Mookyama

Membru
 • Content Count

  3,325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Mookyama

 1. Mookyama

  Din profil, așa pare. https://www.निषिद्ध/d/oferta/bicicleta-rockrider-st120-custom-cu-stil-toate-reviziile-la-zi-IDfVYmz.html Nu știu dacă mă amuză cei care scriu cu caps lock sau mă enervează. Cred că am ceva sechele cu caps lock, de pe vremea mIRC-ului. Porțile de fier … custom. “Fiare, fiare… fiare vechi”. Asta îmi aduce aminte de unul cu biclă de carbon, eu cu oțel. “Ce faci cu fierul ăla??!” Dar asta e din altă poveste. Treaba cu mingile de “tennis” pentru inerție a fost cireașa de pe tort, orișicum.
 2. Mookyama

  Un pic off-topic, daca tot nu avem topic despre cumpărături. Vrea careva ceva de la bikeinn? Mă bate cumva gândul să iau un far Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Mookyama

  Intră la bancuri? Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Mookyama

  De acord. Dar îl țin de backup. Iar Accu e tot in bălării, l-am șters. Precum a spus @MaC®, Windy e fain tare. Recomand și eu, inclusiv scosul capului pe fereastră . api 🤪
 5. Mookyama

  Sărbători faine tuturor, lanț întins și cozonac cu voie bună! Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Mookyama

  Era pi 10, bre 😋
 7. Mookyama

  Poate ai mai crescut între timp
 8. Mookyama

  N-aș face rabat la saboți. Probabil nici la cască. Înțelegi tu
 9. Mookyama

  La @mosu cu plete, zicea ca are 70kg. Cam cât am eu acum, deși după răceala de săptămâna trecută (am ajuns la 39.5*C), cred că am mai dat jos vreo 2-3 kg. Eu am 179cm, slab ca varga. La 190/85 e numa bine, mai am mulți fulgi cu lapte ca să echilibrez. Ntz, ntz…urâtă tare, ce să mai …. Glumesc, chiar e de poveste 🙌
 10. Mookyama

  La ce înălțime? Faine rău cercurile alea de 45 😁
 11. Mookyama

  Oxic 32 DTSwiss 1400. Sub 700€, in jur de 1600gr, cu profil 32mm, material aluminiu, frâna jantă, intern 18, rider 130kg.
 12. Mookyama

  Se poate și mai rău de atât, 1314 gr fără discuri și rămân bani și de o gumă bună pe ele, chiar două. #gravelkingsk
 13. Mookyama

  Dope! Să o pedalezi sănătos, @majikstone! 🥳
 14. Mookyama

  Armata e armată. No comments asked. But… mi se pare o tâmpenie ce face omul ăla. Ok, nu e normal sa îl împuște careva, dar nici un psiholog nu cred ca îl poate salva. E fost KGB-ist, dă-l în taina lui…
 15. Mookyama

  1939-1940. Plus altul cu germanii in 1941-1944. Ăștia s-au descurcat binișor. Cred că iau speriat pe ruși legenda lor, sniper-ul, Simo 😁
 16. Mookyama

  Gluma este una adevărată și este din al 2-lea război mondial, tot cu ruși, însă era vorba de finlandezi
 17. Mookyama

  Exact asta mi s-a întâmplat acum 2 zile prin compania de care ai menționat. Apropo, în cât timp ai primit banii înapoi? Am trimis formularele de retur, caci asta trebuie să faci după anulare. Call Center e contra cost, ca idee, și tare mi-e că îmi vor spune taman ce scrie pe site, un minim de 10 săptămâni. Mă întreb dacă e legal asta, în special ca spun pe site ca întârzierea se face datorită Covid 19. Pe lângă ca nu mai sunt restricții, nu văd legătura cu returul banilor și Covid. Tot la ei am luat zbor până la urmă, dus, motivul fiind data calendaristică de zbor. Ryan Air am luat la întoarcere însă. Suni. Sau întrebi pe comunitate pe Facebook, sau chiar și pe Strava. Dar din ce știu, cutie dedicată ar fi cel mai indicat. In cea de carton e riscant la manevrare in cala avionului, ai văzut cum sunt puse, la nimereală.
 18. Mookyama

