Mookyama

Membru
 • Content Count

  2,494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Mookyama last won the day on January 2

Mookyama had the most liked content!

Community Reputation

433 Excellent

About Mookyama

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/14/1937

Profile Fields

 • Localitate
  South Park
 • Biciclete
  Specialized mtb # Cannondale road # Vicini city
 • Ocupaţie
  wedding and family photographer
 • Arii de interes
  design, arts, photography, SF, IT, cycling

Recent Profile Visitors

2,599 profile views
 1. Mookyama

  Topeak Mini Rocket HP. O are și @iacobdoc, dacă îmi aduc bine aminte. Pe a doua cursieră am o pompă de la Specialized și este in aceeași situație cu cea a lui @LucianLS. Confirm și faptul ca am rămas cu valva in mână. Am pus-o la loc, reumflat la loc, totul ok, dar până acasă. A doua zi era “pe pană”.
 2. Mookyama

  O poza, 11m likeuri pe instagram.
 3. Mookyama

  @MTBR sunt companii care transporta din Germania. Invers însă e o problemă gravă. Recomand Hermes. Ajunge prin Urgent Cargus de la graniță, dacă nu mă înșel. Precum majoritatea coletelor preluate de la magazinele online de ciclism.
 4. Mookyama

  Dar o cutie de bicla in ideea transportului unei biciclete întregi din Germania in România? Face și pick-up de la adresa in Germania?
 5. Mookyama

  @DanaM La mulți ani! Îmi pare tare rău de veștile citite. Un CT s-a făcut? Pe mine m-a ajutat in obținerea citirii rezultatului. Mă rog, pe doctor. Eu am ieșit doar buimac și cu ceva mulți gologani in minus in buzunar. Asta pentru nici al 2-lea RMN nu a fost foarte concludent. Ideea e sa intrebi și de puterea aparatului înainte de procedura. Foarte important este cine îl citește și interpretează. Dă o fuga in Băneasa, Medicover, sau un telefon și întreabă de Dr. Ghiea Sorin. Nu știu dacă mai lucrează acolo însă îl văd pe net la Monza. Lucrează cu gimnaștii romani. Parca ți-am mai spus de el. Îți tin pumnii și bafta la anevoioasa recuperare!
 6. Mookyama

  Păi recomanzi ceva fără să le guști? Dacă-s acre? Una peste alta, de când se povestește așa frumos pe forum despre gravel, am tot căutat drumuri pentru așa ceva și la noi, însă, lansând gluma la o parte că toată România este gravel like eu unul nu am găsit. Am prins gustul in Germania pe testate și îmi place tare.
 7. Mookyama

  Văzut. Ha, mai urmărește careva Rapha Ultimul chiar aseară. Am promis că le revăd. ps: Păreri? @Stuparul
 8. Mookyama

  @BodoC chiar zilele acestea l-am pomenit pe @LucianTheOne intr-o discutie cu @igabi, asteptand povesti noi cu talc din viata Londrei privita de pe 2 pedale. Iar astazi, ca tot ai pomenit, am observat ca nu a mai scris de multa vreme.
 9. Mookyama

  Stiti pozele alea cu pisicute simpatice si catei saltareti? Cam asta ar fi opusul la care intoarce noi capul, zilnic.
 10. Mookyama

  Intr-adevar, poza nu are treaba cu ciclismul, doar cu viteza, cel mult. Insa m-a fascinat realizarea ei si bineinteles, cadrul in alb-negru, o compozitie care de cele mai multe ori, in monocrom, nu are ce cauta la jocurile olimpice. "Hannah Prock of Austria during the Women's Singles Luge run 2 at Olympic Sliding Centre on February 12, 2018 in Pyeongchang-gun, South Korea. Photo by Quinn Rooney/Getty Images" (poza de mai sus) Si inca una. "Alexander Gassner of Germany practices during Men's Skeleton training ahead of the PyeongChang 2018 Winter Olympic Games at the Olympic Sliding Center, Pyeongchang-gun, South Korea. Photo by Matthias Hangst/Getty Images"
 11. Mookyama

  Vazute si revazute The Thin Red Line 1998 https://www.imdb.com/title/tt0120863/ Shutter Island 2010 (i-as da 2 premii Oscar lui DiCaprio pentru filmul asta) https://www.imdb.com/title/tt1130884/ Smallfoot 2018 (desene) https://www.imdb.com/title/tt6182908/ Breathe 2017 https://www.imdb.com/title/tt5716464/ Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma 2016 https://www.imdb.com/title/tt5013980/
 12. Mookyama

  Vezi ca te “înjură” @majikstone pentru elevație Las’ că apare zilele următoare @ScorpionRider cu un scor de ne dă iarăși la jioale
 13. Mookyama

  Check in : vreo 4-5 lire, adicalea 2 beri pletoase la Pardon Cafe lângă Favorit