Action

Membru
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,072 profile views
 1. Tine suficient bateria. Care e urgenta ?
 2. Exagerezi, nu e chiar asa. Am startat ? Pe bune ? Am inceput/initiat/pornit erau de mare porc a ? Generatia Pipera...
 3. Action

  https://www.romaniaferoviara.com/l/update-12-gradistea-s-a-incheiat-era-neputintei-incepe-era-normalitatii-secolului-in-care-traim/
 4. Eu de ani de zile fac treaba asta, cred ca am si scris odata aici pe forum cand cineva se plangea ca-i freaca schimbatorul fata pe anumite pinioane. Lanturile de 12 pe care eu le-am folosit intr-adevar au tinut mai mult decat alea de 11, odata am avut ocazia sa compar unul nou de 11 cu unul nou de 12 si cel din urma era semnificativ mai putin "intins". Cred de asta si tin mai mult, nu neaparat materialele ci faptul ca vin cu poate 0.2 alungire in condittiile in care unul de 11 poate sa aiba si 0.4, nou, abia desigilat.
 5. Action

  Evenimente de groaza in mod cert vei infrunta daca vei calatori pe tren, eu iti recomand in tren, e ceva mai safe.
 6. Action

  Sunt scule din alea de la mai multi producatori, inclusiv dtswiss are ceva pentru spite plate. Google aero spoke holder. Problema e ca daca niplurile au fost tratate cu ceva threadlocker cand a fost facuta roata exista toate sansele sa se indoaie spitele in locul in care se tine cu scula aia...asa am patit eu cu desteptii de la spokes.ro cand le-am dus o roata la centrat.
 7. Action

  Harneli, n-am avut niciodata probleme cu vreun update, incluzindu-le aici pe alea beta.
 8. Action

  Exact, ca hipsterii aia bizari care o ard prin oras cu Tohanurile alea fara frane (cica fixie s-ar numi abominatiile respective)
 9. Action

  E destul de aglomerat drumul spre Budesti, in special dupa amiaza, cu siguranta nu i l-as recomanda unuia care are frica de masini si vrea sa se dea pe sosele goale.
 10. Action

  Nu stiu cand ai citit tu ultima data codul rutier, dar neoprirea la semnalul politistului e tot contraventie, nici vorba de fapta penala.
 11. Se potrivesc, insa pe bike24 e 5 euro un pinion, daca te combini la o comanda mai platesti probabil inca vreo 3 euro transportul, oare merita sa le astepti 5 luni sa vina din China si dupa aia sa mai stai vreo 5 ore la coada la posta sa le ridici ???
 12. Vezi sa nu dea coltu' babei
 13. Diluantul e foarte bun dar mai bine dai lantul jos daca vrei sa-l cureti ca lumea.
 14. Action

  Cu siguranta tractorul ala din mezozoic e la ani lumina in spatele bicicletei de mai sus. Cannondale Slate e pe piata de ani de zile, n-au venit cu nimic nou.
 15. Action

  Lasa-i p'aia ca sunt excesiv de profesionali