  Chiar mă întrebam dacă nu cumva pierdea avionul, căci uitase linkul De multe ori citesc de pe email ce se scrie pe forum. Sincer, întrebarea am luat-o pe bune, asta până să texte de eu “ungur la mine” (just a joke).
 19. Mookyama

  Se iau bilete separat când vrei doar un bagaj de cală, iar celălalt merge basic. Știu că e aiurea. Apoi plătești separat, dacă dorești, și locația locului în avion. Ce poți face însă, în funcție de locație, este să iei doar dus cu o companie și întors cu altă companie. Uneori datele pe care le oferă o companie anume nu se pupă cu calendarul personal, sau când pleacă și când ajunge, pentru că una e să ajungi după-masa sau seara și una este să ajungi înainte de prânz.
 20. Mookyama

  AnnePollok, respectiva, avea puță sau cum? Văd că a dispărut.
 21. Mookyama

  Eu sunt fan saddle loader. Poate ajunge până la 15L. Varianta de la Topeak ajunge pe la 300 lei, dacă cauți bine, fie pe magazinele din afară ( te poți băga la comnadă la comun) sau de la noi. https://afisport.ro/geanta-topeak-back-loader-tbp-bl2b-volum-10-l-negru.html Nu lua rucsacul online. Îl poți rezerva in magazin și îl încerci. Și da, SL este varianta de dame. Orișicum, nu mai mare de 20L. In general, majoritatea avem tendința să îl umplem la refuz pentru că “încape”, dar rupe spatele pe distanțe lungi, chiar dacă la plecare pare ușor. Osprey mai au ceva variante, se pot proba la Nootka și Zumont. Însă cumva tot spre Deuter înclin, mai puțin la mersul pe munte. Dar asta e o preferință personală.
 22. Mookyama

  Șoc și groază! Zici că curgeau comenzile cu nemiluita pe BC…cum și-au permis să ne fure, să ne mintă, să…huuu! Până și magazinele de la noi cer transport la sume mari, magazine care aveau transport gratuit. Parcă suntem babele alea de pe băncuță din mijlocul satului. A devenit topicul o telenovelă… De pe forum in ultimii ani nu s-au anunțat comenzi, chiar spre deloc. Ce e mai greu, un kg de plutoniu sau un kg de pene? Era o glumă când eram mai mici. Altfel, este 13.99€ cu asigurare la 2Kg. Și un pic mai puțin fără asigurare. LE. Acum am văzut postul lui @MTBR . @majikstone, are dreptate. DHL este deținut de Poștă Germană. Însă într-adevăr, coletele vin când cum, uneori chiar și cu Express. Depinde cât ești dispus plătești, dar nu întotdeauna, și în special de sender. LE2. Știam că au taxă de retur… dar de asta îmi era mereu frică la comenzi, de retururi. Din fericire, cât am făcut comenzi ceva mai des decât acum, au fost foarte puține spre deloc.
 23. Mookyama

  1. Cazuri extreme. Iar dacă iei in euro ii returnezi prin revolut in cont de euro. 2. Ii faci transfer la cursul BNR in lei. Trăiești in România. Nu, nu joci după regulile lor și impuse de ei. Caci așa s-a întâmplat de se duce pe pwla si fac alții zevzeci reguli de “normalitate”. Tu nu primești la job in euro după legile românești. Vrea euro, sa meargă să și schimbe.
 24. Mookyama

  Pe Revolut se menține cursul. La fel și pe BNR. Acum, sincer sa fiu, cine mai folosește cursurile valutare de la bănci și de la schimburi când pe revolut ai un schimb apropiat de cursul BNR? Mă refer la tranzacții mici, comenzi online. Asta pe lângă faptul că e un serviciu gratuit.
 25. Mookyama

  Fă-ți un cont de Revolut. Cred că sunt puțini cei care nu au. Ai link aici. Urmezi pașii, îl faci contul in 5 minute maxim. Vezi că e pe bune, să nu introduci date aiurea. Dacă ai întrebări, dă-mi un PM. LE. Curs pe revolut la cumpărare 4.9569 lei / €.