Action

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

750 profile views
 1. Action

  Lasa-i p'aia ca sunt excesiv de profesionali
 2. Action

  Mavic Yksion Pro sunt foarte ok
 3. Action

  Tine mult bateria la 530. Dupa o tura de 300 cu 3000, cu powermetru si puls si fara nici o functie de power saving activata, mai avea putin peste 50% baterie.
 4. Action

  Se lucreaza, intre Sohatu si Solacolu mai e o bucata de cateva sute de metri fara asfalt, deci daca nu vrei sa intri pe pietris deloc mai asteapta.
 5. Action

  Ce amuzant sa-l vad pe Studio54 vorbind de antecedente in conditiile in care el e fix individul acela numit invitatspecial. Vi-l mai aduceti aminte, nu ? Evident, era clovnul forumului.
 6. Action

  Daca nu l-ai intrebat si cat prinde n-ai facut nimic.
 7. Action

  Bine ca ne-ai informat, daca erau niste cazane de calitate superioara mai mergeau, dar asa...
 8. Daca ai dat aproape un kil jos din roti, adica exact acolo unde conteaza cel mai mult, in special in conditiile de trafic urban cu multe opriri - accelerari, si zici ca n-ai simtit nici o diferenta, cu siguranta o roata fara dinam nu te va face mai rapid. Chiar, cine isi mai aminteste de dinamul de la Pegas, care facea contact cu peretele lateral al cauciucului ? Ala cu siguranta manca mai mult de 10W, asta e clar Plus ca daca ii dadeai prea tare se ardea becul
 9. Efectul de alungire cum zici tu e intr-adevar acelasi, dar stack-ul e mai mic, un cadru de 54 de exemplu intodeauna va avea un headtube mai mic decat unul de 56.
 10. Cred ca si chestia aia absolut oribila, Pegas fatbike, cu care se dau hipsterii prin oras crezand ca sunt miezul din dodoasca sau ceva, are lejereanu peste 15 kile.
 11. freetools, tu stai bine cu caputul ? Pe bune acum, vii cu niste enormitati de te iei cu mainile de cap... M8000-urile alea in cutie de plastic sunt fix exact ca orice alte XT-uri, ai impresia ca daca cineva se apuca sa faca pedale fake si chiar ii reuseste treaba asta, nu e in stare dupa aia sa fabrice si niste cutii de carton ?
 12. Poti sa-ti pui pinion de 16 daca vrei, ori il scoti pe ala de 13 si o sa ai 11, 12, 14, ori mai bine, il scoti pe ala de 11 si vei avea de la 12 pana la 17. Eu asa am facut si cu foarte putine exceptii nu simt deloc lipsa celui de 11, pentru ca merg cu cadenta peste 95 si nici nu pedalez pe coborari de obicei.
 13. Action

  Ce sens are s-o faci si anul asta via Fetesti, dus intors, cand poti s-o faci doar dus, pe unde e cel mai frumos, pe la Calarasi ? Te sperie dealurile alea ?
 14. Action

  Vezi ca pe varianta de offroad ai 13 km cu 1000 dif de nivel, nu e chiar lejereanu
 15. Astea-s traseele de mtb pe la munte, la ce te asteptai Cernica XC ? Ai fost si la Cheia anul trecut, era la fel. Pentru cadre exista protectii, unele mai groase, altele mai subtiri.