Mookyama

Membru
 • Content Count

  2,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Mookyama last won the day on September 25 2020

Mookyama had the most liked content!

Community Reputation

551 Excellent

1 Follower

About Mookyama

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/14/1937

Profile Fields

 • Localitate
  South Park
 • Biciclete
  Sold :( mtb # Cannondale road # Vicini city
 • Ocupaţie
  events photographer
 • Arii de interes
  design, arts, photography, SF, IT, cycling

Recent Profile Visitors

4,785 profile views
 1. Mookyama

  Pe Bike24, prețul este 79€ iar la ăștia este 53 lire. Acum, la grup, transportul poate fi 3-5€ pe Bike24, iar la Sigma este 50 lei. Deci oricum aș da-o, tot la Sigma este mai ieftin. Și nu mi-e neaparat de 25 lei transport împărțit in doua, uneori fiind bătaie mai mare de cap, ci ne ajutam între noi, uite, dau comanda, vrea cineva ceva?
 2. Mookyama

  Am vorbit cu un agent de la Sigma. Zicea ca sunt local tax, probabil de la noi. Dacă vrem mai multe informații legate de asta se poate cere explicații la support@global-e.com. Pun câteva rânduri din conversație. “It could be local taxation, shipping costs or less tax on the item in the UK Hmm, for example if I choose Germany it’s listed from 55 GBP at 61€. If I choose Romania it’s like 65€ or more. okay this is likely due to local tax if you want to enquire with the company you can email support@global-e.com they can explain in detai; “
 3. Mookyama

  Ce listează ei din GBP in euro este foarte apropiat de realitate. Însă cursul in RON este diferit, real de la 5.40 ron / gbp la 5.50. LE. Însă chiar și așa, la unele produse au preț mai bun decât concurenta, chiar și cu transport inclus.
 4. Mookyama

  La Rapha, daca alegi "rest of Europe", scrie pretul produsului, iar dupa "Including import duty". Desi vorba lui Chereja, nu cred ca vor trece prin vama. La Sigma transportul a ramas 50lei (daca imi aduc bine aminte chiar te obliga sa platesti in lei).
 5. Mookyama

  Este cineva interesat de o comanda pe SigmaSports? Eu aș vrea un rack de biță pentru câine 🙂
 6. Mookyama

  Merge aici? 😁 https://www.instagram.com/tv/CJWVmwrDFG2/?igshid=16o5h5yz922dc
 7. Mookyama

  Sunt curios unde va ajunge proiectul https://instagram.com/superstratabike?igshid=ypptq4hbqxcc
 8. Mookyama

  Măria e cam scumpă, cam cea mai scumpă, încearcă și la alte fumei... fingers crossed 🤞 Un ochi la dr Bogdan Andrei, dacă nu este prea târziu. Recomand... pe “pielea” mea. Sau pe umărul meu, ca sa spun altfel.
 9. Mookyama

  Ca o paranteză, fără intenția de a influența comanda, voucherul îl poate folosi oricine.
 10. Mookyama

  Endura Women's MT500 Waterproof Jacket II - cocoa - 103euro (230e) https://www.bike24.com/p2339678.html
 11. Mookyama

  Forumul merge pe toate platformele. Eu folosesc Chrome, Iron, Mozilla, Safari, Tapatalk, și nu am întâlnit vreo problema. Este ceva nou și nu ne zici și nouă?
 12. Mookyama

  Da Am mai zis asta de cate ori pe forum, ceea ce nu se intelege este faptul ca reducerea este de la pretul MSRP sau pretul de listat. Nu este o reducere de 56% sau alt procent la reducerea deja facuta, caci nu ai cum, si nici nu se practica vizual. - Mai este cineva interesat? Ne pregatim de inchidere si asa au disparut din stoc cateva produse...
 13. Mookyama

  @Traveller, probabil ca putina ordine in dezordine din cand in cand nu strica. Sau era invers? Revenind la oferte. Black Friday pe Bike24. https://www.bike24.com/topics/black-deals