fizikant

Membru
 • Content count

  594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

fizikant last won the day on May 18

fizikant had the most liked content!

Community Reputation

524 Excellent

1 Follower

About fizikant

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/29/1960

Profile Fields

 • Localitate
  Ludus
 • Biciclete
  Ghost Speedline 2, Planet X Road custom

Recent Profile Visitors

769 profile views
 1. Folosește un proxy de US. Uite o listă de proxy-uri
 2. fizikant

  1. Îți faci cont pe Imgur 2. Urci fotografiile acolo 3. Click-dreapta pe fotografia pe care vrei să o postezi - Copy image address 4. În postare apeși Insert other media - Insert image from url și faci paste cu adresa imaginii; sau mai simplu, dai Ctrl+V direct în locul unde vrei să apară imaginea
 3. fizikant

  În loc de. Garantat nu-ți mai cade niciun fir.
 4. fizikant

  Da, Gilette.
 5. fizikant

  Ăla e modelul. Pe Wsh e 9$ plus 4$ transport, așa că nu trebuie să treci pe la vamă.
 6. @Mookyama vezi și ceva de genul ăsta. E metalic, cu prindere în 2 puncte, suportul de cameră e detașabil.
 7. fizikant

  @majikstone Hai, recunoaște că te-ai dus acolo ca să te uiți de sus la bieții muritori!
 8. Green Bike aduc în RO biciclete Radon. Nu am verificat dacă au modelul pe care-l dorești, dar cred că te poți înțelege cu ei să ți-l aducă.
 9. fizikant

  Frumos! https://adevarul.ro/locale/bistrita/o-cafenea-inchiriaza-biciclete-vizitarea-orasului-bistrita-plata-carti-poze-1_5b33c117df52022f7597386f/index.html
 10. Întrebarea ta e neclară. Înțeleg că ai o transmisie 2x6 și vrei să schimbi ceva la ea. Am găsit codul PL SM11901 pentru o manetă de schimbător RPC pentru spate, 5-7 viteze. Ce anume dorești să înlocuiești, maneta sau schimbătorul spate? Ce transmisie ai acum (fabricant, model)?
 11. fizikant

  Am vrut să fiu finuț
 12. fizikant

  Mie mi se pare țeapă. Cursieră cu 105 5800 la 110,60 $ ? Hai să fim serioși, și dacă erau furate tot erau mai scumpe În altă ordine de idei, de ce vrei să cumperi din SUA?
 13. fizikant

  Atunci e mult prea lung, trebuie scurtat. Găsești aici sau aici tutoriale despre stabilirea lungimii corecte pentru lanț.
 14. fizikant

  Am cumpărat de la ei de vreo două ori, totul a fost ok, livrare prin DPD. Am avut și o experiență neplăcută cu ei, am comandat o bicicletă aflată la reducere, am plătit și am primit proforma pe care nu era aplicată reducerea. Le-am scris și au încercat să mă aburească precum că acea reducere se aplică doar locuitorilor UK, deși acest lucru nu era specificat nicăieri. Le-am trimis capturi de ecran cu promoția, apoi am anulat comanda și mi-au returnat banii. Culmea, am ieșit oarecum în câștig deoarece în cursul celor câteva zile de corespondență a crescut lira și am primit înapoi mai mult decât am plătit
 15. fizikant

  Varianta scoaterii definitive iese din discuție - dacă o scoți, trebuie să scoți și perechea ei și lanțul se va scurta cu 1 țol. Ai putea încerca să o îndrepți, dar nu prea merită, ar trebui să-ți iasă fb pentru a nu uza transmisia. Cel mai sigur ar fi să o înlocuiești cu o za normală sau cu una rapidă.