fizikant

Membru
 • Content count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fizikant last won the day on February 3

fizikant had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About fizikant

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Ghost Speedline 2, Planet X Road custom
 • Localitate
  Ludus

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. Pe 16:10 sau 16:9 bannerul se vede bine chiar și la rezoluții mici, pe 4:3 taie dreapta chiar și la rezoluții relativ mari (1400x1050). Mai sus de 1920x1080 n-am încercat. Pe telefonul meu se vede bine (Android 7) Cum a spus și meșterul mai sus, Strava face ce vrea - de ex. am încercat un banner cam ca ăsta, se vedea bine pe desktop dar pe telefon apărea doar "CLISM.|". Am creat altul cu scris mic, se vedea bine pe ambele (cam sărăcuț pe desktop). Am primit de la meșterul @puterfixer altul cu scris mare care se vedea bine pe telefon și aiurea pe desktop și așa mai departe. Chiar nu-mi dau seama cum scalează ei pozele, din codul paginii nu m-am lămurit și la scripturi n-am acces - dar n-am reușit să găsesc o logică. Am încercat foarte multe variante, m-am oprit la asta (deocamdată) deoarece ar fi de presupus că majoritatea userilor au monitoare wide.
 2. Sigur că da, e foarte bine și așa.
 3. Am o rugăminte pentru membrii clubului Ciclism.ro de pe Strava: lăsați un comentariu acolo în care să scrieți numele sub care sunteți înscriși pe forum, să știe oamenii cu cin' se luptă! Gheorghiță Iacob (iacobdoc) a postat un salut și câțiva dintre noi și-au spus deja nick-ul, dar restul de peste 100 nu.
 4. Băi, oare n-a făcut-o intenționat? Ăia insurați știu despre ce vorbesc
 5. Link-ul către magazinul de unde am luat nu mai e valabil. Am căutat modelul respectiv și am găsit cel mai ieftin aici (varianta luată de mine, 80x40, diferă săculețul și prețul - 5,59$)
 6. Sheldon Brown recomandă la jantă de 17 anvelope între 25 și 37 (18 nu e în tabel) http://www.sheldonbrown.com/tire-sizing.html Te poți duce liniștit pe anvelope mai mari dacă-ți încap în furcă.
 7. @yo6ial înveliș de piele sau microfibră, unele sunt cu gel, altele nu, poate găsești ce-ți trebuie La Decathlon https://www.decathlon.ro/sa-max-flite-gel-flow-id_8351876.html https://www.decathlon.ro/sa-italia-c2-gel-flow-negru--id_8302971.html https://www.decathlon.ro/sa-italia-nekkar-flow-id_8302970.html La Maros https://www.marosbike.ro/sei/sa-bbb-suprembase-e.html https://www.marosbike.ro/sei/sa-sosea-si-mtb-bbb-ultrabase-dtl.html La BikeXpert http://www.bikexpert.ro/piese/sei/sa-wtb-rocket-pro http://www.bikexpert.ro/piese/sei/sa-fabric-scoop-radius-elite http://www.bikexpert.ro/piese/sei/sa-topeak-free-xx-ts-xx01 http://www.bikexpert.ro/sa-force-strada-sport-retro
 8. Fără supărare, poate omul e latifundiar! Serios acum, e ciudat de mult 143.
 9. Ei, Nivea e o soluție de avarie, dar rău nu face, am folosit-o și la alte produse de piele - pe principiul "dacă înmoaie pielea omului înmoaie și pielea de ghivoliță". Plus că se absoarbe foarte repede. Eu nu mai am șei de piele și la butt-cream am renunțat, mai bine (pentru mine) un bazon serios.
 10. @Radu Iancu Zice bine ce zice, uleiurile de orice fel dizolvă parțial colorantul, deci îți pătează nădragii. O altă soluție ar fi cremă de mâini Nivea. Dacă șaua nu e neagră, o să se închidă la culoare indiferent de "tratament" (inclusiv ceară). Dacă nu-ți place ideea să folosești ulei de motor, poți încerca Brooks Prooftide. Anti-frecare pentru șa și pentru dos ar fi Muc-Off Luxury Chamois Cream, Assos Chamois Creme, Morgan Blue Chamois Cream Soft'; ăstea sunt și anti-bacteriene, fungicide. Am folosit Muc-Off, e ok, am folosit o singură dată Assos de la un prieten la o tură lungă, e ok. Am citit undeva și de o cremă de la Bikemonger care ar fi 100% din ingradiente naturale, dar nu-mi mai aduc aminte unde și mi-e prea lene să caut.
 11. Ăsta-i riscul la șeile de piele... Plus că tre să ai grijă tot timpul să le întreții. Măcar e comodă?
 12. M-am uitat eu destul de amănunțit, nu m-au impresionat prețurile.
 13. E aliaj de Al cu tratament termic T3 (călit în soluție caldă, lucrat la rece)
 14. Vești bune pentru sătmăreni http://www.gazetanord-vest.ro/2018/02/fotoplanuri-satmarul-impanzit-de-piste-de-biciclete-de-la-nord-la-sud/