Action

Membru
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

399 profile views
 1. Action

  Intru si eu daca mai e loc.
 2. Action

  Cu ala am fost, 1587. Simbolul de bicicleta il are de cand s-a schimbat mersul in decembrie anul trecut, dar vagonul nu-l avea. Mi s-a si intamplat de cateva ori ca nasul sa fie foarte mirat cum de mi-a fost eliberat bilet de bicla in conditiile in care trenul nu era prevazut cu vagon pentru asa ceva. Asta e un un tren care vine de la Baia Mare (1746), cand ajunge in Nord i se declupeaza cateva vagoane si pleaca mai departe spre Constanta ca 1587. E adevarat ca au foarte putine vagoane din astea, cred ca pana in 10 sunt, dar totusi, era chiar de porc ca pe o magistrala atat de circulata precum M800 sa nu existe macar o garnitura prevazuta cu vagon de biciclete. Nici macar vara pe sezoniere...
 3. Action

  Incredibil, a avut loc o minune, au bagat vagon de biciclete pe Buc-Cta! Dar usurel, usurel, nu va bucurati prea tare, din cate am inteles, e doar in extrasezon, din iunie incolo ce sa vezi, il scot!
 4. Action

  LVT-urile sunt niste automotoare din anii '60, de productie est germana. Nu cred ca mai circula pe undeva.
 5. Poza aia cu cantarul de baie e absolut irelevanta, e foarte posibil sa-i fi scos roata fata si sa o fi tinut putin ridicata ca sa fie mai usoara. Ori produci o poza ca lumea, facuta cu un cantar ca lumea, ori o lasi mai usor cu afirmatii din astea abracadabrante...
 6. Action

  https://randonneurs.ro/calendar-evenimente/
 7. *alumina calcinata. Nu sunt nici pe departe o aparitie rara.
 8. Action

  Vreo 60 de lei probabil ca l-a costat. Si eu am platit 30 pentru bicicleta cand am fost la Constanta, am mai si spus-o pe aici in iarna cand incepuse toata discutia cu interzicerea bicicletelor in tren. Cu exceptia cazurilor cand trenul e ticsit cu calatori, n-o sa-ti interzica nimeni sa te sui cu ea, doar ca in anumite cazuri, in fuctie de destinatie, nas sau rangul trenului, vei plati ceva mai mult.
 9. Action

  until

  Eu ti-am spus din secunda doi ca nu vei avea mari sanse sa gasesti pe cineva care sa se cazeze ca tine in fiecare noapte la hotel sau pensiune...mergi singur si aia e.
 10. Action

  Rebrusare se numeste manevra respectiva.
 11. Action

  Hai-hui prin Dobrogea
 12. Action

  until

  Tu vrei sa faci EV6 in varianta "credit card touring", nu stiu cati doritori vei gasi pentru ca tinde sa devina o experienta destul de costisitoare. In fiecare an intalnesc zeci de cicloturisti straini in Dobrogea si pe unii i-am si gazduit prin intermediul warmshowers, dar eu n-am prea intalnit persoane care sa doarma exclusiv la hotel, cei mai multi stau la cort si doar atunci cand nu au alta varianta apeleaza la pensiuni sau hoteluri.
 13. Action

  Bine ca ai mai taiat din turnul babel de la furca, arata cam de porc cu toate distantierele alea.
 14. Action

  Ma interseaza si pe mine cateva produse, iti trimit mp.
 15. Action

  Zone mai deosebite sunt multe pe langa Bucuresti, dar nici eu nu am auzit de talharii la drumul mare. A, ca o lasi 5 secunde pana intri intr-un magazin sa-ti iei o apa si cand te-ai intors nu mai e acolo, aia da, dar asta se intampla si in Bucuresti pe dreapta, nu numai in satele cu tigani. Dar ala e furt, de la furt pana la talharie e cale lunga, inclusiv dpdv al legislatiei penale. Eram odata ma duceam spre Brasov, venind dinspre Cheia, cand am intrat in Sacele, m-am ingrozit! Pai satele de langa Bucuresti sunt adevarate cartiere franceze in comparatie cu ce se intampla acolo.