Rosioru_Daniel

Membru
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

About Rosioru_Daniel

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/03/1980

Profile Fields

 • Localitate
  Buzau
 1. Inca nu este sigura data, dar se va face si anul asta.. ;)
 2. Rosioru_Daniel

  Wanna bet.. ? ;)
 3. Rosioru_Daniel

  Eventual si premiile pe care nu le-au trimis inca.. :)) Frumoasa zona/traseu, dar cam atat.. :)
 4. Rosioru_Daniel

  In primul rand chiar nu as vrea sa intram in discutii dinastea, dar daca insisti o putem face. Nu cred ca este cazul sa ma iei cu mistouri ieftine.. Daca nu cadeam in padure in primii km, te asigur eu ca ajungeam mult mai devreme, si altfel ar fi fost si clasamentul general.. ;) Dar cand incepi cu "daca".. Aaa si da tu nu ai sanse deloc, nu "nu prea".. Ca sa fie lucrurile clare. Am vorbit cu Wouter dupa cursa si era foarte dezamagit de atitudinea cu care a fost "tratat" in cursa si nu neaparat de locul pe care a iesit la final. La ce ma refer cand zic "lucrat". Dupa ce a plecat Luci singur inainte de palat Wouter a zis ca Tudor(aici nu stiu sigur la cine a facut referire ca am vazut ca au fost incurcate niste cipuri) de la Geiger inainte de a se intra pe single trailul de la palat a intrat in el si l-a scos in decor dupa care a franat in fata lui ca sa se distanteze Luci.. Daca pentru tine asta inseamna tactica de echipa, scuze, dar pentru mine este o tiganie. Dar ma rog daca doar asa putea invins fara nici un fel de scupule.. P.S. Ma intreb oare ce s-a intamplat cu "asta nu este concurs de mtb" si "venim aici doar pentru antrenament".. Felicitari oricum si lui Luci, care pare sa aiba un sezon bun anul asta! Iar organizarea, cea mai buna din absolut tot fenomenul ciclist din Romania.
 5. Rosioru_Daniel

  A fost lucrat "romaneste" de o mare echipa de la noi.. ;)
 6. Nu, noi am fost cu cei de la Salrom acolo.. Oricum se va face o tura de recunoaste inainte de concurs, si iti poti da seama binisor despre cum vor sta lucrurile. P.S. Am vazut ca se vorbea de slickuri pe aici. Eu nu as recomanda asa ceva sub nici o forma!
 7. Nu sunt balti deloc. Am fost si eu ieri pe acolo si singurele probleme care vor fi sunt pe coborarea in spirala de pe galeria de acces, unele viraje la 90 de grade sunt cam alunecoase si prin galeria mare unde mai sunt unele borduri mici de 4-5 cm..
 8. Nu ca m-ar interesa asa tare premiul ala, dar oare cat face o firma de curierat din Congo pana in Romania..? P.S. Alt maraton care il tai de pe lista mea pe viitor..
 9. Te asigur eu ca prostia aia de "coborare" la care se referea, nu a placut nimanui.. Sau cel putin celor cu care am vorbit eu depre traseu. Daca nu ai fost pe tura lunga, nu vorbi in necunostinta.
 10. Buna asta.. :)) Cred ca nu ar strica sa precizezi ca te referi la tura scurta(desi nici aia nu cred ca este foarte lejera...) sau daca te referi la cea lunga, mie imi da cu virgula pe undeva.. Felicitari pentru organizare! Aproape tot ce tine de organizare a fost la inaltime din punctul meu de vedere. Zic aproape tot deoarece eu consider ca nu ar fi stricat sa fie si anul acesta punctul de alimentare de sus de la releu unde daca am fi gasit si ulei pentru lant af fi fost perfect. Si ar mai fi si "noua coborare" care numai coborare de bike nu a fost.. Nu cred ca a fost cineva caruia sa-i fi placut.. Ne vedem la anul!
 11. Rosioru_Daniel

  Merita sa te duci intr-un bikepark.. Eu anul trecut in Semmering in 5 zile de dh am invatat cat in 5 ani pe la noi.. Totul e facut cu cap acolo, si daca nu te risti mai mult decat stii ca poti, e foarte safe.. Sper sa merg iar anul asta.. :D (daca imi repar cazanul de dh, ca am venit cu ea in traista de acolo.. :)) )
 12. Cine a uitat pe alea mai sus de stadion o tija de sa Syntace cu sa Fizik, un tub de spray(nu mai retin pentru ce este exact) si un bidonas de ulei Muc-Off de uscat, sa sune la numarul 0741.176.659 pentru a le recupera.