Action

Membru
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About Action

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

818 profile views
 1. Action

  E destul de aglomerat drumul spre Budesti, in special dupa amiaza, cu siguranta nu i l-as recomanda unuia care are frica de masini si vrea sa se dea pe sosele goale.
 2. Action

  Nu stiu cand ai citit tu ultima data codul rutier, dar neoprirea la semnalul politistului e tot contraventie, nici vorba de fapta penala.
 3. Se potrivesc, insa pe bike24 e 5 euro un pinion, daca te combini la o comanda mai platesti probabil inca vreo 3 euro transportul, oare merita sa le astepti 5 luni sa vina din China si dupa aia sa mai stai vreo 5 ore la coada la posta sa le ridici ???
 4. Vezi sa nu dea coltu' babei
 5. Diluantul e foarte bun dar mai bine dai lantul jos daca vrei sa-l cureti ca lumea.
 6. Action

  Cu siguranta tractorul ala din mezozoic e la ani lumina in spatele bicicletei de mai sus. Cannondale Slate e pe piata de ani de zile, n-au venit cu nimic nou.
 7. Action

  Lasa-i p'aia ca sunt excesiv de profesionali
 8. Action

  Mavic Yksion Pro sunt foarte ok
 9. Action

  Tine mult bateria la 530. Dupa o tura de 300 cu 3000, cu powermetru si puls si fara nici o functie de power saving activata, mai avea putin peste 50% baterie.
 10. Action

  Se lucreaza, intre Sohatu si Solacolu mai e o bucata de cateva sute de metri fara asfalt, deci daca nu vrei sa intri pe pietris deloc mai asteapta.
 11. Action

  Ce amuzant sa-l vad pe Studio54 vorbind de antecedente in conditiile in care el e fix individul acela numit invitatspecial. Vi-l mai aduceti aminte, nu ? Evident, era clovnul forumului.
 12. Action

  Daca nu l-ai intrebat si cat prinde n-ai facut nimic.
 13. Daca ai dat aproape un kil jos din roti, adica exact acolo unde conteaza cel mai mult, in special in conditiile de trafic urban cu multe opriri - accelerari, si zici ca n-ai simtit nici o diferenta, cu siguranta o roata fara dinam nu te va face mai rapid. Chiar, cine isi mai aminteste de dinamul de la Pegas, care facea contact cu peretele lateral al cauciucului ? Ala cu siguranta manca mai mult de 10W, asta e clar Plus ca daca ii dadeai prea tare se ardea becul
 14. Efectul de alungire cum zici tu e intr-adevar acelasi, dar stack-ul e mai mic, un cadru de 54 de exemplu intodeauna va avea un headtube mai mic decat unul de 56.