Action

Membru
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

439 profile views
 1. Action

  cobadine, noi te credem, dar nici tu sa nu mai faci
 2. Action

  E arhisuficienta si aia de 50, asa din curiozitate, stii cam ce viteza inseamna 50x11 cu cadenta 90 ?
 3. Sa stii ca nici un Bucuresti nu exista decat doua service-uri care au cheia respectiva, KT012, daca despre aia e vorba. Si eu am dat nu stiu cate telefoane prin ianuarie sa gasesc un service care o are in dotare, unii habar nu aveau despre ce cheie e vorba, altii, importatori oficiali Cannondale spuneau ca au un singur exemplar si nu e de vanzare si nici service nu ofera. Pana la urma am rezolvat la Spokes (foarte amabili baietii) si din ce am inteles o au si cei de la Bikexpert.
 4. A trebuit sa schimb lantul si m-am hotarat sa pun un eagle de 12, ca sa vad cum e. Ei bine, acum pe foaia mare, cu trimming-ul setat pentru pinioanele mici, nu-mi mai freaca in schimbator decat pe ultimul pinion, de 28. De asemenea, pe foaie mica - pinion mic imi facea ca toate visele, imi freca lantul in pinii de la foaia mare (problema des intalnita la compacte), acum tot mai imi atinge pinii, dar nu chiar atat de mult. E si normal, lantul e mai ingust, nu cu mult, dar suficient cat sa faca diferenta. De schimbat viteze o face ca si ala de 11, impecabil, dar nici nu ma asteptam sa nu fie compaibil, de altfel pe mtb cu 1x10 am folosit mult timp lant de 11 fara probleme. Sa vedem cat o sa tina, xx1 pe care l-am avut pana acum l-am schimbat dupa vreo 4500 de km si nu intra lera de 0.75. Daca o sa ma tina si asta de 12 viteze la fel ma declar multumit.
 5. Si la 6800 e la fel ca la 8000 dar mie de exemplu nu-mi atinge decat pe ultimele doua pinioane (25 si 28), deci rareori folosesc trimming-ul pe foaia mare. Combinatia aia o utilizez doar la plecarea de pe loc sau rampe foarte scurte unde chiar n-am chef sa schimb foile, deci nu ma deranjeaza daca imi atinge cateva secunde.
 6. Pentru asta exista functia de trimming.
 7. Action

  Intru si eu daca mai e loc.
 8. Action

  Cu ala am fost, 1587. Simbolul de bicicleta il are de cand s-a schimbat mersul in decembrie anul trecut, dar vagonul nu-l avea. Mi s-a si intamplat de cateva ori ca nasul sa fie foarte mirat cum de mi-a fost eliberat bilet de bicla in conditiile in care trenul nu era prevazut cu vagon pentru asa ceva. Asta e un un tren care vine de la Baia Mare (1746), cand ajunge in Nord i se declupeaza cateva vagoane si pleaca mai departe spre Constanta ca 1587. E adevarat ca au foarte putine vagoane din astea, cred ca pana in 10 sunt, dar totusi, era chiar de porc ca pe o magistrala atat de circulata precum M800 sa nu existe macar o garnitura prevazuta cu vagon de biciclete. Nici macar vara pe sezoniere...
 9. Action

  Incredibil, a avut loc o minune, au bagat vagon de biciclete pe Buc-Cta! Dar usurel, usurel, nu va bucurati prea tare, din cate am inteles, e doar in extrasezon, din iunie incolo ce sa vezi, il scot!
 10. Action

  LVT-urile sunt niste automotoare din anii '60, de productie est germana. Nu cred ca mai circula pe undeva.
 11. Poza aia cu cantarul de baie e absolut irelevanta, e foarte posibil sa-i fi scos roata fata si sa o fi tinut putin ridicata ca sa fie mai usoara. Ori produci o poza ca lumea, facuta cu un cantar ca lumea, ori o lasi mai usor cu afirmatii din astea abracadabrante...
 12. Action

  https://randonneurs.ro/calendar-evenimente/
 13. *alumina calcinata. Nu sunt nici pe departe o aparitie rara.
 14. Action

  Vreo 60 de lei probabil ca l-a costat. Si eu am platit 30 pentru bicicleta cand am fost la Constanta, am mai si spus-o pe aici in iarna cand incepuse toata discutia cu interzicerea bicicletelor in tren. Cu exceptia cazurilor cand trenul e ticsit cu calatori, n-o sa-ti interzica nimeni sa te sui cu ea, doar ca in anumite cazuri, in fuctie de destinatie, nas sau rangul trenului, vei plati ceva mai mult.
 15. Action

  until

  Eu ti-am spus din secunda doi ca nu vei avea mari sanse sa gasesti pe cineva care sa se cazeze ca tine in fiecare noapte la hotel sau pensiune...mergi singur si aia e.