crs.marius

Membru
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About crs.marius

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. crs.marius

  Din septembrie 2015 sunt posesorul unui Devron H6.7. Aseara, dupa aproximativ 1300 kilometri parcursi (1100 asfalt si 200 km off-road - paduri, rampele din Tineretului), camera spate a cedat (culmea, eram pe asfalt). Cauciucul este tocit destul de mult si oricum nu mi-a placut aderenta pe care o oferea pe urcare si mai ales pe zone cu noroi. Asadar, daca tot schimb camera, vreau sa schimb si cauciucul. Pe cauciuc scrie 27*2.00, desi pe cadrul bicicletei scrie 27,5, la fel ca in prezentarea acesteia. Deci, tind sa cred ca trebuie sa cumpar o anvelopa de 27,5, latimea sa fie tot in jur de 2.00 sau mai mare. Circul preponderent pe asfalt, iar unde e liber, in regim de viteza (30-36 km/h), dar imi place si sa urc sau cobor pe teren accidentat. Am analizat cat de cat ce ofera mediul online, am citit si o parte din acest topic si inca unul legat de MTB si am ajuns la urmatoarele anvelopele: 1. X-King - 27.5*2.2 2. Race King - 27.5*2.2 3. Rapid Rob - 27.5*2.25 4. Double Fighter III Sport - 27.5*2.00 Vreau sa ma incadrez in maxim 120 lei, anvelopa+camera. Dintre cele enumerate, pe care ati alege-o? Aveti alte idei? Mersi!
 2. paulrad, multumesc! Eu nu apas pe recipient. Cat curge pe lant doar prin simplul fapt ca aplec sticluta, este suficient. Astfel, fiecare za primeste aceeasi cantitate de ulei.
 3. Revin cu impresii dupa ce am parcurs vreo 200 km (cu o curatare ca la carte inainte a lantului si a pinioanelor) cu acest ulei in traficul bucurestean si in Parcul Tineretului, unde nu este rampa off-road sa nu o urc/cobor in viteza (adica mult praf, axul rotii spate fiind acoperit de un strat gros de praf). Lantul a fost foarte curat, pinioanele de asemenea. Inainte eram negru pe maini, acum, pot spune, ca a fost doar o simpla murdarie care s-a indepartat de pe maini fara efort. Schimbatul vitezelor se face rapid, linistit, insa dupa 150 km parcursi trebuia reuns lantul, insa din lipsa de timp am reusit abia astazi. Totusi, am si eu o nelamurire: dupa ce am curatat foarte bine lantul, pinioanele, am aplicat uleiul pe fiecare za, in strat subtire, dupa care am pedalat de cateva ori in gol. Dupa cat timp este recomandat sa sterg lantul? Pe ambalaj scrie ceva de 10 minute, dar germana nu e pt mine :)
 4. crs.marius

  DJ 102B Limita Jud. Prahova - Zeletin - Bâscenii de Sus - Calvini - Bâscenii de Jos - Gura Bâscei (DN 10) Pana la DN10, pornind din Bascenii de Sus, Calvini, Bascenii de Jos, Gura Bascei, s-a turnat pietris cu smoala si este un cosmar sa mergi cu cursiera. Probabil ca pe MTB acest drum ar fi suportabil. Data constatarii 10 aug 2013. Din 2015, cred ca aprilie, se circulă foarte bine, drumul fiind reabilitat si avand asfalt foarte bun. Pe portiunea intrr Zeletin si Bascenii de Sus este acelasi asfalt, dar se poate parcurge cu cursiera. Insa Bascenii de Sus-Calvini-Cislau era groaznic inainte, acum este foarte bun drumul.
 5. Multumesc! Bicla este in garantie, mi-e teama sa umblu pe acolo, mai ales ca nu ma pricep la asa ceva. Dar o sa caut, o sa ma documentez, iar daca nu sunt operatiuni complexe, o sa le aplic chiar eu.
 6. Salut! Desi nu a mai postat nimeni de ceva timp, o sa fac eu acest lucru. Ma confrunt cu aceasta problema la a mea bicicleta, Devron H6.7. Am fost la service anul trecut (aveam parcursi cu ea vreo 200 km) si mi s-a zis ca este normal. Acum, dupa inca 500 km (adica 700 in total), zgomotul la franare este inca prezent. Insa, pe spate totul este in regula. E normal sa faca asa "galagie"? Daca da, aveti idee cam peste cat timp va disparea?
 7. crs.marius

  Salut! Eu vreau uleiul acela de mai sus. Sunt din Bucuresti. Daca esti tot de aici, ar fi ok. Ms!
 8. crs.marius

  Salutare! Mai da cineva comanda? As vrea sa iau si eu uleiul acesta:http://www.bike-discount.de/en/buy/bikinvention-squirtlube-120-ml-56117.
 9. KTM-ul acela nu merita din cauza furcii. In aceeasi situatie am fost si eu, aveam acel KTM pe lista, pana la urma mi-am luat Devron H6.7. Nu regret niciun moment achizitia facuta.
 10. crs.marius

  Probabil wireless, din moment ce al meu este wireless :D
 11. crs.marius

  Testat astazi VDO M5 WL. Imi place cum arata, imi place ca afiseaza 4 informatii pe ecran, meniul se acceseaza usor. Dupa ce pozitionez bicicleta intr-un loc, dupa 4-5 minute, pe ecran se afiseaza doar ora si deasupra acesteia scrie VDO M5. Cum misc de bicicleta, apar toate informatiile pe ecran (cele 4), dar se sincronizeaza mai greu cu senzorul de viteza. Trebuie sa invart roata de 3-4 ori si gata, sincronizare efectuata. Un alt dezavantaj: ma opresc, spre exemplu la semafor, contorul timpului mai pluseaza 4 secunde. Nimic deranjant aici. Montarea a fost simpla si rapida.
 12. crs.marius

  Am comandat Vdo M5. Astept sa ajunga. Revin cu impresii dupa ce il testez:)
 13. crs.marius

  Comanda s-a dat :D
 14. Mumus, despre red oil am citit numai lucruri pozitive si datorita acestui lucru l-am achizitionat. Si in plus are si teflon.
 15. crs.marius

  O varianta ar mai fi http://www.bike-discount.de/en/buy/vdo-m3-wr-bike-computer-136321, avantajul lui fiind reprezentat de faptul ca e cu fir. Ma gandesc ca la wireless ma trezesc cu viteze imposibil de atins pt o bicicleta...