Mookyama

Membru
 • Content Count

  2,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Mookyama last won the day on October 12 2019

Mookyama had the most liked content!

Community Reputation

495 Excellent

1 Follower

About Mookyama

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/14/1937

Profile Fields

 • Localitate
  South Park
 • Biciclete
  Sold :( mtb # Cannondale road # Vicini city
 • Ocupaţie
  events photographer
 • Arii de interes
  design, arts, photography, SF, IT, cycling

Recent Profile Visitors

4,033 profile views
 1. Mookyama

  Deseară închidem comanda. @ayevea ți-am dat pm, scris pe whatsapp, apel telefonic. Pari dispărut in misiune. Dacă nu te-au răpit extratereștrii dă-mi un semn până deseară @pactauyou’re in.
 2. Mookyama

  Si eu am 1 doar. Da-mi pm. Numa ca suntem 2 in comanda doar.
 3. Mookyama

  @ScorpionRider isi comanda din tara, se grabea pentru un produs anume. Up!
 4. Mookyama

  @Trevizes, da-mi pm cu ce doresti si vorbim acolo. Momentan suntem doi in comanda, eu si @ScorpionRider. Cand il gasim pe al 3 -lea cred ca inchidem comanda.
 5. Mookyama

  Ok ^^ Free up!
 6. Mookyama

  Momentan 2. Up ^^
 7. Mookyama

  Salut, hai si prima open order la Bike24 pe anul asta. Am un produs si este o bucata doar in stoc...E cineva interesat?
 8. Mookyama

  Share-ul e bine-venit
 9. Mookyama

  Eu merg la Turul Munteniei si cam atat. Anul trecut, ca prin miracol, l-am ratat, stiam ca e in septembrie, a fost in august parca. Le tot zapaceste de cap nea Iulian. Am facut si cateva brevete, insa personal nu le-am vazut rostul. Insa sunt misto caci creeaza povesti, mult mai faine de tras la 40-45km/h in pluton. Orisucum, sunt chestii diferite. Personal mi-ar place sa fac echipa cu cineva si sa facem cicloturism mai light, pe 2-3-4-5 nopti. Cum e reclama de la Rose, cum sunt povestile de la Rapha, etc...
 10. Mookyama

  Prima frustrare pe ziua de astazi - topicul frustratilor e inchis, vineri, 13!
 11. Mookyama

  Ursul, rată și vulpea mergeau cu avionul. La un moment dat rața îi dă o palmă ursului și spune: - Dă, bă, o țigară! Ursu se execută. După cinci minute iar: - Dă, bă, un foc! Ursu îi dă. După 10 minute faza se repetă. Din spate vulpea, să se dea și ea tare, îi dă și ea o palmă ursului și cere o țigară. Ursul se enervează, ia rața și vulpea și le aruncă pe geam. La care rața către vulpe: - Vulpe, știi să zbori? - Nu! - Și atunci de ce faci figuri în avion?!
 12. Mookyama

  Apropo, ce bicla avea belgianul? Pare o Kona.
 13. Mookyama

  Dezamagit de magazinul Himalaya.ro . Am facut 2 comenzi de BF. Una a ajuns cu chiu cu vai si insistente, una nu. Am dat telefon vineri, sambata, sambata am mers si la magazin si mi-au spus sa sun sau sa dau email. Luni am sunat, am dat email, marti am sunat am dat si email, miercuri la fel, joi la fel...Nici la email, nici la telefon nu raspunde nimeni. Am scris si pe facebook. Daca stiam ca nu trimit comanda, luam de la alt magazin. Aveam nevoie de echipamentul luat neaparat. Unori imi vine sa zic ceva cu drag si dor despre unii oameni care populeaza tara asta!
 14. Mookyama

  Cred ca o sa iau din aluminiu pana la urma, este mai usor de curatat am impresia. Am unul din silicon, cred ca doua sunt suficient, daca nu, improvizam.
 15. Mookyama

  SigmaSports https://www.sigmasports.com/black-friday/all