silviull

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by silviull

 1. silviull

  am zis grandurance, intrucat uneori drumul se transforma in asa ceva si m-am saturat sa imi fac probleme pentru furca skinny de 300 de grame sau pentru starea lucrarilor dentare in combinatie cu caucioace de 25 si mers pe pajisti cu 15km/h...
 2. silviull

  cand ma fac mare, vreau sa fiu un "grandurance"
 3. silviull

  schwalbe marathon supreme 622-28, nici o pana in 7200 km (facuti pe tot felul de drumuri). dupa vreo 3000 km s-au dezlipit dungile reflectorizante, in rest, ca noi.
 4. silviull

  hai s-o fac si eu de ras pe'a mea: cadru nou nout (cu 11 ani in urma) canyon carbon ultimate f10 (murise un nene din letonia si pustiul lui s-a gandit sa ii vanda cursiera pe bucati pe ebay). Rotile sunt wheelsbike w1000 luate de la o bicicleta cross bulgareasca (ce cautau acolo, nu stiu). dupa 7000km inca sunt drepte... caucioacele schwalbe marathon ultra de 28 (sa tina mai mult decat bicicleta) shifterele duraace de TT - se asortau cu ghidonul bullhorn si mi s-au parut al naibii de cool, pana am incercat sa schimb in timpul unui sprint in picioare... lantul e ultegra, foile/franele 105, caseta si derailleurul spate (putin rupt, da' MTBul mi-a papat toti banii,asa ca merge) tiagra pedalele XT ca astea erau singurele cu rulmenti in ziua in care mi s-au pus piticii sa imi iau spd uri. un total de fix 8 kg fara lumini/bidoane. mi-am promis sa o schimb un canyon de rit nou in momentul in care voi fi mai bun decat ea.