COS

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About COS

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  Ca tot omul
 1. Salut,se face tura de Ruse,sambata asta ?
 2. COS

  80% din traseu il vei parcurge cu vant din fata,asa e in zona aia de obicei,deci 30 km/h e o medie f ambitioasa. Bafta
 3. COS

  F frumoasa !!! Incearca si cu pipa intoarsa,vezi cum te simti.Ar arata mai profi. Vant din spate !!
 4. COS

  Inainte sa o schimbi asigurate ca nu e prea mic xs ul pt tine. Vezi cat e in cm TT la mas.S si cat este acelasi TT la mas.XS( vezi tabel marimi cadre)apoi te urci pe bicla si cu pantofii prins in pedale la orele 9 si 15, vezi care e distanta dintre vf pantofului si roata din fata atunci cd virezi stg sau dr,masori acea distanta si apoi scazi diferenta de cm dintre cele doua TT -uri masurate si vezi dc in cazul XS-ului e ok,sau ai atinge roata fata cu vf. pantofului in viraj. Eu m am lovit de aseasta probl. si am ramas la masura S. Bafta Ideea e,ca dc esti intre marimi,este bine intotdeauna sa o alegi pe cea mai mica,dar asta numai in cazul in care nu intervine problema mai sus expusa.
 5. COS

  Iar intre oua si cadru in mod normal trb sa existe un spatiu minim de 1-2cm (aici depinde mult si de geometria cadrului).
 6. COS

  Cu un ghidon compact,vei rezolva ajunsul la frane.
 7. COS

  Salut,mai e loc pt comanda? As vtea si eu ceva.
 8. Salut,dc ar fi la11, as veni si eu.
 9. Din pacate lucrarile sunt departe de a fi terminate. Se misca f greu si estimez ca abia la primavara vor termina.
 10. Din ce am observat eu pe site urile serioase cu vanzari de cursiere second hand,din belgia,germ,italia, preturile scad pe perioada iernii. La noi insa nu prea am observat aceasta tendinta,adica poti gasi si vara o supercursiera la superpret,dar atentie,vanzatorul vrea sa scape repede de ea,deci e o probl,sau vanzatori care in plina iarna tin la pret pt ca bicla nu le cere de mancare,sau asteapta si ei sa inceapa sezonul pt a o vinde. Oricum trb sa urmaresti tot timpul ofertele de la anunturi. Bafta!
 11. Dpdv al unui ciclist pasionat,variantele pe care le ai vazut in magazine la acele preturi,au in majoritatea lor echipari modeste si geometrii invechite si de aceea le numim simplu biciclete. Insa, dc esti la prima ta achizitie in domeniu si nu ai mai mers pana acum pe 2 roti pe sosea,aceasta alegere este cea mai buna, deoarece este bine sa incepi pe entry level. Pe cei mai multi insa,curand ii prinde microbul pedalatului si in cel mult 1-2 ani vor sa si achizitioneze o bicicleta adevarata cu o echipare cat mai buna si aceasta o numim noi cursiera. Spor la cumparaturi si vant din spate !
 12. Maine,miercuri,la 10.30 la arc,pt o plimbare prieteneasca,de vara,avs.35 km/h.
 13. ????,atunci la 18 vin si eu la arc. Fac cinste cu o bere.
 14. Salut,nou venit aici. Intrebare: pt azi tds,primiti si vagoane?