Mookyama

Membru
 • Content count

  1,690
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mookyama last won the day on December 9 2017

Mookyama had the most liked content!

Community Reputation

207 Excellent

About Mookyama

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/02/1945

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  design, arts, photography, SF, IT, cycling
 • Biciclete
  Specialized mtb # Cannondale road # Vicini city
 • Localitate
  South Park

Metode de contact

 • Website URL
  www.fb.com/TiltuCycling
 1. Frumos, era și cazul. Când vezi 9 la Shimano te duce cu gândul la DA și la ceva scump. Totuși e bine că este. Însă la 9€ nu e tocmai ieftin, fiind prețul la x2 zale rapid de la Sram sau juma de preț dintr-un lanț KMC care include și zaua rapidă.
 2. Că bine grăiești! Da’ așa, totul curat, spălat ai fi cu 15W mai rapid 🤭[emoji100]
 3. Vă salutam și ciocnim un VR beer cu voi de la Canyon!@Elucid și Mookyama ^^
 4. Sa înțeleg ca am fost inspirat. Mersi! Noi folosim pe Shimano 5800 x93.11 având in vedere ca e 20€, cât e și Shimano 105. Shimano nu au o reputație prea buna și am căutat alternative. Nu știu exact cât tin, e pe bicla d-rei. E la al doilea lanț. Eu folosesc Force și Red. Red22 este 26€. Uneori. Din ce am auzit ar tine 3-4000km. Media. Cum ambele sunt aproape la fel, ar trebui sa țină la fel. De la băieții care sar de 15000 pe an și care “baga” ca nebunii, am înțeles faptul ca, deși costa mai mult lanțurile de la Campagnolo, 35-45€, ar putea bate 8-10.000m in funcție de stilul de mers. Daca știți altceva, asta am auzit. Și nu dintr-un singur loc. Unii dintre ei le mai și rup, eu încă nu am reușit nici cel de mtb măcar. Mai este o tehnica pe care nu am înțeles-o foarte bine, am mai spus de ea și anume 4 laturi o caseta. Eu sunt la al 3-le-a lanț. Am întrebat și am primit asta, dar nu am găsit oe forum, poate știți voi mai bine despre ce e vorba. Ultimele comenzi ba am uitat, ba nu erau pe stoc, ba erau doar variante scumpuțe. Parca nu aș da 10€ pe Parktool când pot da 5€ pe alta firmă.
 5. Total de acord. Totodată o za rapida și o ureche nu deranjează in trusă niciodată. Ce lanț KMC recomanzi, ziceai ca doar marca asta folosești? Guys, intenția a fost curată. Chiar dacă ar avea o singură funcție de făcut, aș zice că lanțul se închide mai bine prin apăsarea lui, fiind o altă forță. Orișicum, bibiliturile se fac acasă, în concurs te-ai urcat și ai plecat. Și nu aș da dublu doar pentru asta.
 6. E greșită poza pe wiggle, însă îl am acasă, recomand pe pipăite și testate. Numa bine! https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=219054;menu=1000,185,191 @otsdr probabil mi-a scăpat, nu e o scuza ca scriu de pe telefon. Dar ăla e din link, iar poza fie e veche, fie e greșită.
 7. Sram, KMC - vin cu za rapida, Campagnolo vine cu nit. Drept urmare doar la Shimano ar trebui sau folosesti presa de lanț. N-am auzit de treaba cu pusul zalei rapide înapoi cu cleștele, dar dacă tu vrei sa încerci, nu ai decât [emoji4] Btw, dacă te uitai ai la linkul meu vedeai 2 chestii, una ca e la fel, ceea ce am verificat după ce ai scris ca sa văd ce clește pune lanțul înapoi, deși Lucian ți-a dat metoda pe care o aplica toata lumea, și doi ca e la juma de pret și mai la îndemâna sa iei de pe wiggle. Să crești mare! [emoji13] LE Mai puteți încerca cu clești de genul asta cu riscul de a ii strica, însă la 6€ e pomană, zic asta la cât m-am chinuit cu zaua respectivă.
 8. Era sa îmi arunc cursiera pe geam, nu a fost o chestie mai enervanta ca și quick link ul de la sram. Clește, patent, șufă, cablu de frâna / schimbător, you name it nu a mers. Și am încercat și la KMC. Nimic! Acum mă întreb ce naiba fac pe teren și îmi dau seama ca am cheie. Și chiar funcționează. Însă acasă am luat jucăria asta pe care v-o recomand cu căldură http://www.wiggle.com/birzman-chain-link-removing-pliers/
 9. Marșul tăcerii

  Marșul tăcerii, editia a 8-a Miercuri, 16 Mai, ora 18:30-20:30, intalnirea va avea loc in Parcul Izvor https://www.facebook.com/events/139737070016504/
 10. Mi se pare mai haioasa poza decat gestul, zici ca i-ai pus la topicul cu glume : Stan si Bran pe biciclete
 11. Mavic Ksyrium Elite WTS Wheelset with Yksion Pro Clincher Tires - 2017 - red - Campagnolo - 400euro https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=189933 Mavic Ksyrium Elite WTS Wheelset with Yksion Pro Clincher Tires - 2017 - black - Shimano - 400euro https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=189881 Ambele seturi vin cu cauciucuri de 25c. Setul are 1550gr fara cauciucuri.
 12. Azi, ora 17:30, Arc. Un ultim omagiu pentru Victor Moldoveanu, vom merge la capela din Otopeni. Vor fi si cativa colegi care au spus ca vin. Daca aveti intrebari, pm spre @FlorinCristian sau spre mine. Vom merge in rulaj, 25km/h, daca ora traficului ne permite cate 2.
 13. Salut, nu se vede foarte bine din cauza rezolutiei pozei, insa ma gandesc ca a aratat un deget sau ceva de genul. Nu ca ar conta, iti pierzi vremea degeaba cu genul de oameni. Faptul ca au o bicicleta si se considera acest lucru un lucru bun, asta nu inseamna ca in spatele bicicletei poate fi si un om cumsecade
 14. Maine, ora 17:30 vom porni de la Arc spre Otopeni ca sa ne luam ramas bun de la Victor Moldoveanu.