Bogo

Membru
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Bogo

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  KTM
 1. Bogo

  Cât ai dat pe Edge Touring Plus. L-ai cumpărat nou sau la mâna a doua? Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Bogo

  Salut. Stie cineva daca se potate conecta senorii de viteza si de cadenta de la Garmin cu Iphone 6?, sau vreo aplicatie pe IOS care sa accepte. Din cate am citit si am observat nici BT de la telefon nu gaseste senzorii.
 3. Bogo

  Nu vreau să deviez pre mult dar un sfat e bine venit oricând. Ce culoare credeți că ar fi mai potrivită pentru coburi la o astfel de bicicletă cu o astfel de culoare?
 4. Bogo

  Să le stăpânești sănătos. Sunt foarte curios de unde le-ai luat? Din țară sau de afară? Magazinul prea puțin contează, și dacă le-ai luat din România cu ce preț. Sănătate numai bine. Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. Bogo

  Și dacă mă mai poate ajuta un deținător de Edge sau cunoscător, care este diferența între Edge 1000 și Edge Explore 1000? Ce are unu în plus față de celălalt? Mersi.
 6. Bogo

  Seara bună tuturor. Vreau să vă întreb dacă merită un Garmin edge 1000 standard cu 320€. Nu știu dacă merită sau nu. E folosit aprox 500 km. Nu pre am găsit pretuțuri SH la el și de aceea întreb. Mersi.
 7. Bogo

  ......da....... Până la urmă am ales Millet Baikal 1100 reg, cu aprox. 400 gr. mai greu dar cu câteva "grade mai bune de izolare". Treaba cu greutatea o să o rezolv cu o dietă și gata. Ce mi-a plăcut la celalalt sac a fost mărimea de depozitare. Asta e..... Nu le poți avea pe toate. Referitor la salteaua Evolight o voi comanda luna viitoare că am stricat bugetul pe luna asta pentru echipament cu achiziționarea sacului de dormit (292ron). Sper ca și raport calitate/pret/beneficii să fi ieșit pe plus. Rămâne de văzut. Toate cele bune și mulțumesc mult pentru sfaturi.
 8. Bogo

  Aș opta pentru sacul mai ușor, care va merge cu o saltea autogonflabilă de 5 cm. Therm-a-Reat Evolight
 9. Bogo

  Nu intenționez să îl folosesc la o asa altitudine. Undeva până în maxim maxim 600- 800m și pe timp de vară. Mă tot gândesc dacă merită să iau 400 de grame in plus vara pentru nopțile posibil mai reci și pentru un mic plus de confort termic poate, deși nu sunt o peroana prea friguroasă.
 10. Bogo

  Salutare colegi bicicliști. Un sfat vă rog sau o părere..... Ce a-ți alege între sacul se dormit Millet Baikal 750 Reg http://www.millet.fr/baikal-750-reg-sac-de-couchage-de-trekking-bleu.html Și Millet Baikal 1100 Reg. http://www.millet.fr/baikal-1100-reg-sac-de-couchage-de-trekking-jaune.html. Credeți că merită câteva sute de grame în plus pentru câteva grade în minus ca și limită de confort? Adică să aleg sacul mai "greu" chiar dacă intenționez să fac drumeții doar în perioada Iulie - Septembrie?
 11. Bogo

  Cei de la Ortlieb mai au tipul acesta de geantă care merg foarte bine cu coburile de la ei si care se prinde de ele cu tipul acela de carabina clasica. https://www.rosebikes.ro/article/ortliebrose-ortlieb-rack-packrose-travel-bag/aid:553764
 12. Bogo

  Sa le folosești sănătos! Cu acest lucru mi se mai confirmă pentru Încă odată faptul că sunt oamenii interesați de cicloturism și care sunt dispuși să dea ceva bani pe echipamentul necesar. Ceea ce nu înțeleg este faptul că niciun magazin de la noi nu aduce coburi de la Ortlieb sau Vaude(o gamă cât mai completa) pe motiv că nu este cerere sau că sunt prețuri prea mari și nu cumpără nimeni. Păi bine că se găsesc să aducă coburi de la Topeak și Thule care nu cob de la Thule e cât un set de Ortlieb și nici Topeak nu este prea departe ca și preț. Asta este nu rămâne decât să comandăm de pe on-line.
 13. Bogo

  Multumesc de informatii. Am tot citit si nu cred ca e filmulet pe Youtube pe care sa nu il fi vazut despre Ortlieb sau Vaude :D. Acuma daca reusesc sa imi fac timp dau o fuga pana la Bucuresti la SALONUL BICICLETEI, daca la cel de pescuit nu am fost, macar la asta sa ajung:)), poate vin ceva expozanti cu coburi sa vad apoximativ cum arata montate pe o biciclcleta de marimea mea.
 14. Bogo

  Am nevoie pentru un concediu cu cortul prin Europa. Aș avea ce să bag în ele :)) Problema e ca nu se găsesc în magazinele specializate, cel puțin eu unul nu am găsit pe on-line la noi nimic și din ce am înțeles din discuțiile anterioare, în România nu este importator pentru Ortlieb. Până la urmă nu rămâne decât să comand on-line produsele și sper să nu lovesc cu călcâiul în ele, iar dacă e așa voi schimba portbagajul spate. Până atunci numai bine.
 15. Bogo

  Salutare colegi bicicliști! Revin și eu cu veșnica mea problemă legată de coburi. Are sau este cineva din Sibiu de preferat cu un set de coburi de la Ortlieb sau Vaude?.... Fața/spate, nu contează. Vreau să fac o probă să văd cum se potrivesc pe portbagajul față/spate înainte de a le cumapara. Poate poate sare iepurele și am noroc să probez undeva. Mersi și spor la treaba.