Action

Membru
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

579 profile views
 1. Poti sa-ti pui pinion de 16 daca vrei, ori il scoti pe ala de 13 si o sa ai 11, 12, 14, ori mai bine, il scoti pe ala de 11 si vei avea de la 12 pana la 17. Eu asa am facut si cu foarte putine exceptii nu simt deloc lipsa celui de 11, pentru ca merg cu cadenta peste 95 si nici nu pedalez pe coborari de obicei.
 2. Action

  Ce sens are s-o faci si anul asta via Fetesti, dus intors, cand poti s-o faci doar dus, pe unde e cel mai frumos, pe la Calarasi ? Te sperie dealurile alea ?
 3. Action

  Vezi ca pe varianta de offroad ai 13 km cu 1000 dif de nivel, nu e chiar lejereanu
 4. Astea-s traseele de mtb pe la munte, la ce te asteptai Cernica XC ? Ai fost si la Cheia anul trecut, era la fel. Pentru cadre exista protectii, unele mai groase, altele mai subtiri.
 5. Action

  Sambata e mega aglomerat, nu recomand.
 6. Action

  Ieri am venit de la CT cu 16089 (Regio Calatori) Avantaje fata de CFR: Bilet mai ieftin, am platit 50 de lei cu tot cu bicicleta. La CFR ar fi fost 60 + 15. Spatiu pentru biciclete (mic ce-i drept, dar exista). La CFR nici vorba de asa ceva pe ruta asta. Nu era sufocat de pomanagii, desi era plin de astia in gara din CT. Dezavantaje: Nu exista. Din pacate nu circula in extrasezon.
 7. Action

  cobadine, noi te credem, dar nici tu sa nu mai faci
 8. Action

  E arhisuficienta si aia de 50, asa din curiozitate, stii cam ce viteza inseamna 50x11 cu cadenta 90 ?
 9. Sa stii ca nici un Bucuresti nu exista decat doua service-uri care au cheia respectiva, KT012, daca despre aia e vorba. Si eu am dat nu stiu cate telefoane prin ianuarie sa gasesc un service care o are in dotare, unii habar nu aveau despre ce cheie e vorba, altii, importatori oficiali Cannondale spuneau ca au un singur exemplar si nu e de vanzare si nici service nu ofera. Pana la urma am rezolvat la Spokes (foarte amabili baietii) si din ce am inteles o au si cei de la Bikexpert.
 10. A trebuit sa schimb lantul si m-am hotarat sa pun un eagle de 12, ca sa vad cum e. Ei bine, acum pe foaia mare, cu trimming-ul setat pentru pinioanele mici, nu-mi mai freaca in schimbator decat pe ultimul pinion, de 28. De asemenea, pe foaie mica - pinion mic imi facea ca toate visele, imi freca lantul in pinii de la foaia mare (problema des intalnita la compacte), acum tot mai imi atinge pinii, dar nu chiar atat de mult. E si normal, lantul e mai ingust, nu cu mult, dar suficient cat sa faca diferenta. De schimbat viteze o face ca si ala de 11, impecabil, dar nici nu ma asteptam sa nu fie compaibil, de altfel pe mtb cu 1x10 am folosit mult timp lant de 11 fara probleme. Sa vedem cat o sa tina, xx1 pe care l-am avut pana acum l-am schimbat dupa vreo 4500 de km si nu intra lera de 0.75. Daca o sa ma tina si asta de 12 viteze la fel ma declar multumit.
 11. Si la 6800 e la fel ca la 8000 dar mie de exemplu nu-mi atinge decat pe ultimele doua pinioane (25 si 28), deci rareori folosesc trimming-ul pe foaia mare. Combinatia aia o utilizez doar la plecarea de pe loc sau rampe foarte scurte unde chiar n-am chef sa schimb foile, deci nu ma deranjeaza daca imi atinge cateva secunde.
 12. Pentru asta exista functia de trimming.
 13. Action

  Intru si eu daca mai e loc.
 14. Action

  Cu ala am fost, 1587. Simbolul de bicicleta il are de cand s-a schimbat mersul in decembrie anul trecut, dar vagonul nu-l avea. Mi s-a si intamplat de cateva ori ca nasul sa fie foarte mirat cum de mi-a fost eliberat bilet de bicla in conditiile in care trenul nu era prevazut cu vagon pentru asa ceva. Asta e un un tren care vine de la Baia Mare (1746), cand ajunge in Nord i se declupeaza cateva vagoane si pleaca mai departe spre Constanta ca 1587. E adevarat ca au foarte putine vagoane din astea, cred ca pana in 10 sunt, dar totusi, era chiar de porc ca pe o magistrala atat de circulata precum M800 sa nu existe macar o garnitura prevazuta cu vagon de biciclete. Nici macar vara pe sezoniere...
 15. Action

  Incredibil, a avut loc o minune, au bagat vagon de biciclete pe Buc-Cta! Dar usurel, usurel, nu va bucurati prea tare, din cate am inteles, e doar in extrasezon, din iunie incolo ce sa vezi, il scot!