fizikant

Membru
 • Content Count

  656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

fizikant last won the day on February 24

fizikant had the most liked content!

Community Reputation

600 Excellent

1 Follower

About fizikant

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/29/1960

Profile Fields

 • Localitate
  Ludus
 • Biciclete
  Ghost Speedline 2, Planet X Road custom

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. fizikant

  Despre un alt mod de a gândi https://www.facebook.com/1MillionWomen/videos/388308018663740/
 2. fizikant

  Echipa Sky va fi cumpărată de Ineos https://www.gsp.ro/sporturi/ciclism/sky-devine-ineos-gigantul-din-ciclism-a-fost-cumparat-de-cel-mai-bogat-om-din-marea-britanie-562450.html
 3. Eu am un Lazer Tonic, 230g, foarte mulțumit. Singurul minus ar fi lipsa plasei anti-insecte. Se încadrează în bugetul tău.
 4. fizikant

  RSVP = Répondez s'il vous plaît = Răspundeți, vă rog
 5. fizikant

  Astăzi, ora 15.00, Eurosport 2 transmite Strade Bianche. 184 km cu 63 km de drumuri neasfaltate în 11 sectoare, cu final în urcare la Siena. Participă nume mari, cu siguranță va fi o cursă interesantă.
 6. fizikant

  Pentru cei ce n-au timp sau chef să urmărească înregistrarea, un rezumat aici https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/lucrari-in-fuga-trenului-orasul-cu-doua-gari-prin-care-nu-trece-niciun-tren-mecanismul-sifonarii-banilor.html#ziarecom
 7. fizikant

  Sunt niște băieți din Miercurea-Ciuc care fac minuni cu carboane paradite. Nu știu nimic despre prețuri, iei legătura cu ei și vezi dacă merită. Găsești datele de contact pe pagina lor de Facebook, de asemenea au o groază de albume cu lucrările efectuate. Sper să-ți fie de folos https://www.facebook.com/pg/CarbonRuzsa/about/?ref=page_internal
 8. fizikant

  Băieți, m-ați lăsat la greu, că iar a citit și n-a priceput! V-am rugat să-i transmiteți că nu voi mai dialoga cu el și a înțeles (?) că nu-i dau voie să scrie pe forum. Sau a înțeles ce i-am spus, dar se bate un pic cu pumnu-n piept ca Harambe, ca să arate cine-i jupânul aici și să aibă (ca întotdeauna) ultimul cuvânt. Mai spuneți-i și că pe forumul ăsta nu suntem toți prieteni, iar prietenia sa, chiar și virtuală, nu mă interesează și în niciun caz nu mă onorează. Pe la noi umblă o vorbă: "când trei oameni îți spun că ești beat, mai bine te duci să te culci". În rest, foarte tare și vă mulțumesc pentru disponibilitate!
 9. fizikant

  Forumiști, vă cer ajutorul. Vă rog să-i explicați voi lui @gibonu ce înseamnă propoziția "În mine nu vei mai găsi veac pururi un interlocutor". Mie mi se pare clar ce-am vrut să spun, dar se pare că el citește si nu înțelege. Poate e și vina mea, am folosit regionalismul "veac pururi", spuneți-i că asta înseamnă "niciodată". Reformulat, eu nu voi mai avea niciodată un dialog cu el și-l rog să nu mai încerce să deschidă o discuție cu mine nici măcar în privat și, mai ales, nu prin provocări ieftine. V-aș rămâne îndatorat dacă i-ați transmite mesajul meu și le mulțumesc acelora care o vor face.
 10. fizikant

  Atunci când mi-ai argumentat "Las-o așa, c-ai dat-o de gard" m-ai zdrobit de-a dreptul (mai ales că ăsta a fost singurul "argument"). În mine nu vei mai găsi veac pururi un interlocutor, nu pot concura cu luminăția ta. Mă declar învins, mă predau, capitulez, ai câștigat!
 11. fizikant

  @akim desigur că sunt multe subvenții și gratuități acordate cu scop mai mult sau mai puțin electoral, dar nu asta era ideea. Topicul ăsta are acum 4 pagini din 18 (adică 22,22%) ocupate cu această discuție - sau cu o serie de monologuri, mai degrabă. Am încercat să propun cât de elegant am putut încheierea subiectului, deoarece pentru mine e evident că participanții nu vor ajunge la un punct de vedere comun.
 12. fizikant

  Propun deschiderea unui topic separat numit Mocăciuni pentru studenți. iar topicul ăsta să redevină ce-a fost până acum 4 pagini.
 13. fizikant

  E pare că da. E și un video în articol. Numai că e vorba de un motor adaptat la un Pinarello. https://road.cc/content/news/254557-video-battery-aftermarket-motor-fitted-pinarello-explodes-sending-flames-10-feet
 14. fizikant

  @Warlock_sk Poți seta pe ecran ce parametri vrei tu din cei disponibili, de la 1 la 10 parametri pe fiecare ecran. Ai 5 ecrane pentru parametri, 1 pentru profilul altimetric, 1 pentru zonele HR (cel nou apărut de care vorbeam mai sus) și ecranul de navigație. Ca să răspund scurt la întrebarea ta, da, poți avea pe un ecran simultan cele 4 informații amintite. În ceea ce privește durata, poți afișa atât timpul total cât și timpul efectiv de pedalat. Dacă dorești mai multe informații, îți stau la dispoziție.
 15. fizikant

  Pentru mine da, a meritat din plin investiția și am primit mai mult decât am sperat. Se comportă ok, nu am avut nicio problemă în 9 luni de utilizare, bateria chiar ține cele 22 h specificate de ei. N-aș putea spune cum se comportă navigația pe un traseu MTB, dar nu văd de ce-ar fi probleme, am semnal GPS full chiar și in interior. Din ce-am citit pe net, hărțile sunt OSM.