a aparut o problema la franarea pe fata. Cand apas mai tare vibreaza si scartaie. Imi puteti spune ce sa ii fac? Sa ard placutele? Sau sa le schimb cu unele organice?
 6. A cazut aseara de pe cel mic!
 7. Nu umblu momentan la ea, doar o sa reglez limitele cum trebuie si cam atat!
 8. Schimba bine, nu sunt probleme, doar vroiam sa stiu daca e normala pozitia lui asa inclinata, sa nu fie vreo problema. Singura chestie e ca cei care au montat deraiorul nu au lasat sa pot detensiona cablul de la schimbator. E cineva din constanta si se pricepe?
 9. Salut, vin si eu cu o nelamurire, am un Cross G30 nou si nu prea stiu daca deraiorul spate are pozitia care trebuie, am impresia ca rotita de jos e inclinata fata de cea de sus, ori asa e modelul. Deraiorul e Sram x7 10 speed.
 10. Moshu

  13,2 da producatorul..nu am cantarit-o!
 11. Moshu

  Noua achizitie, nu e cine stie ce dar e ok pentru ce o folosesc! :)
 12. Sa fac alt topic cu bicla noua? SI legat de accesorii le postez pentru cei care mai au nevoie si isi cauta! @@bogdanch de la Triton Sport din Constanta e luata.
 13. Am luat o pompa Giyo, am reglat si furca ...aveam 150psi si trebuia 80 85 pentru greutatea mea.