megabicicleta

Membru
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About megabicicleta

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  gaesti
 • Biciclete
  First bike rhombus
 • Ocupaţie
  tractorist

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. megabicicleta

  Da, asa e organizarea. Nu au miscat un deget.
 2. megabicicleta

  Sectia corecta e cea care apartine de locul accidentului, nu cea pe care o gaseşti tu. In cazul meu eram la Constanta si nu stiam zona, trebuia tomis xx si eu m-am dus la yyy.
 3. megabicicleta

  Ca sa nu deschid alt topic. Mergeam pe banda 1 si un tirulet cu remorcuta a schimbat banda fara stres si m-a tavalit nitel. L-au oprit soferii si a refuzat sa stea, a fugit. Am sunat la politie, le-am dat nr inmatriculare si mi-a zis nenea politaiul sa vin sa depun plangere. Am fost si nu au vrut sa o primeasca pt ca am gresit sectia. Asa ca am reparat pe banii mei bicla şi gata.
 4. O problema am si eu. Am o caseta pe 7 cu pinion mare de doar 26 shimano hg made in japan. Poate sa.mi spuna cineva ce pinion mare suporta? 32 sigur sau 34?
 5. megabicicleta

  Nu-mi place, asa am avut si eu unul si ma luptam cu ghidonul pe viata si pe moarte. Ai grija cum centrezi greutatea.
 6. megabicicleta

  Lanterna aceea cu 2 acumulatori 18650 isi merita banii. Lumineaza de rupe, eu am dat cu scoci pe interiorul tubului culisant sa nu mai joace ledul inauntru si gata. Am luat din targ acumulatorii sh, de leptop desfacut si nu mai am probleme. Cost 60 ron ea si 10 ron acumulatorii.
 7. megabicicleta

  Faza asta am patit-o la mare si dus si intors, nu au loc pt bicle si se taxeaza la bagaj. Nasul nici nu stia, mi-a cerut initial bilet,apoi la bagaj costa enorm 300 km xxx, am scapat cu o spaga mica si gata. Unii comentau ca nu am voie in tren cu ea,dar aveau la bagaje de ziceai ca se muta cu tot cu casa. Am stat langa ea, aveam coburii plini si am lasat locul de pe bilet liber. Dar greu frate, parca zici ca transportam droguri...
 8. megabicicleta

  @majikstone Ai grija ca bagajele puse sus la ghidon iti pot afecta traiectoria intr-un viraj, sau te dezechilibreaza, nu poti lasa mai jos portbagajul?
 9. megabicicleta

  Mai apare oferta la lidl, far cu 4aa la 70 ron, foarte bun ca luminozitate si bate mult lateral,nu doar in fata.
 10. megabicicleta

  Pe asta o am si eu,dar am orientat.o in jos, sa nu deranjeze soferii, bate bine,se poate regla zoom.ul. e puternica. La 50. 60 ron merita
 11. megabicicleta

  Intrebare: de ce nu ai stat cu cortul? Micul dejun ti-l faceai singur, te saturai!
 12. megabicicleta

  Acum un an, la constanta, am fost acrosat de o masinuta cu remorca, iar soferul nici nu a oprit. L.au oprit martorii care i.au luat numarul si s.au certat cu el, dar mi.au zis sa sun la politie ca tipul a fugit. Am sunat,am anuntat la politie, martorii mi.au zis sa.l opreasca la podul agigea, dar politistul de la telefon a zis ca trebuie sa vin eu la el, nu are cum sa vina el la mine si nici nu poate sa.l opreasca fara sa depun plangerea in scris. Asa ca am plecat sa caut un magazin de bicle,am reparat.o pe banii mei si asta e viata.
 13. megabicicleta

  Da,acesta este sistemul, am fixat tija doar de sinele de jos.
 14. megabicicleta

  Pai asa sunt din fabrica,doua tije suprapuse pe fiecare sens, adica patru. Am lasat nuca veche pe ele, am tras.o mai in spate, si am fixat tija de şa cu suspensie culisanta pe doua sine de jos, ele fiind fixate in continuare de celelalte de sus prin nuca originala. Inca nu am mers la drum din cauza ploii.
 15. megabicicleta

  Am observat ca modelele noi au sine simple, compatibile cu tijele moderne. La mine fiind duble,ma gandesc sa o montez pe sina de jos,cea superioara ramanand in aer,deasupra...