vlasislav

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vlasislav

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  București
 • Biciclete
  Hercules Pegasus
 1. Am gasit si raspunsul: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/4665-se-scurge-tija-de-sa-in-cadru-si-nu-stiu-ce-sa-i-fac/
 2. Seat tube-ul este curat - curat la interior. Problema mea este ca nu simt joc dupa ce strang colierul, doar pana il strang simt. Am citit si despre o pasta de se pune intre piesele de alu, dar nu inteleg rostul ei exact. Izoleaza impotriva apei, ajuta la o prindere/grip mai bun tija-cadru sau doar ca sa nu oxideze piesele?
 3. Buna ziua, De 2 zile incerc sa aflu ce tolerante se accepta cand vorbim de diametrul tijei de sa. Pe scurt: - cadru bicicleta alu - primeste tija 31.6mm ca in specificatii; - cumparat tija ritchey pro 31.6mm second hand cu lacul umflat, 'bolborosit', sarit pe alocuri; - masurat la subler 31.63mm (cu lacul umflat); - impachetat tija in carpe imbibate cu diluant din comert, lasat peste noapte, exfoliat lacul complet (ca niste solzi de peste s-a luat), curatat cu o carpa uscata; - tija fiind anodizata, a ramas un negru mat frumos, consistent; - masurat la subler 31.56mm (tija fara lac); Daca inainte de exfoliere tija intra foarte greu si se scoate foarte greu din cadru, dupa exfoliere intra usor, se scoate usor si totusi nu pare sa aiba joc. Cadrul biclei este unul special pentru mine si nu as vrea sa il stric; dar nici nu stiu cum sa testez daca sunt compatibile sau nu tija fara lac cu al meu cadru drag. Am cautat pe googlesh informatii si aparent ar fi ok o toleranta de 0.05mm pentru tijele de sa, doar ca in cazul meu este de 0.07mm. A mai avut cineva experiente asemnatoare? Poze inainte/dupa. Pozele nu reflecta nici pe aproapea cat de stricat si umflat era lacul inainte de curatare, mai ales in partea de jos. Multumesc.