Mookyama

Membru
 • Content Count

  2,853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Mookyama

 1. Mookyama

  Open order... momentan o amică si @Lucianpim.
 2. Mookyama

  Ma uitam pe topic si la ofertele care au fost la Bike24 la Cannondale...zau de nu imi pare rau dupa Synapse-ul ala, SE. Au disparut complet de pe piata, 2018 si 2019...uneori le mai gaseai la reducere. Canyon ofera aceeasi chestie la 2700-2800euro. Plus alte oferte care au cam disparut in timp...parca e criza de biciclete. Ati mai vazut ceva oferte decente in ultima vreme?
 3. Par a fi Mavic Cosmic Pro Carbon UST Disc, de 45mm. LE. In jur de 900euro.
 4. Mookyama

  Via @pro-e https://www.aero-coach.co.uk/inner-tube-rolling-resistance
 5. Mookyama

  Ăștia clar nu au probleme cu frigul. Sau rău de înălțime. https://www.redbull.com/ro-ro/cliff-diving-salina-turda
 6. dintr-o * ps: Road Machine sunt chiar mișto 😁
 7. A început sa îmi placă dinte-o dată BMC urile...
 8. Mookyama

  Niste chestii haioase... https://www.bicycles.net.au/2019/02/btp-bartape-in-review-any-colour-any-style-and-more/ https://www.serfas.com/product-category/products/bar-tape/ribbon/
 9. Anul ăsta vrut sa fac București - Praga cu bicla și El Camino pe jos. Ambele cu câinele din dotare.
 10. Mookyama

  Dr. Li-Meng Yan is a Chinese Virologist and a whistle blower who claimed in January this year that Corona virus was created in a laboratory in Wuhan. https://freedomplatform.tv/dr-li-meng-yan-coronavirus-whistleblower-how-the-chinese-government-covered-up-the-emergence-of-the-sars-cov-2-virus/
 11. Mookyama

  Nu stiu cum draq cautam ceva in germana despre ceva sei de bicla si am ajuns pe amazon.com...si am dat peste rahatul asta. Da' fuc4! Whoo!
 12. Mookyama

  Aici si aici
 13. Mookyama

  Done. Bagă un PM data viitoare ps: suntem 4 (Vladoiu, Mo, Krazy și Câinele). LE. De fapt 5. Mai are Vlad un amic în comandă. Deci 3€ de cască. LE2. amicul lui Vlad este pe comanda de BD. Hai că ne-am amețit 🤣
 14. Mookyama

  Specialized S-Works Aethos https://www.bikeradar.com/news/2021-specialized-s-works-aethos/
 15. Mookyama

  Sa o folosesti sanatos si la cati mai multi km fain cu ea!
 16. Mookyama

  Hai și aici. Doar noi doi? 😬
 17. Mookyama

  Încerc sa mă încadrez in timp. Am nevoie de ceva mărunțișuri 😇
 18. Mookyama

  Au luat-o razna rău de tot Rapha și Cannondale... https://www.instagram.com/p/CGAWuLjl3vZ/?igshid=dykw9oqprnx9
 19. Mookyama

  Another brick on the cancer wall. Van Halen! https://www.tmz.com/2020/10/06/eddie-van-halen-dead-dies-cancer-65/
 20. Mookyama

  In primul rând este pandemie. Trebuie sa înțelegi asta, unii lucrează la capacitate redusă. Iar atitudinea ta lasă de dorit. Sunt unii aici pe forum care au trecut prin chestii mai nasoale decât ceea ce ai relatat. Intr-adevăr, este frustrant, dar asta nu denota faptul ca trebuie faci o ilegalitate in detrimentul întâmplării. Mereu am spus ca oamenii din țara asta nu se își vor schimba mentalitatea, cu draq sa ai pretenții de la un guvern de cacao când noi, ca oameni, ne comportam cel puțin la fel.
 21. Mookyama

  Dă-mi un buzz când ești pe acasă, trec să zic hello, îi mai complicat puțin. Am încercat și varianta asta cu 110-120mm, cadrul este de 54, fiind între 54 și 56, stau prea întins. Pipa cade, merg pe standard de 100mm și cu ghidon cu reach mic momentan.
 22. Mookyama

  Marimea este mica la bicicleta, cam cu un numar, fiind intre numare. Stiu si eu...are 15mm offset/seat back tija asta. Da-mi un semn daca gasesti ceva. Mersi!
 23. Mookyama

  up!
 24. Mookyama

  Salut, are careva de imprumut o tija de sa pe diametru de 27.2mm pentru 1-2 ture, pentru a face un test pe 50-60km, preferabil in Bucuresti? Am cu seat back si as vrea sa incerc una si fara. Bericesc!
 25. Mookyama

  Le am acasa, mai trebuie sa cumpar o siringa cu furtun de undeva ca sa le pun pe rotile astea si sa caut un tutorial apoi, nu am mai pus tubeless. Insa fiind subtirele ma intrebam cum o sa arate niste cu niste cauciucuri pe crem, in special ca mi-a placut mereu look-ul pe care il au Corsa, Panaracer, etc. Pe roti profilate insa da tare bine ca si look